QUOTE(~Artemidė ~ @ 2012 03 31, 17:49)
Flegma, tada aš beprotė jau - neturiu nė vieno protinio, nes visi 4 buvo pašalini vienos operacijos metu

Bet realiai tai man proto nepamažino...berods

Na bent jau magistrą gauti nesutrukdė
Labas, linksmai jus cia

Man irgi kazkaip atrodo, kad isrovus protinius protingesne tapau

Skaiciau, kad protiniai tai musu proproteviu, besimaitinanciu zalia mesa ar pan. palikimas. Turejo jie tuos protinius, bet tokie civilizuoti ir gudrus nebuvo
Papildyta:
QUOTE(Aisstee @ 2012 04 02, 10:10)
Merginos, turiu problema

Pries breketus pasidariau burnos higienos procedura, dantys buvo baltuteliai, o stai per savaite nuo breketu uzdejimo, dantys radikaliai pakeite atspalvi. Dabar virsus nuo apacios skiriasi kaip kava nuo pieno! Kas galejo atsitikti? Kodel taip nugelto dantys

Valau po kiekvieno valgymo, cia kazkas rimto jauciu. Gal kas esate susidure ar nutuokiate del ko taip galejo atsitikti? Rytoj eisiu pas gydytoja...
Jei del to pas gydytoja begiosi, tai greitai jai ar jam pabosi

Man atrodo, kad cia normalu, nes daug kas tuo skundesi. Mano pacios dantys sodoma ir gomora. Kiti dar patyli, o tevas rezia tiesa i akis, kai parodau jam kad dantys apsitvarke, sakandis graziai uzeina. Jis paziuri ir sako bet kodel tokie baisus ir rudi, gal nevalai

Niekada neturejau labai baltu, bet kokie jie yra dabar, tai is tiesu nors verk. Tikrai nelakstau ir nelakstysiu higienom kol su breektais, gaila pinigu, nes vistiek labai traukia apnasas ir didesne rizika, kad breketai nukris. Linkiu kuo greiciau susitaikyti, nes tai turbut maziausia problema kas gali nutikti nesiojant breketus, nes veliau nuvalo. Pvz. man po tiek kanciu vis dar per siauras lankas atrodo, kai palyginu kokie pas kitus ir kaip is siaurucio kitiems dvigubai isplatina. O pas mane kaip nera rezultato taip nera, nors verk.