Įkraunama...
Įkraunama...

Breketukai 51 tema

tema nuostabi 4u.gif aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Cia uz naujus namucius. 4u.gif

Pas mani jau kuris laiks, kai sukandu dantus, tai taip nesmagiai jie susiein. Siandie kaip i geriau, bet vis da ne taip kaip buva. Biski nervin....
Atsakyti
Labas rytas,

mergytės gal galit man pasakyt, kada yra raunami protiniai dantys dėl breketų? g.gif
pas mane yra tik 2 išdygę protiniai dantys, vienas viršuje, kitas apačioje ir dar skirtingose pusėse doh.gif
jaučiu reikės juos šalint g.gif

QUOTE(Globaliste @ 2012 02 08, 17:49)
sveikos,
Dalinuosi įspūdžiais iš pirmojo vizito pas ortodontę smile.gif

puiku thumbup.gif net pavydas ima biggrin.gif

QUOTE(Simoo7e @ 2012 02 08, 19:50)
Jungiuosi prie jusu naujojoje temoje, nors dar be breketu, bet ..smile.gif

mirksiukas.gif

QUOTE(~Artemidė ~ @ 2012 02 08, 20:06)
ax.gif pas ką?

pas Rimą Vaitiekūnienę ax.gif

QUOTE(blaze @ 2012 02 08, 20:51)

šiauliuose žinau Kirkutis dirba, eilės pas jį lyg ir nemažos, bet esu iš foto mačius rezultatų tai neblogai sutvarko, aš pas jį buvau konsultacijai užsirašius, bet taip ir nenuėjau... smile.gif

o kodėl nenuėjot? 4u.gif

QUOTE(sau_lu_te @ 2012 02 08, 21:44)
tema nuostabi  4u.gif  aciu drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(juoda/kava @ 2012 02 09, 10:30)
o kodėl nenuėjot?  4u.gif

Nes pirma buvau užsirašius į kitą konsultaciją, tai ten mane sužavėjo, kad nieko rauti nereiks, o gydymas trumpas, sakė 9-12 mėnesių, tai va ir pasimoviau ant kabliuko, nes jau pusantrų metų nešioju, o kada nuims neaišku, nepadaro taip kaip noriu vis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2012 02 09, 11:28)
Nes pirma buvau užsirašius į kitą konsultaciją, tai ten mane sužavėjo, kad nieko rauti nereiks, o gydymas trumpas, sakė 9-12 mėnesių, tai va ir pasimoviau ant kabliuko, nes jau pusantrų metų nešioju, o kada nuims neaišku, nepadaro taip kaip noriu vis smile.gif

oho kaip būna ne pagal planą unsure.gif

o kodėl breketus dažniausiai deda ne iš karto viršuje ir apačioje? o uždeda vienus po kurio laiko kitus? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2012 02 09, 11:28)

Del to mana daktariki saki, ka nenor sakyt kiek laika truks. Saka paskui baisiai nusivil zmogiukai, kai visas darbs uztrunk ilgiau nei planava. Ne visada einas kaip per sviesta. Ale, Blaze, geriau pakentek, ka veliau butum visiskai patenkyta. Nuimt zaslus visada spesi.Bet jei kas nelabai pasirodys, kai juos nujims, tai bus saukstai po pietu. Kantrybes, mergyt.user posted image
Atsakyti
QUOTE(juoda/kava @ 2012 02 09, 12:22)
oho kaip būna ne pagal planą  unsure.gif

o kodėl breketus dažniausiai deda ne iš karto viršuje ir apačioje? o uždeda vienus po kurio laiko kitus?  rolleyes.gif

Man dejo iskart ant abieju...ir gydymo termino irgi nenustatinejo, nes sake pagal ja daug uzims laiko, o po to kai dantys labai greit judet pradejo, sake nesitikejo, nes dazniausiai taip greit nejuda biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, persiprašau kad užėjau, bet gyvenu Anglijoje ir breketu kainos nuo 1500 svaru. ohmy.gif Norėjau paklausti, kur Kaune butų galima gauti juos? Kokia kaina?smile.gif 4u.gif ačiū labai.
Atsakyti
QUOTE(Maniakė* @ 2012 02 09, 18:21)
Sveikutes, persiprašau kad užėjau, bet gyvenu Anglijoje ir breketu kainos nuo 1500 svaru. ohmy.gif Norėjau paklausti, kur Kaune butų galima gauti juos? Kokia kaina?smile.gif 4u.gif ačiū labai.

Pirmam puslapyje yra kaune sarasas daktaru, ivesk i google, pilna kliniku juos deda:)
Atsakyti
Sveikos,

Gal kas zino kur ir kiek kainuoja pigiausiai INVISALIGN sistema abiem zandikauliams Lietuvoje? Galvoju ar LT darytis ar UK.
Atsakyti
QUOTE(testosteronas @ 2012 02 09, 19:02)
Sveikos,

Gal kas zino kur ir kiek kainuoja pigiausiai INVISALIGN sistema abiem zandikauliams Lietuvoje? Galvoju ar LT darytis ar UK.

Internete gali rast kelias klinikas kurios tuo uzsiima, kainos nuo atvejo priklauso ir kainuoja nuo 6 iki 10tuks. Bent jau puseserei tiek sake smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maniakė* @ 2012 02 09, 17:21)
Norėjau paklausti, kur Kaune butų galima gauti juos? Kokia kaina?smile.gif 4u.gif ačiū labai.

QUOTE(testosteronas @ 2012 02 09, 18:02)
Gal kas zino kur ir kiek kainuoja pigiausiai INVISALIGN sistema abiem zandikauliams Lietuvoje?

ax.gif Senbūvės...ar pastebėjot, kad dauguma klausimų dažnai kartojasi ax.gif Gal reikėtų pirmoje žinutėje įdėti susistemintos informacijos, kad nereikėtų kas kart atsakinėti tą patį per tą patį (nors aišku vis tiek bus klausiančių ). Mums, tiek laiko besimurkdantiems žmonėms, dalis informacijos apie breketus ir viską , kas su jais susiję, atrodo savaime suprantama, o va naujai atėjusiems į šią temą tokia info labai praverstų ax.gif
Atsakyti