Įkraunama...
Įkraunama...

Puzzle gerbėjos IV

QUOTE(grange @ 2013 03 15, 15:24)
aš naudoju kilimėlį.
jei jau didelėm puzlėm, tai nežinau kaip būtų. bet ant manojo berots iki 2000 telpa.

Tai man bent 7 tokių reikėtų... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Setaeli @ 2013 03 15, 12:15)
Puzzle tokia:
http://www.jigsawsuk...3,200piece.html

Rašo, kad ją sudaro 13200 detalių, bet ištiesų 13224 detalės... Dydis 2914 x 1344 mm...

nuostabi delione ir as tokios dovanu noreciau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2013 03 15, 17:51)
nuostabi delione ir as tokios dovanu noreciau  bigsmile.gif

Draugas, žinodamas mano pomėgį, pasistengė... wub.gif
Nes iki tol turėtas jau beveik mintinai mokėjau... iš idomesnių puzlių dar turiu tokią:
http://www.amazon.co...c/dp/B003ZDKR0C
čia kiekviena detalė tai scena iš filmuko, o jas sudėjus gaunasi bendras vazdas...

Šiuo metu svajoju apie 24000 puzzle, tik jei jau 13200 nėra kur dėt, tai su ta dar sudėtingiau būtų...

Atsakyti
Ar esate kuri deliojusi wasgij tipo deliones?

Nenuspėjama serijos „Wasgij?“ dėlionė, kurios rinkimo principas skiriasi nuo tradicinių dėlionių. Šioje dėlionėje Jums reikės nuspėti ateitį, t.y surinkti paveikslėlį matomą dėlionės veikėjų akimis.
Taigi sukaupkite jėgas, psitelkite vaizduotę ir atspėkite ateitį!
Atsakyti
Sveikos prisijungusios prie mūsų, smagu, kad mūsų ratas vis didėja 4u.gif

QUOTE(Jorinte @ 2013 03 15, 19:16)

Aš esu dėliojusi, smagi atrakcija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorinte @ 2013 03 15, 19:16)

Nenuspėjama serijos „Wasgij?“ dėlionė, kurios rinkimo principas skiriasi nuo tradicinių dėlionių. Šioje dėlionėje Jums reikės nuspėti ateitį, t.y surinkti paveikslėlį matomą dėlionės veikėjų akimis.
Taigi sukaupkite jėgas, psitelkite vaizduotę ir atspėkite ateitį!

Taip esu. Taip pat gauta puzzle dovanu... biggrin.gif pagal aprašymą atrodė, kad bus idomiau, bet tiesa pasakius, manęs ji labai nesužavėjo...
Atsakyti
QUOTE(plium-bum @ 2013 03 15, 19:28)
Sveikos prisijungusios prie mūsų, smagu, kad mūsų ratas vis didėja 4u.gif
Aš esu dėliojusi, smagi atrakcija  thumbup.gif

Galvoju pabandyti. Nori 25Lt uz 1000detaliu delione. Kaip maciau naujos 40Lt kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(Jorinte @ 2013 03 15, 19:51)
Galvoju pabandyti. Nori 25Lt uz 1000detaliu delione. Kaip maciau naujos 40Lt kainuoja.

Pabandyk, vis kažkas įdomiau 4u.gif Ne iš pigiųjų jos ir tik Galvosūkių pasaulyje mačiau pirkti
Atsakyti
QUOTE(plium-bum @ 2013 03 15, 20:00)
Pabandyk, vis kažkas įdomiau 4u.gif  Ne iš pigiųjų jos ir tik Galvosūkių pasaulyje mačiau pirkti

Na siulo keisti i Tavaja delione 2000detaliu. Tai manau keisiu. Po to gal perleisiu kam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorinte @ 2013 03 15, 20:01)
Na siulo keisti i Tavaja delione 2000detaliu. Tai manau keisiu. Po to gal perleisiu kam  mirksiukas.gif

Gal ir aš paimsiu, jei dar nedėliojau tokios biggrin.gif
O aš nepaprastai džiaugiuosi praeitą savaitę pigiai nusipirkusi (tiksliau nupirkusi vaikui smile.gif ) tokią dėlionę
user posted image
vaikas savaitę nuo jos atsitraukti negalėjo ir tai bus pirmoji dėlionė, kurią rėminsiu po ilgo laiko. Pas jį kambaryje ant sienos fototapetas su lėktuvais ir apskritai, tokia puzzlė pas jį kambary ant sienos bus labai "į temą". Jei turite ką nors panašaus (yra dar tos serijos dėlionių su sraigtasparniais, naikintuvais, kita technika), siūlykite į AŽ, labai lauksiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Setaeli @ 2013 03 15, 18:13)
Draugas, žinodamas mano pomėgį, pasistengė...  wub.gif
Nes iki tol turėtas jau beveik mintinai mokėjau... iš idomesnių puzlių dar turiu tokią:
http://www.amazon.co...c/dp/B003ZDKR0C
čia kiekviena detalė tai scena iš filmuko, o jas sudėjus gaunasi bendras vazdas...

Šiuo metu svajoju apie 24000 puzzle, tik jei jau 13200 nėra kur dėt, tai su ta dar sudėtingiau būtų...

24000 ir mano svajone rolleyes.gif
http://www.worldslar...om/hof-001.html

mano delfinas is tos pacios serijos kaip jusu simpsonai, tik ten visi vaizdeliai su vandeniu susije smile.gif deliojasi nelengvai bet idomiai biggrin.gif
Atsakyti
Wasgij delione, issikeiciau smile.gif
user posted image
Atsakyti