papasakokite daugiau apie tuos tepaliukus, pirma karta girdziu, kad tept nosiuka reikia. Ar tikra ipadeda? Man tos ligos jau igryso, neimanoma. Praeitais metais, kai pradejom lankyti tik darzeli, taip nesirgo, kaip siais metais. Kaz kas baisaus

Merginos, pradėkit grūdinti vaikus! Vakarais ir bet kurio maudymo pabaigoje bent apliekite vaiko kojytes šaltu/vėsiu/drungnu vandeniu. Vėliau leiskite vonioje pabraidyti tokiame vandenuke nors minutę. Minutės pakanka, tik būtinai kasdien. Išimtis tik jei vaikui temperatūra pakilusi. Vandens šaltumą didinkite palaipsniui. Vaikui jokiu būdu neturi būti per šalta, nemalonu. Efektas pasireiškia po 3-4 savaičių.
Yra forume tokia skruzdeta. Jos postai temoje Angina mums daug ką pakeitė. Necituoju, jei kam įdomu susirasite. Rašau savo patirtį: pradėjus grūdinti kojytes mano anksčiau nuolat snargliotam vaikui dingo slogos, peršalimo ligomis irgi pradėjo rečiau sirgti (anksčiau sirgo reguliariai kas 2 savaites net ir vasaros laiku). Nuo šio rudens sirgo tik 1 kartą.
Kadangi norėjau žinoti ką grūdinimo metu jaučia mano vaikas, pradėjau tas pačias procedūras taikyti ir sau, kas vakarą pabraidau vonioje vėsiame vandenyje apie minutę laiko, tikrai ne ilgiau, nes nėr nei laiko, nei kantrybės. Rezultatas toks, kad dingo gerklės skausmas, kuris kamavo nuolat. Gerdavau antibiotikus, ledų valgyti beveik negalėjau, po kiekvieno ledų pavaldymo tekdavo čiulpti vaistus nuo gerklės skausmo. Dabar ledus valgau nesisaugodama, gerklės išvis nejaučiu.
Pabandykite, juk tai nieko nekainuoja, tikrai daug pigiau nei vaistai
Yra forume tokia skruzdeta. Jos postai temoje Angina mums daug ką pakeitė. Necituoju, jei kam įdomu susirasite. Rašau savo patirtį: pradėjus grūdinti kojytes mano anksčiau nuolat snargliotam vaikui dingo slogos, peršalimo ligomis irgi pradėjo rečiau sirgti (anksčiau sirgo reguliariai kas 2 savaites net ir vasaros laiku). Nuo šio rudens sirgo tik 1 kartą.
Kadangi norėjau žinoti ką grūdinimo metu jaučia mano vaikas, pradėjau tas pačias procedūras taikyti ir sau, kas vakarą pabraidau vonioje vėsiame vandenyje apie minutę laiko, tikrai ne ilgiau, nes nėr nei laiko, nei kantrybės. Rezultatas toks, kad dingo gerklės skausmas, kuris kamavo nuolat. Gerdavau antibiotikus, ledų valgyti beveik negalėjau, po kiekvieno ledų pavaldymo tekdavo čiulpti vaistus nuo gerklės skausmo. Dabar ledus valgau nesisaugodama, gerklės išvis nejaučiu.
Pabandykite, juk tai nieko nekainuoja, tikrai daug pigiau nei vaistai

QUOTE(Aronia @ 2013 11 06, 12:56)
Merginos, pradėkit grūdinti vaikus! Vakarais ir bet kurio maudymo pabaigoje bent apliekite vaiko kojytes šaltu/vėsiu/drungnu vandeniu. Vėliau leiskite vonioje pabraidyti tokiame vandenuke nors minutę. Minutės pakanka, tik būtinai kasdien. Išimtis tik jei vaikui temperatūra pakilusi. Vandens šaltumą didinkite palaipsniui. Vaikui jokiu būdu neturi būti per šalta, nemalonu. Efektas pasireiškia po 3-4 savaičių.
Pabandykite, juk tai nieko nekainuoja, tikrai daug pigiau nei vaistai :4u:
Pabandykite, juk tai nieko nekainuoja, tikrai daug pigiau nei vaistai :4u:
daug kas sako, kad tai padeda. As ir pradedavau taip daryt, po duso truputi dariau veesni vandeni. Tik gaila, kad pradejo sirg ir nustojom tai daryt.
QUOTE(Martusik @ 2013 11 06, 16:19)
daug kas sako, kad tai padeda. As ir pradedavau taip daryt, po duso truputi dariau veesni vandeni. Tik gaila, kad pradejo sirg ir nustojom tai daryt.
Esu skaičiusi, kad dvi savaitės pertraukos jau užbraukia visą iki šiol pasiektą grūdinimo rezultatą. Geriausia pradėti vasarą. Bet galima ir žiemą, kai vaikas visiškai sveikas. Ir nenutraukti, jei liga tik snargliukas ar kosuliukas, o temperatūros nėra. Gydytojas Komarovskis sako, kad jei vaikui temperatūra nepakilusi, tik snarglys ir yla subinėj, tai grūdinimo procedūras atlikti galima

http://video.komarov...09-05-2010.html
Sveikos mamos as irgi paskaiciau jusu postus apie tai kad sergat ir sergat. Zinau ir as sita situacija mazoji ausu uzdegimu yra persirgus 14 kartu tai issivaizduokit kiek antibiotiku per savo trumpa gyvenima ji yra gavus. Paskutinis gydytoja pas kuri dekui dievui mes papuolem mums rekomendavo visiskai naturalu preparata MSM mes ji geriam jau du sezonus ir jokia liga neislindo. Dar jei islenda bent sloga duodu koloidinio sidabro ir ta pacia diena vaikai jauciasi gerai.
Turiu ir as k.sidabro-tik skysto.Ar jus tepaliuka tepat?ar lasinat skysta?
As irgi skysta lasinu.
Papildyta:
Ir dar profilaktiskai chlorofila geriam.
Papildyta:
Ir dar profilaktiskai chlorofila geriam.
pradejom grudintis. savaite maudemes, o dabar viena diena pakilo temperatura, tai nustojau. Bet tesim toliau!!!!!!!!!!!!!!!
KAIP NUSIBODO TOS LIGOS, KAIP TAS VAIKELIS ISTVERE PASTOVIAI??????
KAIP NUSIBODO TOS LIGOS, KAIP TAS VAIKELIS ISTVERE PASTOVIAI??????

Nu man tai chlorofilas vis delto issigelbejimas. Ries tai kelis metus gerem ribomunili tai nieko tokio, o nuo chlorofilo jau du metai be stipresniu ligu

QUOTE(saulepili @ 2013 12 10, 21:32)
Nu man tai chlorofilas vis delto issigelbejimas. Ries tai kelis metus gerem ribomunili tai nieko tokio, o nuo chlorofilo jau du metai be stipresniu ligu 

o gal tiesiog atejo laikas isaugti? ar vaikas iki pensijos sirgt turi ?

Buvo laikas,kai ir as visus medalius buvau sudejus vienam vaistui -ribomuniliui.Bet gydytojas mane "nusodino' ir pasake,kad labai smagu,kad taip ivyko,bet patare nepervertinti,arba kartu iverinti ,kad vaikui ejo sesti metai.
Gimus antrajam iki 3m problemu nebuvo.Pradejo eiti i darzeli iiiiiiir...prasidejo.As pasiraitojau rankoves ir uzpirkau ribomunilio....Efektas lygus nuliui
...Tada riebiai nusispjoviau,perkosiau visa imanoma info internete su logiskais mazu vaiku sergamumo paaiskinimais ir....Be jokiu "stebuklu",o su didele kantrybe baigem sita maratona esant mazdaug 5.5.m amziaus,nepamalonindami ne vienos farmacininku kompanijos savo islaidomis...
Gimus antrajam iki 3m problemu nebuvo.Pradejo eiti i darzeli iiiiiiir...prasidejo.As pasiraitojau rankoves ir uzpirkau ribomunilio....Efektas lygus nuliui

mes vienu metu kasdien valegme ledus, visa vasara, rudeni ir beveik visa ziema. idomiausia tai kad kasdienine ledu porcija uzgrudino gerkle ir nebuvo visai jokiu gerkles skausmu. tik tai brangu ir ne visai sveika gal organizmui kasdien ledai, reiktu pasigilint i ju sudeti, kurie maziau kenksmingi. bet kai nustojom valgyt vaikai po kokios savaites pradejo skustis kad skauda gerkle.