Įkraunama...
Įkraunama...

Puzzle gerbėjos IV

nu bet kokios grazios ten deliones... varvinau seile biggrin.gif
gal reikia jungtis ir man smile.gif
Atsakyti
aha aš ir apžiūrėjau, ir vė noriu dėliot ką nors, bet neturiu puzlės doh.gif
o bet kokios nenoriu biggrin.gif

ir iš vis galvoju, kad daugiau 1000 nesu dėjus, visai būtų gerai pabandyt didesnę
Atsakyti
Junkitės junkitės 4u.gif Griebkit kokią turit 2000 dėlionę smile.gif Kitais metais, kaip supratau, vėl bus organizuojamas analogiškas renginys, tada jau pasiruošim iš anksto, gražiausiomis dėlionėmis apsirūpinsim smile.gif
Atsakyti
Ir aš noriu jungtis į tą grupę facebook'e, kaip tik turiu 4000 tukst. puzlę suinktą ir įrėmintą 4u.gif Tik nelabai supratau, ten dauguma puzlių nesurinkti, ar ten reikia užsiregistravus pradėt rinkti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 07 kovo 2013 - 11:40
QUOTE(Lyžuka @ 2013 03 07, 12:39)
Ir aš noriu jungtis į tą grupę facebook'e, kaip tik turiu 4000 tukst. puzlę suinktą ir įrėmintą  4u.gif Tik nelabai supratau, ten dauguma puzlių nesurinkti, ar ten reikia užsiregistravus pradėt rinkti?

Atsakyti
Reikia tureti butent 2000 detaliu delione, nedeliota. Esme ir yra tame, kad uzsiregistraves pradedi ja delioti, kasdien i savo albuma ikeli foto apie savo pasiekimus. Zodziu, darbuojies 2 men kartu su visa puzzlemanu bendruomene:-) Sudetos visos puzzles bus sukeltos i viena albuma, gal uzfiksuotas koks rekordas:-)
Atsakyti
tikiuosi savaitgali galesiu pradet deliot smile.gif
tik bijau kad man su fotkinimu gali but bedos.... teks telefonu reportazus daryt doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Prisijungiau ir as smile.gif tik, kad negaliu pradeti dabar delioti, nes absoliuciai neturiu kur delioti remonto metu verysad.gif
Atsakyti
Wau, mačiau jau 5 prisijungusios thumbup.gif
Atsakyti
Grange,klausinėjai apie deliones su prieskoniais ax.gif Žaislų planeta turi tokias ax.gif
user posted image
*
user posted image
*
user posted image
Atsakyti
Ačiū labai už info 4u.gif aišku turbūt man reikėjo pridurt žinutėj, kad ieškau gal kas parduoda čia forume, kokiuose skelbimuose, jau dėliotas, kad pigiau, nes taip pilna kaina tai ir iš ebay galėčiau, nors čia žiūriu dar pigiau gaunas, bet kad aš pati ne lt sad.gif
bet paprašsyiu ko nors kad pažiūrėtų per kokias akcijas gal bus. 30 dar ok, bet 50 jau per daug...
Atsakyti
dar nerodytos, pasktines deliotos:
user posted image

user posted image
Atsakyti