oi, tikiuosi, kad man tiks.... bet tokios saplvos nieko neturejusi, tai lieka tik viltis ir spejimai kad tiks. Idomu prie sito sijono deretu: http://www.jcrew.com...~~~~~/49678.jsp
Griztant prie vakar dienos diskusijos apie spalvas ta summit green spalva keista, dienos sviesoje atrodo tamsiai zalia, o dirbtineje sviesoje atrodo kaip sito golfo, daugiau i melsvuma, ar cia man tik taip atrodo
Bet prie languoto sijono, Arelija, visai tinka, nes jame ir melyna ir zalia yra: jos visos dera tarpusavyje, susilieja
Griztant prie vakar dienos diskusijos apie spalvas ta summit green spalva keista, dienos sviesoje atrodo tamsiai zalia, o dirbtineje sviesoje atrodo kaip sito golfo, daugiau i melsvuma, ar cia man tik taip atrodo
Bet prie languoto sijono, Arelija, visai tinka, nes jame ir melyna ir zalia yra: jos visos dera tarpusavyje, susilieja
Nu kur nebus mistika su jcrew dydziais, jei to pacio modeliuko tas pats dydis, tik spalva skiriasi, o dydzio, va, paziurekit, koks skirtumas
Cia Jakie cardigan
Tai kartais ir pasidomejes cia apie rubelio dydi, gali visai kitokio dydzio gaut
Niu va. Jusu teismui ir smalsumui: as 167 ugio 83-62-85
Jcrew cafe capri in wool, P00 dydis nuotraukose is kaires su: 1. merino turtleneck, xxs 2. tippi sweater, xxs 4. perfect-fit ribbon henley, xxs 5. beaded boyfriend sweatshirt, xxs p.s. kai kur su cece ir naujaisiais karoliais
Jardin skirt, P00 dydis
Oxford scout chino, 00 dydis (man didokos)
Perfect-fit ribbon henley, maraschino red, xxs dydis