QUOTE(Karita @ 2012 02 21, 18:21)
Sveikos visos
Alfija, o gal galėtumėt parašyt, kaip tas daroma? Aš dar šiandien nepavargau
2 stiklines manų kruopų(arba kus kuso)
1 stiklinė miltų
3 stiklinės šilto vandens
10g sausų mielių
įdarui vanilinio pudingo pakelį, 50g kokoso drožlių, arba datulių, arba figų, arba ražinų, rba šiaip sausų vaisių. 3 šaukštai cukraus ir 100-150g sviesto.
Įdaras tyra ruošiamas beveik kaip plikytas kremas. Išverdi pudingą, išrtini sviestą, ir viską sujungi. Po šaukštą pravėsusio pudingo dedi į sviestą ištrintą. Paskutinius įmaišai tuos sausus produktus.
Tešlą kai pakyla išplaki su mikseriu. Paskui imi varinę arba špyžinę keptuvę, arba šiaip storu dugnu ir įpylus aliejus jam įkaitus šaukštu dedi blynus. apkepi tik iš vienos pusės- apačia geltona, viršus porėtas. Tada išimti ant popierinio rankšluoščio . Po 20 min. uždėti įdaro ir užlipinti. Viršų pabarstyti cukraus pudra ir gali šokolado drožlėm su migdokais, kokosu. Torto pabarstukais. Sulipdytas tas blynas turi atrodyti kaip kalijos žiedas. Bet įdarą dedi pirmiau- paskui lipini. Jei turi, gali į pudingą įpilti rožių sirupo arba vandens rožių.
Papildyta:
QUOTE(Sunute @ 2012 02 21, 18:38)
Skelbk adresą, lauk persirengėlių - rašau jau pro kaukės akiduobes
maniškiai jau išėjo

.