Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 42 tema

QUOTE(marsele @ 2012 02 09, 09:56)
Na ir as parodau dali pirkiniu (mano ismatavimai nuo apacios  biggrin.gif 98-73-95, ugis 179)

QUOTE(Vlastimila @ 2012 02 09, 10:18)
marsele, labai lieknai atrodot, lyg XS devetumet.... thumbup.gif

Pritariu bigsmile.gif drinks_cheers.gif

marsele, o kaip megztukas? Smagus, nekanda? Atitiko dydi? Laukiu tokio pat, nerimauju unsure.gif
Atsakyti
As irgi gavau ir viskas patiko ir tiko thumbup.gif
Finespun tank xxs d tai didinta ji tikrai keliais dydziais gal net, bet jau medziagos malonumas ir svelnumas tai nemoku apsakyti wub.gif
http://www.jcrew.com...48071/48071.jsp
Dar gavau caffe capri 2 tall dried rose spalvos wub.gif idealiai tiko,tiks man labai prie silk flores tunic wub.gif
http://www.polyvore....set?id=35558835

Atsakyti
QUOTE(Akvilija @ 2012 02 09, 10:01)
Papildyta:
Lyn, būtinai parašykit atsiliepimus apie papuošalą  bigsmile.gif

taip taip, jau zadejau ir nufotkinti 4u.gif tik dar net skaiciuku negavau
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2012 02 08, 20:28)
As ziauriai apsipatenkinus  wub.gif
Viskas ka gavau siandien is Jcrew tiko. Vyrui viskas irgi, dydziai atitinka.
Taigi, davolni abudu..

Rytoj galesiu pasirodyt su: Cafe capri in woolcafe capri in wool camel spalvyte P00 dydis kaip man siutas..
Jardin skirt P00 irgi nuostabus.. toks lengvas vasariskas.. spalva labai smagi. o labiausiai patinka tai, kad jis su kisenemis smile.gif
CECE 7 dydis su 37 kojyte irgi idealiai.
Perfect-fit ribbon henley maikytes xxs atitinka xs (vel kaip ant manes)..

Beje, karoliai tie, kur verkslenau, irgi nuramino. Jie ant manes visai masyvus atrodo.. smile.gif

Taigi, labai patenkinta lauksiu per dideliu cafecapri in wool bright dahlia spalvos.. Nebent 00 bus labai panasus i P00 wink.gif

thumbup.gif laukiam nuotrauku 4u.gif
Atsakyti
O kaip skirti ar ebay parduodami J.Crew papuošalai orginalūs ar padirbiniai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2012 02 09, 10:39)
O kaip skirti ar ebay parduodami J.Crew papuošalai orginalūs ar padirbiniai? g.gif

pagal kaina ir pardaveja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lynete @ 2012 02 09, 00:58)
nu jo, kazkaip nepagavojau kad ir boyfrendas turi tiplti  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
As tos mergaites kur Savita ikele foto bloga perziurinejau.. nu kiek ten groziu ir ideju yra.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2012 02 09, 09:25)

marsele, o kaip megztukas? Smagus, nekanda? Atitiko dydi? Laukiu tokio pat, nerimauju  unsure.gif

nu megztukas tikrai man thumbup.gif toks plunas, beveik kiaurarasciu megztas, lengvas, pukuotas - vasarai bus nerealu. As laaabai jautri "kandimams" - na tai vos vos jauciu aisku, kad vilna, bet tikrai ne tiek, kad trukdytu, kai pvz September sweater net nesiot negalejau schmoll.gif , per maikute net jautesi, kad kanda.. Dydis kaip ir visi Jcrew, nieko ypatingo nepastebejau. Manau be reikalo nerimauji ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2012 02 09, 10:43)
thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
As tos mergaites kur Savita ikele foto bloga perziurinejau.. nu kiek ten groziu ir ideju yra..  wub.gif

Nuoroda mestelkit ax.gif

QUOTE(marsele @ 2012 02 09, 10:48)
nu megztukas tikrai man  thumbup.gif toks plunas, beveik kiaurarasciu megztas, lengvas, pukuotas - vasarai bus nerealu. As laaabai jautri "kandimams" - na tai vos vos jauciu aisku, kad vilna, bet tikrai ne tiek, kad trukdytu, kai pvz September sweater net nesiot negalejau  schmoll.gif , per maikute net jautesi, kad kanda.. Dydis kaip ir visi Jcrew, nieko ypatingo nepastebejau. Manau be reikalo nerimauji  ax.gif

O, tai laukiu ramiai tada, aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2012 02 09, 10:56)
Nuoroda mestelkit  ax.gif
O, tai laukiu ramiai tada, aciu  mirksiukas.gif

Prasau 4u.gif
http://www.jseverydayfashion.com/

O cia H&M kazkas panasau ax.gif
http://www.hm.com/de...article=97365-A
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2012 02 09, 10:59)

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marsele @ 2012 02 09, 10:48)
nu megztukas tikrai man  thumbup.gif toks plunas, beveik kiaurarasciu megztas, lengvas, pukuotas - vasarai bus nerealu. As laaabai jautri "kandimams" - na tai vos vos jauciu aisku, kad vilna, bet tikrai ne tiek, kad trukdytu, kai pvz September sweater net nesiot negalejau  schmoll.gif , per maikute net jautesi, kad kanda.. Dydis kaip ir visi Jcrew, nieko ypatingo nepastebejau. Manau be reikalo nerimauji  ax.gif

Imeskit nuoroda megztuko 4u.gif
Atsakyti