Įkraunama...
Įkraunama...

Serga ir serga,

QUOTE(esu-mama @ 2013 12 15, 14:32)
mes vienu metu kasdien valegme ledus, visa vasara, rudeni ir beveik visa ziema. idomiausia tai kad kasdienine ledu porcija uzgrudino gerkle ir nebuvo visai jokiu gerkles skausmu. tik tai brangu ir ne visai sveika gal organizmui kasdien ledai, reiktu pasigilint i ju sudeti, kurie maziau kenksmingi. bet kai nustojom valgyt vaikai po kokios savaites pradejo skustis kad skauda gerkle.

As taip pat manau,kad reikia ziureti i ledu sudeti.Tai pieno produktas-neturetu but labai jau kazkas blogai.Tik tiesa sakot,kad su gera sudetim ir kaina gera,bet...Jau geriau pieno pramone,nei farmacijos kompanijas finansuot biggrin.gif .Cia is moraliniu sumetimu biggrin.gif .
Beje,mes kai kazkada pakeitem daktara,tai as is nuostabos neisejau.Kada mums skirdavo vaistus (surasydavo i lapa),tai visada pabaigoje parasydavo :"po 1/2 porcijos X 3 dienoje ledu".Dabar jau ,kaip senbuviam neraso,bet visada iseidamas ispeja,kad duot ledu,o pakartotinam vizitui atvykus,vaiko perklausia ar mama ju dave.
Atsakyti
bijote ledu sudeties, galima duoti saldytu uogu, arba trintu su cukrumi. As naminius ledus pagal beata darau, labai skanus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 12 15, 16:23)
bijote ledu sudeties, galima duoti saldytu uogu, arba trintu su cukrumi. As naminius ledus pagal beata darau, labai skanus  thumbup.gif

o kaip tuos ledus reik gaminti? turbut reik kazko specialaus turet is irangos?
Atsakyti
QUOTE(esu-mama @ 2013 12 15, 21:16)

Sau darausi tokius ledus ir man patinka. Imu šaldytus vaisius ir jais varijuoju, vienakart imu vienokius vaisius, kitą kitokius ir žiūriu kas skaniau smile.gif Gaila sūnus valgo tik pirktinius sad.gif Turiu kombainiuką Braun su peiliukais kur ledą kapot skirti, su tuo sumalu ir vsio.
Atsakyti
QUOTE(esu-mama @ 2013 12 15, 21:16)

nieko nereikia. Jei neturite šviežių braškių tai šaldytas atitirpinkite.

http://www.beatosvir...densuotu-pienu/

va šitie dar labai geruliai - http://laisvalaikisv...sausainyje.html

šie dar sako neblogi, aš nebandžius - http://gaminu-su-mei...niai-ledai.html
Papildyta:
QUOTE(Viotinola @ 2013 12 15, 21:46)
Sau darausi tokius ledus ir man patinka. Imu šaldytus vaisius ir jais varijuoju, vienakart imu vienokius vaisius, kitą kitokius ir žiūriu kas skaniau smile.gif Gaila sūnus valgo tik pirktinius sad.gif Turiu kombainiuką Braun su peiliukais kur ledą kapot skirti, su tuo sumalu ir vsio.

nusipirkite vafliukų (prismoj yra) ir dėkite savo gamybos ledus smile.gif
Atsakyti
kaip super, kaip paprasta butinai pameginsim. aciu
Atsakyti
Ledai -be problemu,bet neissivaizduoju,kaip susiimt ir duot vaikui gert is saldytuvo...
Viena karta ,dar budama maza atsidare saldytuva,nustvere is dureliu gerima ir pagere...Nu nieko nepasidare...Bet taip ir nepropagavau tokio budo.
Vyresneliui kazkada,kai buvo mazas-sildydavau.Dabar jau didelis-net nepastebejau kada pats pradejo maugt is saldytuvo gerimus....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliausmama: 16 gruodžio 2013 - 19:52
QUOTE(Viliausmama @ 2013 12 16, 19:51)
Ledai -be problemu,bet neissivaizduoju,kaip susiimt ir duot vaikui gert is saldytuvo...
Viena karta ,dar budama maza atsidare saldytuva,nustvere is dureliu gerima ir pagere...Nu nieko nepasidare...Bet taip ir nepropagavau tokio budo.
Vyresneliui kazkada,kai buvo mazas-sildydavau.Dabar jau didelis-net nepastebejau kada pats pradejo maugt is saldytuvo gerimus....

O ka jus geriate is saldytuvo? Mano vandeni geria, sulciu neduodu, kompotas virtas siaip stovi kambario temperaturoj. Pieno kartais su sausais pusryciais ar ten jogurta koki. Niekad nesildau.
Atsakyti
As ne,nes turiu problemu su gerkle.Bet vyras,veresnis sunus-taip.Maciau nemazai vaiku,kuriems duota is saldytuvo gerimu.Kavinese sultis atnesa net aprasojusiomis tauremis.Tad pries tai ispeju barmenus,kad butu kambario temp.
Jogurta as irgi duodu nesildyta.Vat sausiems pusryciams piena siek tiek pasildau,kad butu kamabrio temperaturos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliausmama: 17 gruodžio 2013 - 09:47
http://kauno.diena.l...36#.Ur6nILQ4MxM
Atsakyti
Sveikos merginos,

pasidalinsiu sava patirtimi, gal kam pades. Turejome nuolatiniu bedu, kurias visi ivardija "serga ir serga", ko tik neisbandeme pradedant gy. konsultacijoms, grudinimu, homeopatija ir baigiant imunostimuliatorais bei zaliaisiais kokteiliais, inhaliacijom. Zodziu, be galo daug nervu, pinigu ir baimiu uzsikresti, susalti ir pan. Kai jau uzkniso totaliai viskas ir nustojau duoti visokius siu laiku modernius gerius. Tvarkydama vaistinele radau vitamino C zirniukus (geltoni tokie, gal atsimenat s vaikystes). Taigi, palikau zuvu taukus ir kasryta po zirniuka vitamino C, 3 men nesergam ( TFU TFU TFU). Aiskint galima ivairiai, manyt, kad sutapimas, bet as esu isitikinus, kad priezastys paprasciausiame gryname vitamine C.
Atsakyti
QUOTE(Gabijaaaa @ 2014 01 08, 01:10)
Sveikos merginos,

pasidalinsiu sava patirtimi, gal kam pades. Turejome nuolatiniu bedu, kurias visi ivardija "serga ir serga", ko tik neisbandeme pradedant gy. konsultacijoms, grudinimu, homeopatija ir baigiant imunostimuliatorais bei zaliaisiais kokteiliais, inhaliacijom. Zodziu, be galo daug nervu, pinigu ir baimiu uzsikresti, susalti ir pan. Kai jau uzkniso totaliai viskas ir nustojau duoti visokius siu laiku modernius gerius. Tvarkydama vaistinele radau vitamino C zirniukus (geltoni tokie, gal atsimenat s vaikystes). Taigi, palikau zuvu taukus ir kasryta po zirniuka vitamino C, 3 men nesergam ( TFU TFU TFU). Aiskint galima ivairiai, manyt, kad sutapimas, bet as esu isitikinus, kad priezastys paprasciausiame gryname vitamine C.

Dziaugiuosi kartu su Jumis,kad viskas praeityje.
Bet cia Jums turbut toks pat banalus atvejis,kaip ir daugelio-" ant kokiu priemoniu" pabaigi maratonus,tiems ir sukabini zmogus medalius.
Jau anksciau buvau rasiusi,kaip vyresnysis" baige savo sirgimo programa" ties ribomuniliu,tai ir as aplinkui koriau jam medalius.O ,kai pabandziau su antruoju-isejo snipstas.Kazkada irgi sutikau pazistama.pradejau godot apie ligas.Ji man sako:"nu ,kaip ten tu nemoki augint,as duodu vit.c ir mergaite,kaip agurkelis".Bet cia "tas agurkelis",kur ir stikline vandens ryte padetu-tiesiog stiprus vaikas(nors turi letine liga,tai net nezinau ar keisciausi vietomis-zmogus vis tiek negali buti be silpnu vietu organizme)
Beje paskutinius metus jau girdziu ,kad neva nera irodymu (ziauriai nustebau isgirdus ta neseniai vienoje diskusiju laidoje),jog Vit.C ar net ta pati isgirta eziuole labai itakoja i imuniteta.o "paskutine mada" imuniteto stiprinime jau cinkas isigali.Man paciai ,kada uzpuole nesibaigiancios gerkles uzdegimai,gydytoja paskyre vit.D,nes paskutiniuose kursuose buvo atiduoti visi laurai sitam preparatui,imuniteta stiprint.
Zodziu,nesvarbu nuo ko tie vaikai baigia tuos maratonus-svarbu BAIGIA! biggrin.gif
Atsakyti