Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

Sveikos merginos,
Dristu prasyti konsultacijos 4u.gif Nerandu savo paciu paciausiu kvepalu. Labai patinka orchidejos ir lotosas. Dabar turiu CK euphoria EDT, bet vat eme ir pabodo doh.gif Buvau susizavejus TM ALien stipriu kvapu, bet pradejo jazminai erzinti. Norisi astraus ir stipraus kvapo, kazko kaip TM Angel, bet bijau, kad ir jie gali pabosti del savo saldumo unsure.gif Dar kazkuo suzavejo Chanel coco mademoiselle. Ka manote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilik: 12 vasario 2012 - 12:46
QUOTE(Smilik @ 2012 02 12, 12:44)
Sveikos merginos,
Dristu prasyti konsultacijos  4u.gif Nerandu savo paciu paciausiu kvepalu. Labai patinka orchidejos ir lotosas. Dabar turiu CK euphoria EDT, bet vat eme ir pabodo  doh.gif Buvau susizavejus TM ALien stipriu kvapu, bet pradejo jazminai erzinti. Norisi astraus ir stipraus kvapo, kazko kaip TM Angel, bet bijau, kad ir jie gali pabosti del savo saldumo unsure.gif Dar kazkuo suzavejo Chanel coco mademoiselle. Ka manote?

Coco mademoiselle labai jau daznas kvapas, kur beeisi, ten sutiksi kokia mademoisele biggrin.gif net juokas nebeima. g.gif Sakyciau labai daznas ir pabodes kvapas.
Angel tai bais saldus, net dusinantis, ikyrokas, bet man skanus wub.gif
Patarciau pabandyti:
Dior Jadore, Tom Ford Black Orchid, Issey Miyaké L’Eau d’Issey, BVLGARi omnia versijos, is pigesniu: Elizabeth Arden Arden Beauty.
Gal kazkas suzaves. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2012 02 12, 14:01)
Coco mademoiselle labai jau daznas kvapas, kur beeisi, ten sutiksi kokia mademoisele  biggrin.gif  net juokas nebeima.  g.gif Sakyciau labai daznas ir pabodes kvapas.
Angel tai bais saldus, net dusinantis, ikyrokas, bet man skanus  wub.gif
Patarciau pabandyti:
*Dior Jadore, **Tom Ford Black Orchid, ***Issey Miyaké L’Eau d’Issey, BVLGARi omnia versijos,  is pigesniu: Elizabeth Arden Arden Beauty.
Gal kazkas suzaves.  4u.gif

* Sie ne mano nosiai pasirode
** Juodaja orchideja labai noreciau isbandyti, skaiciau be galo daug graziu komentaru apie si kvapa wub.gif
***O su siais dar nesu susipazinusi. Isbandysiu.

Aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labas, gal kas testavote?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **Gin**: 12 vasario 2012 - 16:18
QUOTE(**Gin** @ 2012 02 12, 17:17)
labas, gal kas testavote?
user posted image

taip, liudesys- ruzavas limonadas apie nicnieka
Atsakyti
Nežinau ar čia į temą, bet mane labai nuliūdino žinia, kad nutraukiama L'Artisan Tea for Two gamyba...
L'Artisan

Taigi, mėgstančios šį kvapą, skubėkite kur nors įsigyti, kol dar kainos netapo kosminės...
Atsakyti
milik,2012 02 12, 16:26]
* Sie ne mano nosiai pasirode
** Juodaja orchideja labai noreciau isbandyti, skaiciau be galo daug graziu komentaru apie si kvapa wub.gif
***O su siais dar nesu susipazinusi. Isbandysiu.

Aciu 4u.gif 4u.gif
[/quote]
Tom Ford Black Orchid,noriu ir as isbandyti smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal galit padėt? smile.gif
Keli kvepalai mano nosiai turi kažkoką panašią mane baisiai erzinančią natą - kažkas žaliai gaiviai vaindeningo. Įkyriai gaiviai net smile.gif

Aqua Allegoria Grosellina Guerlain http://www.fragranti...sellina-59.html

Azzaro Now Women
http://www.fragranti...-Women-959.html

L'eau d'Issey Issey Miyake
http://www.fragranti...-Issey-720.html

ir kažkas tokio panašaus lyg ir išlenda čia?
Art Collection by Jacomo #08
http://www.fragranti...mo-08-8230.html

Frezijos? Arbata?

ačiū už komentarus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurkinas @ 2012 02 13, 11:31)
Nežinau ar čia į temą, bet mane labai nuliūdino žinia, kad nutraukiama L'Artisan Tea for Two gamyba...
L'Artisan

Taigi, mėgstančios šį kvapą, skubėkite kur nors įsigyti, kol dar kainos netapo kosminės...

Benicio ploja.gif ploja.gif ploja.gif
Atsakyti

Labai patiko Estee Lauder Sensuous Noir kvepaliukai. smile.gif
Sakykit, kuo skiriasi/panašūs klasikiniai Sensuous į pastaruosius?
Ir apskritai, yra skirtumas kvapų tarp klasikinių edp ir edt variantų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurkinas @ 2012 02 13, 12:31)
L'Artisan

velniava..

Atsakyti
QUOTE(Jurkinas @ 2012 02 13, 12:31)
L'Artisan

Labai, labai dėkinga. Liūdna žinia.
QUOTE(Gafsa @ 2012 02 13, 18:58)
Benicio ploja.gif  ploja.gif  ploja.gif

O aš galvoju, kokios bangos nuo Vilniaus pusės dūšią virpina, pasrodo, Gafsa rėkauja tongue.gif . Balionėlis 4u.gif už rūpestėlį.
Atsakyti