Įkraunama...
Įkraunama...

Breketukai 51 tema

Užsuk pas mus ir pamatysi - esame šiaunių žmonių būrys, kuris bendrauja ir maloniai dalinasi informacija smile.gif gathering.gif gossip.gif

Nešioti breketus, tai lyg kopti į kalną....

user posted image

Kurio viršuje laukia išsvajotas rojus smile.gif

user posted image

Mūsų gydytojai - ortodontai

Kaune

Rasa Damušienė, 8-686-65072, Kauno ortodontijos centras, Savanorių pr. 435
Dalia Smailienė, 8-37-330533
Dalia Latkauskienė, 8-615-71197, Kauno ortodontijos centras, Savanorių pr. 435
Ieva Buškienė, 8-37-387560 , KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g.
Eglė Zasčiurinskienė, 8-37-387560 , KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6
Viktorija Krušinskienė, 8-37-378379 , Ortodontijos klinika, Baltijos g. 42
Alė Gaidytė, 8-687-50735, KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6
Irma Andziulienė, 8-37-755075 , Neodenta, Baltų pr. 49A
Skirmantė Obelienienė, Kauno Šilainių poliklinika, Baltų pr. 7/R. Vėbrienės odontologijos kabinetas, Pakraščio g. 21, 8-687-12077

Vilniuje

Mindaugas Šarva, 8-5-2715367 , "Domus dentes", Vytauto g. 46/1-2
Dalia Latkauskienė, 8-615-71197, 8-5-2760725 ,"Vilniaus implantologijos centras", Polocko g. 21/Žvirgždyno g. 1
Alicija Viduto - Sližauskienė, Estetinės odontologijos klinika, Sviliškių g. 2 Tel. 8-52-1954 80 ; 8-676-10674

Eugenija Bučinskienė, 8-610-11222, 8-686-69966 "Dantų harmonija" Olimpiečių g. 1A
Janina Stoma, 8-614-36878, K.Ladygos g. 1-123
Vita Budrienė, 8-615-71197, 8-5-2760725,"Vilniaus implantologijos centras", Polocko g. 21/Žvirgždyno g. 1
Diana Baubinienė, Diadenta, Gabijos 32. Tel. 85 2736728 8 640 40889

O čia mūsų sąrašas Va

Taigi, junkis prie mūsų smile.gif.

P.S. Mes turime savo fotoalbumą, kuriame rodome savo foto, bet prisijungimą turi tik aktyvūs dalyviai ir žmonės, nebijantys pasirodyti ax.gif drinks_cheers.gif tongue.gif .

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackHyacitnhus: 06 vasario 2012 - 15:32
smile.gif visi tesiame diskusijas cia.
Atsakyti
Dekui uz grazia tema BlackHyacitnhus 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz nauja tema 4u.gif
Atsakyti
aš dar be breketų, bet ar priimsit į savo būrį bendrauti? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
dar nieko nežinau apie juos, turiu begalės klausimų blush2.gif

QUOTE(kramtuskee @ 2012 02 08, 16:41)
Paprasciausiai nueik pas kelis Šiaulių ortodontus konsultacijos ir pasirinksi kuris labaiau patinka ir kurio gydymo planas priimtinesnis smile.gif

ką tik paskambinau ir užsiregistravau pirmai konsultacijai kovo 6 d. Šiauliuose rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos,
Dalinuosi įspūdžiais iš pirmojo vizito pas ortodontę smile.gif
Laukiau nuo lapkričio mėn, kad patekčiau pas Latkauskienę Vilniaus Impl. centre.
Gydytoja tikrai miela pasirodė, konsultacija greita ir trumpa smile.gif Sako, nieko sudėtingo pas mane ir tinka bet kokie breketai. Tai viršų dės keramikinius, kad estetiškiau būtų smile.gif o apačią metalinius, nes kažkaip apačiai pagal mano dantukus sako geriau metalinius, bet dabar pasiskaičiau prisižiūrėjau kad ir beligatūriai yra metaliniai.. tai va ir nebežinau, kurie tiksliai bus.. blush2.gif Žodžiu, kitas vizitas balandžio pradž. tai jau kažkurį žandikaulį ir sudės. Protinių rauti nereikia, teko tik panoraminę pasidaryti. Žodžiu, mane gerai nuteikė. O kažkaip bijojau smile.gif Sakė, max. 1,5 metų nešioti reikės. Tik po to porą metų atrodo dar tą plokštelę naktimis..(?? ) - čia taip daugumai reik, kad neiškryptų vėl, ar ne?.. o po to, visam laikui kažkokią vielutę iš vidaus pastoviai pritvirtintą.. (?? ) dėl jos nelabai supratau. sako, visi taip nešioja, visai nesimato ir nėra diskonforto.... Tikrai tokias turite, kurios jau po visų breketų..? Dar reikia pasiskaitinėti, pasidomėti.... Tikrai nesinorėtų visą likusį gyvenimą po to vielas burnoj nešiot.. et... g.gif Žodžiu, emocijų daug buvo, ir noriu, ir laukiu gražios šypsenos, tai pusę dalykų ir praklausiau per tą konsultaciją.. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2012 02 08, 14:53)
drinks_cheers.gif kaip gerai, kai yra kas pataria. o patarimas šis aukso vertės - va man ištraukė mama dėl lygaus dantų išsidėstymo, bet geroookai užaugau ir vistiek gavau tvarkytis, o išrautų jau nebesusigrąžinsi...o jų trūksta ir tai labai apsunkina visą gydymą.

Prieš keletą metų ortodontas siūlė sūnui ištraukti 4 dantis, mes nesutikom. Tada jis sako: galit palaukti, ortodontija tobulėja sparčiai, gal ateis laikas ir jums pasiūlys palankesnį sprendimą. Tai va, gerai, kad nepaklausėm...Kas ten žino, gal dar po kelių metų išties problemą bus galima sutvarkyti dar neujesniais ir gersniais metodais nei yra dabar...Kai gydytoja apžiūrinėjo sūnaus nuotraukas ir burną, sakė, kad itin sudėtingas gydymas reikalingas...
Atsakyti
QUOTE(Globaliste @ 2012 02 08, 17:49)
sveikos,
Tikrai tokias turite, kurios jau po visų breketų..?  Dar reikia pasiskaitinėti, pasidomėti.... Tikrai nesinorėtų visą likusį gyvenimą po to vielas burnoj nešiot.. et...  g.gif  Žodžiu, emocijų daug buvo, ir noriu, ir laukiu gražios šypsenos, tai pusę dalykų ir praklausiau per tą konsultaciją..  doh.gif  biggrin.gif

Tikrai turime tokias vielutes smile.gif Na jau mazdaug pripratau bet vistiek jauciu biggrin.gif ir gaila, kad visa gyvenima teks kankintis, nu bet ko tik nepadarysi biggrin.gif
Atsakyti
Jungiuosi prie jusu naujojoje temoje, nors dar be breketu, bet ..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juoda/kava @ 2012 02 08, 16:14)
ką tik paskambinau ir užsiregistravau pirmai konsultacijai kovo 6 d. Šiauliuose  rolleyes.gif

ax.gif pas ką?

QUOTE(Globaliste @ 2012 02 08, 16:49)
Dalinuosi įspūdžiais iš pirmojo vizito pas ortodontę smile.gif
Tikrai tokias turite, kurios jau po visų breketų..?

thumbup.gif gera pradžia - pusė darbo wink.gif
Taip, turim, nors aš dar su breketais - bet vieną jau įtaisė ir man biggrin.gif Pradžioje be proto erzino ir liežuvį tryn, bet...šuo ir kariamas pripranta, tai kas čia mums...breketininkėms po breketų kokia tais vielutė vidinėje pusėje ir nematoma irnesakyk.gif

QUOTE(vaižgantė @ 2012 02 08, 17:17)
Prieš keletą metų ortodontas siūlė sūnui ištraukti 4 dantis, mes nesutikom. Tada jis sako: galit palaukti, ortodontija tobulėja sparčiai, gal ateis laikas ir jums pasiūlys palankesnį sprendimą.

drinks_cheers.gif tai va šaunu, kad nesutikot. Viskas tobulėja, tad atėjus laikui jei dar reikės rovimo - tada ir išraus, o jei reikės tų dantukų vėliau - išrautų dabar nebesudėsi gi mirksiukas.gif

doh.gif Ups, taigi nepagyriau - kokia graži ši tema wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Artemidė ~: 08 vasario 2012 - 19:06
Klausykit, o jum dažnai būna kad kliba dantis kuris nors? Nes man pradėjo gana stipriai klibėt vienas tai baisu kažkaip, ar čia nieko tokio? Nepakenks jam? unsure.gif
Atsakyti
Ačiū už naują temą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(juoda/kava @ 2012 02 08, 16:14)
Pažiūrėjau Jūsų sąrašiuką, radau 3 Šiaulietes  bigsmile.gif
ir visos lankosi pas skirtingus ortodontus  g.gif
Matau Novia lankosi pas gyd. Latkauskienę? Man ją irgi rekomendavo, bet važinėt iš Šiaulių į kitą miestą man labai nepatogu  unsure.gif
ech... dabar visai esu pasimetus  unsure.gif

šiauliuose žinau Kirkutis dirba, eilės pas jį lyg ir nemažos, bet esu iš foto mačius rezultatų tai neblogai sutvarko, aš pas jį buvau konsultacijai užsirašius, bet taip ir nenuėjau... smile.gif
Atsakyti