Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Monmorensi @ 2012 04 28, 13:17)
Nu tikrai labai neblogi tie Ambre, vakar prabėgom pauosčiau. Patchouli kažkaip nusaldėjo į pabaigą labai, priminė sovietmečiu labai populiarius vitaminus-saldainius, tokias dideles miltines apvalias tabletes  biggrin.gif
bet Ambre tai gerulis tikrai.

Sakiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2012 04 28, 14:03)
Ieškojau šitų savo Eurocose-neradau verysad.gif

vilniaus cupe yra.
Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2012 04 28, 16:03)
vilniaus cupe yra.

Ir Vilniaus Big'e yra.
Atsakyti
QUOTE(burbuline @ 2012 04 27, 21:01)
Labas mergaites, gal pasakysit kuriuose kvepaluose galiu rasti mėtos kvapą 4u.gif 
Dėkui kuri atsakysit. 4u.gif  4u.gif

Guerlain Un Air de Samsara 4u.gif
Atsakyti
Labas merginos bigsmile.gif Gal kur matėt pirkti Antonio Banderas Blue Fresh Seduction for women? Aš žiopla nerandu blush2.gif

user posted image
Atsakyti
noreciau paklausti apie vintazine Guerlain L'Heure Bleue EdT versija, ar ji ryskiai skiriasi nuo dabartines parfumerijos parduotuvese?
dekui is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2012 04 27, 10:52)
Jau minėjo, kad Moleculių Creminėj ieškoti reikėtų.
Abi Moleculės mano nosiai kvepia panašiai, gal Molecule 01 gilesnė, tirštesnė. O apibendrinant, abi kvepia - sintetine, mediciniškai švaria, sterilia mediena.
Pastebėjau, kad Moleculių kvapas pakyla koks metras virš kūno. Užuosti galima arba nosį įrėmus į odą, arba metras ir toliau nuo kūno. Ir kuo šiltesnė aplinka, lauko temperatūra, tuo šleifas ilgesnis, kvapas intensyvesnis.

o kas ta Kremine blush2.gif ir as noriu molekules ax.gif
Atsakyti
QUOTE(medeina2001 @ 2012 05 04, 22:49)
o kas ta Kremine  blush2.gif  ir as noriu molekules  ax.gif

Kreminė - Crème de la Crème .
Atsakyti
Kadangi si parduotuvele dar atskiros temos neturi, tai paklausiu cia - gal kas matet, kiek "Autent Parfume" kainuoja Profumi del Forte Tirrenico?
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2012 05 05, 08:05)

Aciu 4u.gif kaimas, tundra nesupratau doh.gif
Atsakyti
Laba, mane domintų nuoroda, kur būtų galima pasitikrinti, kada išleisti kvepalai rolleyes.gif
Atsakyti
Bar codas: 3 360373 724017 g.gif
Atsakyti