Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(mumrikas @ 2012 02 25, 16:53)
Valiooooooooo, pagaliau labai lauktai, bet netikėtai pražydo Phalaenopsis manii black - vakar dar rodos buvo kietas pumpuriukas, o šiandien jau išsiskleidęs pirmasis žiedelis biggrin.gif

user posted image

wow wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kkunigunda @ 2012 02 27, 16:31)
naujokele 4u.gif

labai daili spalva naujokeles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kkunigunda @ 2012 02 27, 17:31)

tikra liepsna wub.gif

QUOTE(gegu @ 2012 02 27, 18:14)

dėkui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kkunigunda @ 2012 02 27, 17:31)

kur tokia radai... bigsmile.gif gražuolė....
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2012 02 27, 20:18)
kur tokia radai... bigsmile.gif  gražuolė....

As praeita savaite tokiu maciau Kaune geliu bazeje "Tik geles", bet kainos kazkaip nepaziurejau, nes nedomino g.gif
Atsakyti
issiskleide mano pati pirmoji ''senute" orchideja smile.gif
user posted image
Atsakyti
Kkunigunda, labai daili naujoke wub.gif

Sakykit gal kam teko ciupinet ar augint jame: http://www.orchidega.../?pid=66&sub=63 Ar tiktais straipsnio autorei Rasai? Anot straipsnio labai gerai isisavinama dregme ir gera ventiliacija saknims augant jame. Bet is ko jis? g.gif Gal pas kitus tiekejus jo buna?

Beje as pagal realias pavardes neatsirenku nicku ar yra cia SM rasanciu tuos straipsnius. Na Lerikyte, Evaja, o kitos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 27 vasario 2012 - 21:01
QUOTE(Tina* @ 2012 02 27, 22:00)
Kkunigunda, labai daili naujoke  wub.gif

Sakykit gal kam teko ciupinet ar augint jame: http://www.orchidega.../?pid=66&sub=63 Ar tiktais straipsnio autorei Rasai? Anot straipsnio labai gerai isisavinama dregme ir gera ventiliacija saknims augant jame. Bet is ko jis?  g.gif Gal pas kitus tiekejus jo buna?

Beje as pagal realias pavardes neatsirenku nicku ar yra cia SM rasanciu tuos straipsnius. Na Lerikyte, Evaja, o kitos?

Tina,

Linkėjimai nuo straipsnio autorės:
,,Aš nerekomenduočiau auginti ir ieškoti to substrato. Gal kas pasisakys kitaip, bet aš keliems augalams neatitaikiau laistymo. Kažkaip dviprasmiškai ir pats danas aiškina. Iš vienos pusės gerai palaiko drėgmę, iš kitos aiškina, kad dažnai lieti ir vos ne palaikyti dubenėlyje vandenį Kol kas neblogai jaučiasi tik bulbophyllum lobbii jame,
Sudėtis, kaip supratau, yra gryna sintetika, pačiupinėjus kaip kokia statybinė vata Beje, ieškojau internete, tai labai nedaug apie tą substratą info, ir taip atrodo, kad čia danų išradimas, nes ir kitos šalys duoda nuorodą į danus.
Tai nebent kas nori eksperimentuoti. Aprašymas fantastiškas, o realijoje man nepavyko ir jei neklystu, tokių ir daugiau yra.......
Bet substratas brangus, o dar pridėk siuntimo išlaidas......''
Atsakyti
Na va, apraminai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(guste87 @ 2012 02 27, 20:16)
labai daili spalva naujokeles  4u.gif

ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mumrikas @ 2012 02 27, 20:35)
tikra liepsna wub.gif
dėkui  wub.gif

na tikrai 4u.gif keistai žiedeliai ne taip į šonus išsiskleidę, o kylą į viršų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(evers @ 2012 02 27, 21:18)
kur tokia radai... bigsmile.gif  gražuolė....

dėkui 4u.gif parduotuvėje gėlių 4u.gif ankščiau tokių neužveždavo pas mus, tai čia pardavėjoms ir savinikams naujoviškos orchidėjos thumbup.gif
na manau jų turėtų pasirodyti daugumoje parduotuvėlių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kkunigunda: 28 vasario 2012 - 08:47
Jau supratau, pas ką gražuolis
Dendrobium wardianum var.gigantea- jaunas augalas
atsitras blush2.gif
Kėsinausi ir aš į jį....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skaidrek96: 28 vasario 2012 - 08:49
QUOTE(Tina* @ 2012 02 27, 23:00)
Kkunigunda, labai daili naujoke  wub.gif

aciuks.gif