QUOTE(Gabijaaaa @ 2014 01 08, 01:10)
Sveikos merginos,
pasidalinsiu sava patirtimi, gal kam pades. Turejome nuolatiniu bedu, kurias visi ivardija "serga ir serga", ko tik neisbandeme pradedant gy. konsultacijoms, grudinimu, homeopatija ir baigiant imunostimuliatorais bei zaliaisiais kokteiliais, inhaliacijom. Zodziu, be galo daug nervu, pinigu ir baimiu uzsikresti, susalti ir pan. Kai jau uzkniso totaliai viskas ir nustojau duoti visokius siu laiku modernius gerius. Tvarkydama vaistinele radau vitamino C zirniukus (geltoni tokie, gal atsimenat s vaikystes). Taigi, palikau zuvu taukus ir kasryta po zirniuka vitamino C, 3 men nesergam ( TFU TFU TFU). Aiskint galima ivairiai, manyt, kad sutapimas, bet as esu isitikinus, kad priezastys paprasciausiame gryname vitamine C.
Dziaugiuosi kartu su Jumis,kad viskas praeityje.
Bet cia Jums turbut toks pat banalus atvejis,kaip ir daugelio-" ant kokiu priemoniu" pabaigi maratonus,tiems ir sukabini zmogus medalius.
Jau anksciau buvau rasiusi,kaip vyresnysis" baige savo sirgimo programa" ties ribomuniliu,tai ir as aplinkui koriau jam medalius.O ,kai pabandziau su antruoju-isejo snipstas.Kazkada irgi sutikau pazistama.pradejau godot apie ligas.Ji man sako:"nu ,kaip ten tu nemoki augint,as duodu vit.c ir mergaite,kaip agurkelis".Bet cia "tas agurkelis",kur ir stikline vandens ryte padetu-tiesiog stiprus vaikas(nors turi letine liga,tai net nezinau ar keisciausi vietomis-zmogus vis tiek negali buti be silpnu vietu organizme)
Beje paskutinius metus jau girdziu ,kad neva nera irodymu (ziauriai nustebau isgirdus ta neseniai vienoje diskusiju laidoje),jog Vit.C ar net ta pati isgirta eziuole labai itakoja i imuniteta.o "paskutine mada" imuniteto stiprinime jau cinkas isigali.Man paciai ,kada uzpuole nesibaigiancios gerkles uzdegimai,gydytoja paskyre vit.D,nes paskutiniuose kursuose buvo atiduoti visi laurai sitam preparatui,imuniteta stiprint.
Zodziu,nesvarbu nuo ko tie vaikai baigia tuos maratonus-svarbu BAIGIA!