Įkraunama...
Įkraunama...

Puzzle gerbėjos IV

user posted image

Maniškis darbelis pirktas iš šio forumiuko bigsmile.gif Ačiū tai mamytei, kad perleido ją man, tikrai buvo smagu dėlioti smile.gif
p.s. 2000 detalių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egggluttte: 03 kovo 2013 - 20:55
pasipyle nuotraukos kaip is gausybes rago bigsmile.gif
kiek grozybiu thumbup.gif
o pas mane dabar stilis.... delioniu visas kalnas, o vat noro neber.... mstyt reikia truputuka poilsio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egggluttte @ 2013 03 03, 20:54)

Maniškis darbelis pirktas iš šio forumiuko  bigsmile.gif  Ačiū tai mamytei, kad perleido ją man, tikrai buvo smagu dėlioti smile.gif
p.s. 2000 detalių

Cia mano buvusi delione biggrin.gif Man ji irgi smagiai deliojosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikaa @ 2013 03 04, 10:42)
Cia mano buvusi delione  biggrin.gif Man ji irgi smagiai deliojosi  smile.gif

O pirkau kaip seniai, ir tik dabar sudeliojau doh.gif Matyt kartais turi būti ir įkvėpimas kažkoks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2013 03 04, 10:06)
o pas mane dabar stilis.... delioniu visas kalnas, o vat noro neber.... mstyt reikia truputuka poilsio biggrin.gif

Man irgi karts nuo karto tinginys dėliojimui apima blush2.gif Sakiau dabar irgi darysiu kokį mėnesiuką pertrauką, bet vakar nustvėriau dėlionę, kuri užkabino, tai vėl dėlioju lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(egggluttte @ 2013 03 03, 21:54)
Maniškis darbelis pirktas iš šio forumiuko  bigsmile.gif  Ačiū tai mamytei, kad perleido ją man, tikrai buvo smagu dėlioti smile.gif
p.s. 2000 detalių

gražūs tigrai, paveikslėlis lyg aksominis 4u.gif
Atsakyti

as ir prisijungsiu prie jusu, esu puzzliu manjake smile.gif su 1000 jau net nebeprasidedu, nebeidomu deti smile.gif ikelsiu savo paskutine deta 3sav, 6000 bet paaiksinkite kaip ikelti foto
Papildyta:
QUOTE(santropez @ 2013 03 06, 11:15)
as ir prisijungsiu prie jusu, esu puzzliu manjake smile.gif su 1000 jau net nebeprasidedu, nebeidomu deti smile.gif ikelsiu savo paskutine deta 3sav, 6000 bet paaiksinkite kaip ikelti foto

supratau dar negaliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(santropez @ 2013 03 06, 10:22)
Papildyta:

supratau dar negaliu smile.gif

viską galite mirksiukas.gif
www.part.lt
Atsakyti
Smagu kai jus turite kur delioti dideles deliones ax.gif O as turiu pasitenkinti delionemis is 1000 detaliu, nes didesnes netelpa ant ant stalo doh.gif
Atsakyti
Stai dar dvi sudeliojau. Gibson firmos, labai smagios detales, tvirtos ir atrodo kaip vasku padegtos, tokios slidzios.
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Kaledas prisiminus wub.gif
labai malonios atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
smile.gif nesuprantu isikelia didziausia nuotrauka smile.gif tai nuoroda idesiu
http://www.part.lt/i...535c5649205.JPG
Papildyta:
ir dar vienas kazkada detas 4000
http://www.part.lt/p...c3c809b8789.JPG
Papildyta:
QUOTE(erikaa @ 2013 03 06, 12:48)
Smagu kai jus turite kur delioti dideles deliones  ax.gif O as turiu pasitenkinti delionemis is 1000 detaliu, nes didesnes netelpa ant ant stalo doh.gif

as tai dedu gabaliukais ir ant zemes po kilimu, tada niekas neuzkliuna, nesugriauna smile.gif bent jau ta 6000 kai dejau tai po kilimu dedavau :)nes maniskis labai megsta detales valgyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo santropez: 06 kovo 2013 - 14:31
Kviečiu visas puzzle gerbėjas išplaukti į platesnius vandenis ir sudalyvauti tarptautiniame puzzlemanų renginyje World Puzzle Days 2013 4u.gif Šiuo metu jame jau dalyvauja 220 puzzle gerbėjų iš 30 pasaulio šalių (vakar į tą sąrašą įregistravau ir Lietuvą). Jei yra noro, junkitės prie grupės: http://www.facebook....29377333891242/. Renginys prasidėjo kovo 3 d. ir tęsis 2 mėnesius, laukiami visi, norintys prisijungti!!!
Tereikia turėti 2000 detalių puzzle!!!

QUOTE(santropez @ 2013 03 06, 11:22)
as ir prisijungsiu prie jusu, esu puzzliu manjake smile.gif su 1000 jau net nebeprasidedu, nebeidomu deti smile.gif

Sveika prisijungus 4u.gif

QUOTE(erikaa @ 2013 03 06, 13:11)
Stai dar dvi sudeliojau. Gibson firmos, labai smagios detales, tvirtos ir atrodo kaip vasku padegtos, tokios slidzios.

Gibsonas man- GĖRIS thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plium-bum: 06 kovo 2013 - 17:47