Įkraunama...
Įkraunama...

Puzzle gerbėjos IV

QUOTE(Matelyk @ 2013 03 23, 21:10)

wow biggrin.gif jei pardavinesi- paimsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jorinte: 23 kovo 2013 - 20:13
QUOTE(Jorinte @ 2013 03 23, 20:12)
wow  biggrin.gif jei pardavinesi- paimsiu  mirksiukas.gif

jei savosios dar nepardavei gal apsikeistume wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2013 03 23, 21:10)

Wau, pas jus ten aukso gysla thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Giriuosi šviežia dėlionyte:
user posted image
Kreivos detalės labai linksmos, bet prastokai sukimba viena su kita. Malonus 500 detalių žaidimas porai vakarų.
user posted image

Pirkau prieš menesį "Mados angare" Šiaurės miestely. Kažkaip nebeatnaujina asortimento, matyt, viską naujon parduotuvėn išvežė. Prieš porą dienų buvau, tai nieko naujo neatsirado, tik senienų sumažejo schmoll.gif . Bet mačiau vieną Wasgij 1000 dalių. Nepirkau, paveikslėlis nepatiko. Nors būtų įdomu pabandyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju': 25 kovo 2013 - 10:33
man sitos apvalios del detaliu neiprastumo labiausiai patinka biggrin.gif

o Wasgij irgi uzkabino del nezinomumo kas gausis. kai isijauti i ieskojimus tai ir miegai islaksto tik ryte keltis sunku lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Matelyk: 25 kovo 2013 - 17:39
Buvau šiandien mados angare, tai pavyko nuspirkti dvi puzles vienoj dėžėj po 1000 detalių už 5lt blink.gif tik dėžė tokia baisi, kad siaubas, ten jau su skylėm ir pan, bet kaip nustebau praplėšusdėžę, kad vienas maišelis net nepraplėštas, o kitas praplėštas, bet toks jausmas, kad niekad nedeliota thumbup.gif Labi norėčiau sudėlioti tas jūsų vis minimas dėliones neaiškias, bet gaila nebuvo panašios.. smile.gif
Atsakyti
baigiau savo Wasgij, noriu dar assa.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju' @ 2013 03 25, 11:32)
Labas rytas,
Kreivos detalės labai linksmos, bet prastokai sukimba viena su kita. Malonus 500 detalių žaidimas porai vakarų.

Kokia įdomi 4u.gif Man irgi rodos, kad neįprastai ir smagiai turėtų dėliotis 4u.gif
QUOTE(Matelyk @ 2013 03 25, 18:38)

o Wasgij irgi uzkabino del nezinomumo kas gausis. kai isijauti i ieskojimus tai ir miegai islaksto tik ryte keltis sunku  lotuliukas.gif

Nu va, kaip įsijautei, tingulio,kuris buvo beapėmąs dėlionėms- net su žiburiu nerastum thumbup.gif

o aš per porą dienų tokią sudėjau
user posted image
Dar prieš pirkdama abejojau ar patiks, trūko kažkokio konkretaus paveiksliuko, na bet kaip fainai dėliojosi thumbup.gif ir dar ta Gibsono dėlionių kokybė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju' @ 2013 03 25, 10:32)
Labas rytas,

Labai grazi delione bigsmile.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif
Gal žinote kur Kaune rasti kilimėlį puzlei dėlioti?
user posted image
Atsakyti
Kokia faina ta reklaminė bigsmile.gif
Aš šiandien pradėjau ir įpusėjau tokią:
user posted image
GIBSON, kokybė puiki, 500 detalių
Atsakyti
Va mano darbelis, gaila, trūksta dviejų detalių, bet kadangi vienoj dėžėj 2 puzzles, tikiuosi, kad jos pasimetė kitos puzzles maišelyje smile.gif Sudėliosiu antrąją ir gal rasiu biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Pirmas mano dėliojimas ant kilimėlio, labai patogu, jau buvau sumąsčius jį parduoti, bet vis tik pasiliksiu smile.gif
Kai sudėliosiu antrą paveikslėlį, puzzlę pardavinėsiu, jei sudomins, kreipkitės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twiggy: 29 kovo 2013 - 14:48