Nu man bearpaw neprasitampė, du sezonus nešiojau, net per balas
vis norėjau, kad pirštas mažiau remtųsi (tiesa, mano ne šis modelis)

QUOTE(songaila @ 2012 08 26, 21:11)
Nu man bearpaw neprasitampė, du sezonus nešiojau, net per balas
vis norėjau, kad pirštas mažiau remtųsi (tiesa, mano ne šis modelis)

Man irgi pirštas remiasi, baisu, kad neišlystų

Bet vaikštau ir viskas ...
minkšti, tai ir užsimiršta tas pirštas. Mano dydis 6USA o nešioju 36 LT

QUOTE(Zydre30 @ 2012 08 20, 20:45)
Sveikos Ugg gerbejos, turiu toki klausimuka
kai issinesioja padukas, ta prasme issiguli kailis ir jau norisi paduka pakeisti, kur uzsisakote? Ir ar jie keiciais apskritai??

Po dvejų žiemų dar neišsigulėjo, dar geras tas pats.
QUOTE(Jolete @ 2012 08 27, 15:51)
Po dvejų žiemų dar neišsigulėjo, dar geras tas pats.
man tai klasikiniai ugg po vieno sezono (rugsejis- balandis) prarado isvaizda nesiojant kasdien tai liks suniui vedziot, dabar jau reik nauju, bet ir padukas siek tiek susigulejo, noretusi naujo.
QUOTE(spygliz @ 2012 08 27, 19:16)
man tai klasikiniai ugg po vieno sezono (rugsejis- balandis) prarado isvaizda nesiojant kasdien tai liks suniui vedziot, dabar jau reik nauju, bet ir padukas siek tiek susigulejo, noretusi naujo.
man neissinesiojo nei padukas nei prarado isvaizdą, atrodo labai gerai po 2 sezonu.
Pasidalinkit kokia kaina pigiausiai galima nupirkti ugg mini arba short klasikinius?
QUOTE(songaila @ 2012 08 29, 22:25)
Pasidalinkit kokia kaina pigiausiai galima nupirkti ugg mini arba short klasikinius?
Nezinau ar pigiausia,as pirkausi lygiai uz 300lt

QUOTE(super_wife @ 2012 08 30, 09:13)
KAI SKAICIUODAVO TARPININKES PO 2,65 KURSA, MAN PIGIAUSIAI CLASSIC MINI KIMONO ISEJO UZ 231...CIA JAU BUVO TIKRAI GERA KAINA...
Niu aišku, ačiukas
vadinasi reikia bet kokiu atveju orientuotis 300 eilėje
Reiks gaudyt tada kokiais nors būdais, svarbu kompas po ranka būtų. O kokiam tinklapyje didžiausia tikimybė pagauti pigiausiai?

Reiks gaudyt tada kokiais nors būdais, svarbu kompas po ranka būtų. O kokiam tinklapyje didžiausia tikimybė pagauti pigiausiai?
mamytės būkite geros,, temos neseku ir neperskaičiau, gal kas nors parašykite kokį dydį reikia mano sūnui iš ugg classic jo pėdutė 17-17,2 cm. tai abejoju ar jam reikia usa 10 ar jam usa 11 dydžio, gal kuri pirktote ir žinote ir galite patarti, nėra tokie pigūs, kad du dyžius pirkti
lauksiu patarimo
šitas modeliukas,

šitas modeliukas,