Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(zuvyte26 @ 2012 05 17, 15:16)
Išties tai labai individualu.... Tai geriausiai tiktų nerėkiantys, ramūs, lengvi.

Sutikčiau su nuomone, kad kvapas neturėtų būti šaukiantis. Kuklumas žmogų puošia, bent jau per pirmąjį pasimatymą smile.gif O koks konkrečiai - hmmmm... biggrin.gif g.gif

Visgi reikėtų laikytis etiketo...Išvaizdos, elgesio... kvapo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liya: 17 gegužės 2012 - 14:00
QUOTE(audronasak @ 2012 05 17, 08:20)
Eksperimentas smile.gif

Kuo kvėpintumėtės eidamos į pokalbį dėl darbo?

Kai aš ėjau, vos vos purkštelėjau D&G La Lune. Man kvepia švariais skalbiniais, ką tik nuimtais nuo šniūro lauke. Kaip nors stipriau kvėpintis nedrįsčiau, o jeigu pokalbiui dėl darbo priimantys žmonės to kvapo nemėgsta. Kita vertus, jeigu mėgsta, tai gali būti ir pliusas.
Atsakyti
Eksperimentas smile.gif

dior j'adore le absolu
siandi kaip tik galvojau, kad jie rimtai nuteikiantys, bet nieko rimto nepasakantys biggrin.gif svara,moteriskumas.. man jie dar kvepia kartonu.
Atsakyti
Eksperimentas smile.gif

Gal Montale Pure Gold, nes šitas kvapas dabar man mėgstamiausias smile.gif šiaip man atrodo, kad žmonės pokalbyje dėl darbo neužuos mano kvepalų ar neatkreips į juos dėmesio, nes ne tai svarbiausia, jie koncentruosis į pokalbį. Nebent užsipilčiau jų itin daug, tiek, kad erzintų juos.
Papildyta:
Įdomu, jums kada buvo toks jausmas, kada turit kvepalus, ir jie jums nuostabiai kvepia, ir ant jūsų odos taip pat nuostabiai kvepia... bet.. jaučiatės kažkaip, pati jiems per menka? nepribrendusi tokiems šauniems kvepalams? Man turbūt taip yra su Tauer L'Air du desert marocain

Na čia jausmas, sunku apibūdinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(F @ 2012 05 17, 16:26)
Įdomu, jums kada buvo toks jausmas, kada turit kvepalus, ir jie jums nuostabiai kvepia, ir ant jūsų odos taip pat nuostabiai kvepia... bet.. jaučiatės kažkaip, pati jiems per menka? nepribrendusi tokiems šauniems kvepalams? Man turbūt taip yra su Tauer L'Air du desert marocain 

tik nereikia saves nuvertinti smile.gif
tiesa sakant man to dar nebuvo... arba gerai jauciuosi pasikvepinusi, arba ne. aplamai man skirtingi kvepalai sukelia skirtingas emocijas, kartais net "padeda" buti stipresne sunkiais momentais, bet nepribrendimo jiems emocijos dar nesukele. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(audronasak @ 2012 05 17, 09:20)
Eksperimentas smile.gif

Man šitie atrodo būtų tinkami
user posted image
Aš su jais gyniausi diplominius darbus 4u.gif . Šios situacijos beveik analogiškos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artistė: 17 gegužės 2012 - 17:12
QUOTE(F @ 2012 05 17, 17:26)

Būna, kad kvepalai patinka, bet pasikvėpinusi jais jaučiuosi ne savo rogėse. Pati sau namuose galiu, o į viešumą išeiti negaliu. Pvz., Paloma Picaso man patinka, bet taip kvepiančią įsivaizduoju ryškią, energingą, temperamentingą moteriškę. Tai ne man, lėtapėdei smile.gif
Atsakyti

ieskau kvepalu su ryskia sausmedzio nata, uzkliuvo Givenchy Organza First Light. kiek kokybisko sausmedzio kvapo galima jame rasti? gal dar kokiu ideju pametetumete? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(F @ 2012 05 17, 16:26)

Toks buvo mano pirmasis susitikimas su R.Piguet Bandit. Dabar jie yra mano jėgos kvepalai, tie, su kuriais einu į susitikimus, kur bijau pristigti drąsos, tačiau reikia būti badass... ir būnu. Ne, jie nėra skirti darbo interviu, juos reikia išsitraukti jau vėliau - kai reikia įrodyti, jog ši pozicija tau buvo suteikta ne veltui. Į interviu turbūt eičiau su Chanel No.19.
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2012 05 17, 19:49)
ieskau kvepalu su ryskia sausmedzio nata, uzkliuvo Givenchy Organza First Light. kiek kokybisko sausmedzio kvapo galima jame rasti? gal dar kokiu ideju pametetumete?  4u.gif

Man labai aiškus ir mielas sausmedis buvo Burberry London. Bet jau seniai beuosčiau, gal dabar jau kitaip atrodytų... O First Light tokio įspūdžio nepadarė...
Atsakyti
Kur pigiau įsigyti Serge Lutens kvapalų? Ar internetu (kur tiklsiai), ar Crème de la Crème?
Atsakyti
QUOTE(rzrzr @ 2012 05 17, 20:25)
Toks buvo mano pirmasis susitikimas su R.Piguet Bandit. Dabar jie yra mano jėgos kvepalai, tie, su kuriais einu į susitikimus, kur bijau pristigti drąsos, tačiau reikia būti badass... ir būnu. Ne, jie nėra skirti darbo interviu, juos reikia išsitraukti jau vėliau - kai reikia įrodyti, jog ši pozicija tau buvo suteikta ne veltui. Į interviu turbūt eičiau su Chanel No.19.

Kaip man šiuo metu reikia kvepalų, kurie padėtų iššokti aukščiau bambos.

QUOTE(audronasak @ 2012 05 17, 13:49)
O šitiem man per daug meilūs ir jaukūs darbo pokalbiui smile.gif jie tokie minkštučiais ir mieli, man labai patinka, jau baiginėju atomiką...

Jo, jie mieli, bet piprų juose daug. Nejaučiat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutule: 17 gegužės 2012 - 19:41