Įkraunama...
Įkraunama...

Serga ir serga,

QUOTE(jurguze @ 2013 10 07, 10:18)
Kad ir kaip nenorėčiau, bet tenka grįžti į šią temą doh.gif Pirmi  metai daržely buvo tragedija. Sirgo ištisai. Paskui buvo pašalintos tonzilės ir adenoidai. Gydytojai metus rekomendavo nebevest į darželį, nes dėl nuolatinių antibų gėrimo, imuniteto nebebuvo. Tai tuos metus, kai nėjo į daržą, sirgo tik kartą. Dabar vėl pradėjo eit į darželį, tai vėl viskas iš naujo - 3 d darže ir serga. Aišku, apseinam be antibų. bet vistiek pyktis ima verysad.gif Nebežinau kaip tam vaikui padėt. save guodžiu, kad amžinai nesirgs...

tiesiog turi isaugti tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2013 10 07, 10:18)
Kad ir kaip nenorėčiau, bet tenka grįžti į šią temą doh.gif Pirmi  metai daržely buvo tragedija. Sirgo ištisai. Paskui buvo pašalintos tonzilės ir adenoidai. Gydytojai metus rekomendavo nebevest į darželį, nes dėl nuolatinių antibų gėrimo, imuniteto nebebuvo. Tai tuos metus, kai nėjo į daržą, sirgo tik kartą. Dabar vėl pradėjo eit į darželį, tai vėl viskas iš naujo - 3 d darže ir serga. Aišku, apseinam be antibų. bet vistiek pyktis ima verysad.gif Nebežinau kaip tam vaikui padėt. save guodžiu, kad amžinai nesirgs...

keistas noras ir tiek, vaikas turi sirgti ir susirinkti atitinkama kieki ligu, tam kad susidarytu imunitetas. Galit vienkiemy gyvent 10 metu ir nesirgt , bet papuole i kolektyva sirgsite atitinkamai.
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...action_ref_map=[]
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 10 09, 08:42)

tikejausi suzinoti kazka naujo smile.gif
Atsakyti
sveiki. Jau nebezinau ka daryti, mano dukrytei 3,5 metuku. Darzeli lankyti pradejo pernai ir visus metus sirgo. kad dar savaite eitu i darzeli dziaugciausi o cia 2 - 3 dienos 2-3 savaites sergam kartais menesi doh.gif . Gydomes be antibiotiku ju vengiu ir siaip taip kapstomes (is viso antibiotikus gere 3 kartus) thumbup.gif kai suserga iskart inhaliuojames nes kitaip prapultis. Tai va siemet vel ta pati tragedija 2 dienas ejo 2 savaites sirgo verysad.gif , paskui o stebukle isejo 5 dienas ir vel susirgo, nebezinau ka daryti ko tik nebande ir ko nedare. visada valgome namuose gaminta maista pati konservuoju marinuoju ir taip toliau, keikveina diena stengiames iseiti i lauka, visa vasara praktiskai lauke ir pragyvenom gamtoje, kiekvienas savaitgalis prie ezero miegojimas namelyje ant ratu ir nei karto nebuvo prikibusi jokia sloga. maitinau pati iki 1 metu. ir kas negerai man nesuprantama. Ka as darau ne taip? Kaip pasikalbu su draugem jos stebisi kad taip serga sako cia nenormalu. Jos guodziasi kad istisai serga bet ju dar nors savaite iseina ar 2 ir dar dejuoja, tai ka man sakyti? Meciau darba ir sedziu namie nes darbo su ligom niekaip nesuderinu. Prirasiau visa litanija ax.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vovere16: 18 spalio 2013 - 09:02
QUOTE(vovere16 @ 2013 10 18, 09:58)

o tai kuo serga? pvz kuo siais metais sirgo?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 10 18, 09:44)
o tai kuo serga? pvz kuo siais metais sirgo?

sloga ir kosulys pagrindines ligos. Karatai dar ir temperatura kyla. Pvz siemet pirmas kartas lengva sloga o viskas baigiasi baisiu kosuliu. Antras kartas is pradziu uzgulta nosis veliau sloga ir kaip priedas visad kosulys issisirgom per savaite, sakau pirmadieni vesiu i darza ryte atsikelem su temp. 38 doh.gif . ir vel namie visa savaite gal net 2. Pas daktare jau net neinam nematau reikalo ir pacios issigydom, jei matau kad kosulys nebepatinka ar tempa islgai laikosi tada jau skuodziam.
Atsakyti
QUOTE(vovere16 @ 2013 10 18, 09:58)
sveiki. Jau nebezinau ka daryti, mano dukrytei 3,5 metuku. Darzeli lankyti pradejo pernai ir visus metus sirgo. kad dar savaite eitu i darzeli dziaugciausi o cia 2 - 3 dienos 2-3 savaites sergam kartais menesi doh.gif . Gydomes be antibiotiku ju vengiu ir siaip taip kapstomes (is viso antibiotikus gere 3 kartus) thumbup.gif  kai suserga iskart inhaliuojames nes kitaip prapultis. Tai va siemet vel ta pati tragedija 2 dienas ejo 2 savaites sirgo verysad.gif , paskui o stebukle isejo 5 dienas ir vel susirgo, nebezinau ka daryti ko tik nebande ir ko nedare. visada valgome namuose gaminta maista pati konservuoju marinuoju ir taip toliau, keikveina diena stengiames iseiti i lauka, visa vasara praktiskai lauke ir pragyvenom gamtoje, kiekvienas savaitgalis prie ezero miegojimas namelyje ant ratu ir nei karto nebuvo prikibusi jokia sloga. maitinau pati iki 1 metu. ir kas negerai man nesuprantama. Ka as darau ne taip? Kaip pasikalbu su draugem jos stebisi kad taip serga sako cia nenormalu. Jos guodziasi kad istisai serga bet ju dar nors savaite iseina ar 2 ir dar dejuoja, tai ka man sakyti? Meciau darba ir sedziu namie nes darbo su ligom niekaip nesuderinu. Prirasiau visa litanija ax.gif  doh.gif

Sveiki,
pas mus tas pats, tik pas mane 2 vaikai. Vienam 3 metai, kitai 5m. Mergaite 2 metu vedziau i darzeli, bet kai kas 2 sav gere antibiotikus ir maziuka apkresdavo, nutraukem darza 2 metams. 2 metus jokiu ligu pas mus nebuvo, nebent sloga. Dabar vel bandau vesti, tai 1-2 dienos darze, ir 39 temperaturos. Apie joki darba man nei kalbos negali buti, kuriam gi darbe tokia reikalinga...
Cia yra del to, kad kiti veda kosincius sloguojancius vaikus, ir jie apkrecia.
Jau nusivyliau, ir zinau, kad pasaulio nepakeisiu.......
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2013 10 18, 12:41)
Sveiki,
pas mus tas pats, tik pas mane 2 vaikai. Vienam 3 metai, kitai 5m. Mergaite 2 metu vedziau i darzeli, bet kai kas 2 sav gere antibiotikus ir maziuka apkresdavo, nutraukem darza 2 metams. 2 metus jokiu ligu pas mus nebuvo, nebent sloga. Dabar vel bandau vesti, tai 1-2 dienos darze, ir 39 temperaturos. Apie joki darba man nei kalbos negali buti, kuriam gi darbe tokia reikalinga...
Cia yra del to, kad kiti veda kosincius sloguojancius vaikus, ir jie apkrecia.
Jau nusivyliau, ir zinau, kad pasaulio nepakeisiu.......

Ne tik dėl to, kad apkrečia, bet ir dėl to, kad naminiai virusai jau savi, o kolektyviniai svetimi. Stresas, taip pat savo duoda. Žinokit šitą vargo kelią jau einam ketvirti metai. Stebiu vaiką ir vis dar negaliu suprasti kas ir kaip. Šių metu rekordas 7 dienos darželyje be pertraukos. Visų anų trijų metų rekordas apie 10 dienų ir tai buvo 1 kartą.
Atsakyti
mamytes 4u.gif Jums reikia susitaikyti su tokia padetim. esu lygiai tokioje pat situacijoje kaip Jus. D.nuo rugsejo i darzeli nuejo 8d per du kartus. Si karta nuo sestadienio turim temperatura skaudincia gerkle siaubinga sloga ir nuo vakar dienos baisu kosuli. Mums prie viso to dar ir bronchine astma prisideda. Tad stengiames kuo greiciau viska suskystinti (inhaliacijos plius vaistuki) kad lengviau iskosetu. Plius pati darau masazus vibracinius. Ir viliuosi kad treti metai mums bus geresni nei pernai ir siemet

dar norejau parasyti kad jei vaikutis labai daznai serga slogom - pavz 2k i men - pabandykite nuvesti pas Lor. Gali buti kad padideje adenoidai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 18 spalio 2013 - 12:22
Mes pabandem alternartyvia medicina,stai toki geriam

http://www.sveikite....kas-kordicepsas

kiek domejausi,sako padeda vaikams,pasidomekit,kam idomu,gal kazkam tiks.
Atsakyti
Na musu vyresneliui padejo pneumo23 skiepas, as manau kad padejo. O maza jau buvom pernai susiruose skiepint, nepaskiepinom ir praktiskai nesirgo. Tai cia niekad nezinai kas ir kaip.
Atsakyti