Įkraunama...
Įkraunama...

Breketukai 51 tema

QUOTE(aistuliaa @ 2012 03 31, 11:01)
Metalinius dediesi?

Viršus keramika, apačia metaliniai smile.gif

Papildyta:
Merginos, o kokiais atvejais tuos štribus suka? man čia tokia baisi procedūra atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 03 31, 13:53)
Viršus keramika, apačia metaliniai smile.gif
Papildyta:
Merginos, o kokiais atvejais tuos štribus suka? man čia tokia baisi procedūra atrodo doh.gif

Sakandi tvarka.
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2012 03 30, 22:16)
Galim sakyt, ka taip. Jauciu. unsure.gif
Ma siaip buva saki, ka bandysme issiverst be rovima, bet... teka abu virsutinius protinius verst lauk. Likau pusprote( kaip tetuks saka). O jei i apatinius rausiuos, tai liksiu beproti. blink.gif

Yra teisybės.
Turiu dantų lentelę, kurioje aiškiai parodyta, kaip kuris dantis yra susijęs su konkrečiais organais. Lentelė rusų kalba. Jei į AŽ parašytumėt savo emailus, galėčiau atsiųsti.
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2012 03 30, 17:26)
Artemide, laikykis, ateis ir i tavo kiema svente  4u.gif

4u.gif

Flegma, tada aš beprotė jau - neturiu nė vieno protinio, nes visi 4 buvo pašalini vienos operacijos metu smile.gif Bet realiai tai man proto nepamažino...berods mastau.gif Na bent jau magistrą gauti nesutrukdė lotuliukas.gif

Atsakyti
Merginos, turiu problema sad.gif Pries breketus pasidariau burnos higienos procedura, dantys buvo baltuteliai, o stai per savaite nuo breketu uzdejimo, dantys radikaliai pakeite atspalvi. Dabar virsus nuo apacios skiriasi kaip kava nuo pieno! Kas galejo atsitikti? Kodel taip nugelto dantys sad.gif Valau po kiekvieno valgymo, cia kazkas rimto jauciu. Gal kas esate susidure ar nutuokiate del ko taip galejo atsitikti? Rytoj eisiu pas gydytoja...
Atsakyti
QUOTE(Aisstee @ 2012 04 02, 10:10)
Merginos, turiu problema sad.gif <...>

Kartais tiesiog patys breketai duoda toki atspalvi.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2012 04 02, 09:46)
Kartais tiesiog patys breketai duoda toki atspalvi..  unsure.gif

Tai gal daugiau gelsta nuo metaliniu breketu? Nuo keramikiniu gal ne gelsta?
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2012 03 31, 17:49)
4u.gif

Flegma, tada aš beprotė jau - neturiu nė vieno protinio, nes visi 4 buvo pašalini vienos operacijos metu  smile.gif Bet realiai tai man proto nepamažino...berods mastau.gif Na bent jau magistrą gauti nesutrukdė  lotuliukas.gif

Labas, linksmai jus cia biggrin.gif Man irgi kazkaip atrodo, kad isrovus protinius protingesne tapau biggrin.gif Skaiciau, kad protiniai tai musu proproteviu, besimaitinanciu zalia mesa ar pan. palikimas. Turejo jie tuos protinius, bet tokie civilizuoti ir gudrus nebuvo biggrin.gif
Papildyta:
Merginos, turiu problema sad.gif Pries breketus pasidariau burnos higienos procedura, dantys buvo baltuteliai, o stai per savaite nuo breketu uzdejimo, dantys radikaliai pakeite atspalvi. Dabar virsus nuo apacios skiriasi kaip kava nuo pieno! Kas galejo atsitikti? Kodel taip nugelto dantys sad.gif Valau po kiekvieno valgymo, cia kazkas rimto jauciu. Gal kas esate susidure ar nutuokiate del ko taip galejo atsitikti? Rytoj eisiu pas gydytoja...

Jei del to pas gydytoja begiosi, tai greitai jai ar jam pabosi smile.gif Man atrodo, kad cia normalu, nes daug kas tuo skundesi. Mano pacios dantys sodoma ir gomora. Kiti dar patyli, o tevas rezia tiesa i akis, kai parodau jam kad dantys apsitvarke, sakandis graziai uzeina. Jis paziuri ir sako bet kodel tokie baisus ir rudi, gal nevalai doh.gif lotuliukas.gif Niekada neturejau labai baltu, bet kokie jie yra dabar, tai is tiesu nors verk. Tikrai nelakstau ir nelakstysiu higienom kol su breektais, gaila pinigu, nes vistiek labai traukia apnasas ir didesne rizika, kad breketai nukris. Linkiu kuo greiciau susitaikyti, nes tai turbut maziausia problema kas gali nutikti nesiojant breketus, nes veliau nuvalo. Pvz. man po tiek kanciu vis dar per siauras lankas atrodo, kai palyginu kokie pas kitus ir kaip is siaurucio kitiems dvigubai isplatina. O pas mane kaip nera rezultato taip nera, nors verk.
Atsakyti
Merginos, turiu problema sad.gif

Nu as kaip i nepastebejau tokia dalyka.
QUOTE(Congeniality @ 2012 04 02, 11:29)
Labas, linksmai jus cia biggrin.gif Man irgi kazkaip atrodo, kad isrovus protinius protingesne tapau biggrin.gif Skaiciau, kad protiniai tai musu proproteviu, besimaitinanciu zalia mesa ar pan. palikimas. Turejo jie tuos protinius, bet tokie civilizuoti ir gudrus nebuvo biggrin.gif

O as ziuriu, ka mana prots( i atmintis) vos ne superini buva. Bet jauciu cia amzius sava dara. Arba nebereik tokios geros atminties daba? Arba neapkraunu sava dvieju pusrutuliu taip baisiai kaip anksciau.
Atsakyti

Gal klijai pagelto arba gumytes g.gif Ir tiesiog taip atrodo, kad patys dantys pageltonavo. Reikia nusipirkti vieno danties sepeteli, su juo labai gerai issivalysit breketus, tarpukus. Galiu rekomenduoti Tepe firmos sepetelius, atradima padariau, nera ka lyginiti su colgate ar kt. Yra specialus nesiojantiems breketus ir vieno danties smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti