Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(mylimaa @ 2012 02 09, 23:54)
iki virsaus, bet tarpelis yra, labiau matosi apvertus buteliuka aukstyn kojom 4u.gif

sakykit, o kiek tada galetu buti nupurksta, jei ""apvertus auktyn kojom" yra tuscia iki Dior uzraso pradzios? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisy33 @ 2012 02 10, 14:56)
sakykit, o kiek tada galetu buti nupurksta, jei ""apvertus auktyn kojom" yra tuscia iki Dior uzraso pradzios? g.gif

oi, sunkus klausymas, pavarciau savo turimus Dior burbuliukus, bet lengviau atsakyt nepasidare biggrin.gif gal nupurksta apie 10-15ml? g.gif jei gerai interpretavau ta Dior uzraso pradzia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2012 02 10, 14:09)

Zuvyte26 ir visos bandžiusios, pasidalinkite įspūdžiais bigsmile.gif
Atsakyti
šiandien gavau miniuką Burberry body, na laaaabai patiko. Bet net nepažiūrėjau, kokia kaina. 200 viršija Lietuvoje? labai įsinorėjau 4u.gif
Atsakyti
Merginos, paprotinkit ar panašus šie user posted image
į senuosius Fidji, kurie prieš 25 m. buvo?
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Darida1 @ 2012 02 10, 22:54)
Merginos, paprotinkit ar panašus šieį senuosius Fidji, kurie prieš 25 m. buvo?

Kazkuo panasus, bet jai pamenat ir mylit kvapa tu senu, tikrai nemanau kad pamilsit naujus. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo v-i-k-a: 10 vasario 2012 - 22:15
Ačiū V-i-k-a 4u.gif

Ech, senų laikų nostalgija ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Darida1 @ 2012 02 10, 23:41)
Ačiū  V-i-k-a  4u.gif

Ech, senų laikų nostalgija  ax.gif

Kaip as jus gerai suprantu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Marokiete @ 2012 02 10, 19:40)
Zuvyte26 ir visos bandžiusios, pasidalinkite įspūdžiais  bigsmile.gif

Pavadinimu pasakyta viskas - ką rašo, taip ir kvepia. Kokybės prasme mano nuomone verti savo kainos. Tobulas išlikimas, galingas šleifas, nuo vieno pšyko kvepia visa aplinkinė erdvė (iš toliausiai pastebimi)...
Visom kitom prasmėm - subjektyvus reikalas. Pirmas įspūdis buvo toks stiprus, kad po viso VDK asortimento išuostymo parsinešiau būtent šituos. Antras įspūdis (labai įtakotas aplinkinių nuomonių) - kokių drignių buvau pririjus, kad taip protas aptemo doh.gif (buvo kitas patikęs kvepalas, kuris tuo metu atrodė bais panašus į vienus turimus, tai nenorėjau dubliuotis).
Truputį lengvesni "komplimentai":
tu kažkaip nevykusiai šiandien pasikvėpinus, kažkokie sunkūs kvepalai.
Atsiduodi bulgarišku rožių aliejum.
Mano motina turėjo kažkokius labai panašius kvepalus, kokia čia seniena?
Geresni:
Kvepi kaip sena stora boba, nepyk, bet kai suodžiu šitą kvapą tik tokie vaizdiniai apima lotuliukas.gif
Nepaisant viso šito - man jie patinka. Švari rožė, švarūs smilkalai. Tik kvėpintis galiu kai viena po mišką vaikštau... Bet ir to nebenoriu sad.gif
Atsakyti
sveikos,girdejau,kad bruno banani time to play nebegamina,agl jus kur matet?jie man asmeniskai is tu pigesniu brandu vieni geriausiu budavo ax.gif
uzsiprase dovanu doh.gif
Atsakyti

QUOTE(rusma @ 2012 02 11, 12:52)
.. Švari rožė, švarūs smilkalai..

Vat ir įdomu tas kainos-kokybės skirtumas, nes kvapas, susidarė įspūdis, gana mono - smilkalinė bulgariška rožė.
Atsakyti
Serge Lutens Bas de Sioe
Merginos, ar sis kvapas daugiau geliu tipo, toks is saldesniu?

dar neteko susipazint su Lutens kvapais, ar gerai jie issilaiko? aciu
Atsakyti