Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(ausrele @ 2012 05 08, 10:12)
Bar codas: 3 360373 724017 g.gif

27 of December, 2003
jusu kvepaliukus patikrinau cia
http://checkcosmetic.net/news/
Atsakyti
Lilayte ačiū labai wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Merizone* @ 2012 04 30, 23:15)
Labas merginos  bigsmile.gif  Gal kur matėt pirkti Antonio Banderas Blue Fresh Seduction for women? Aš žiopla nerandu  blush2.gif

user posted image

Šiandien Kosmadoje mačiau mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, gal žinot ar b-a.lt patikima parduotuvė? nes tame sąraše nėra nei tarp patikimų nei tarp nepatikimų g.gif
Atsakyti
kazin ar tinkamas kvapas vasarai?
user posted image

ir ar labai skirtusi edt nuo edp?
ilga laika naudojau L'eau d'Issey Issey Miyake -jau noreciau kazko kito ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2012 05 09, 19:34)
kazin ar tinkamas kvapas vasarai?

ir ar labai skirtusi edt nuo edp?
ilga laika naudojau L'eau d'Issey Issey Miyake -jau noreciau kazko  kito  ax.gif  4u.gif

Fragrantikoje liaudis nubalsavusi, kad kvapas tinkamiausias vasarai. http://www.fragranti...xtreme-158.html
Atsakyti
merginos, kuris Gaultier'as cia butu? Fragrantikoje jo nerandu...

user posted image

cia vasarinis koks, jei gerai iziebiu?
dekui is anksto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 09 gegužės 2012 - 19:40
čia man rods toks pat:
In 1997, he launched, in edition limited, series “SUMMER FRAGRANCE” in a bottle "Bust of woman" but with reasons for tattooing on the long-line bra.

dar čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 09 gegužės 2012 - 20:22
sveiki gal kas galit pasakyt apie Cacharel "Scarlett" ? paskutini kart uostinejaus ir netiketai kazkaip uzkliuvo ir isimine ax.gif idomu ar gerai laiko kvapas ? man jie toki vasariski pasirode , nuotaikingi, svelnus - net nezinau kaip apibudint, suintrigavo isigyti biggrin.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(lapesnapee @ 2012 05 10, 17:47)
sveiki gal kas galit pasakyt  apie Cacharel "Scarlett" ?

Metų suvestinėje bus tituluoti - ''Metų pasišlykštėjimas''.
Laiko mirtinai rolleyes.gif . Nors ir po dušu maudžiausi ir muilą naudojau, ale vaidenosi jie man, be maž tris paras. Užteko dviejų lašų, daugiau - apsaugok Viešpatie.
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2012 05 10, 18:14)
... apsaugok Viešpatie.

lotuliukas.gif

skaiciau vokieciu forume, tai atsiliepimai apie juos skirtingi. pastebejau, kad nariai, kuriu kvepalu kolekcijos sudetingesnes ir labiau isieskotos, vertina Scarlett neigiamai.
taciau visu nosys skirtingos - isbandykite nedideli kieki, ir zinosite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 10 gegužės 2012 - 18:35
QUOTE(Benicio @ 2012 05 10, 18:14)
Metų suvestinėje bus tituluoti - ''Metų pasišlykštėjimas''.
Laiko mirtinai  rolleyes.gif . Nors ir po dušu maudžiausi ir muilą naudojau, ale vaidenosi jie man, be maž tris paras. Užteko dviejų lašų, daugiau - apsaugok Viešpatie.

lotuliukas.gif geras ivertinimas, dazniausiai tie kurie nepatinka ir jauciasi ilgiausiai biggrin.gif doh.gif reikes rimtai koki maziuka isigyt, nes daznai buna, kad tik is pirmo atrodo nieko, o po to negali but, net pykina doh.gif man su sunkiais kvapais taip buna 4u.gif
Atsakyti