Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(zuvyte26 @ 2012 05 17, 14:16)
Svarbu nepadauginti wink.gif

čia esminis dalykas. kalbėdama su atėjusiu darbintis mažiausiai norėčiau uostyti jo kvepalus biggrin.gif aš už tai, kad kvepalai būtų užuodžiami tik įžengus į kito žmogaus „asmeninę erdvę“.

QUOTE(F @ 2012 05 17, 17:26)
Man turbūt taip yra su Tauer L'Air du desert marocain 

suprantu. šitie Tauer'iai apskritai ir gan specifiniai, ir dar žiauriai stiprūs. kartais ir nuo vieno pšyko atrodo, kad ne aš juos, o jie mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(audronasak @ 2012 05 17, 09:20)
Eksperimentas smile.gif

Kuo kvėpintumėtės eidamos į pokalbį dėl darbo?

as ejau su user posted image
sekesi puikiai smile.gif biggrin.gif man jie tokie visapusiski, neerzinantys
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2012 05 17, 19:39)
Kaip man šiuo metu reikia kvepalų, kurie padėtų iššokti aukščiau bambos.

rutule console.gif as kelias dienas ir nebesikvepinau, jau visko perdaug buvo.
Atsakyti
QUOTE(audronasak @ 2012 05 17, 07:20)
Eksperimentas smile.gif

Kuo kvėpintumėtės eidamos į pokalbį dėl darbo?

Labai įdomus klausimas - labai smalsu skaityti atsakymus. Pritariu Rutulei, kad jei turėčiau savo sėkmės kvapą - juo.
Jei reikėtų šiaip išvardinti, rinkčiausi irgi neutralesnius klasikinius - tarsi visiems tinkamus: YSL Cinema, Chanel Nr 19 Poudre, Chanel Jersey...
Atsakyti
Prieš kelerius metus rašiau tema apie kvepalus, einant į pokalbį dėl darbo, taigi, buvo proga susirasti tada rašytas idėjas. Pasirodo, nuomonė pasikeitė nedaug - vis dar kvėpinčiausi niekuo arba pozityviais apelsinais, bet šiandien prie to "niekuo" pridėčiau dar ir itin mažą kiekį Prada Infusion d'Iris, kurie man vis dar tobuli darbiniai kvepalai (kurių aš ir neturiu) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(F @ 2012 05 17, 17:26)
Įdomu, jums kada buvo toks jausmas, kada turit kvepalus, ir jie jums nuostabiai kvepia, ir ant jūsų odos taip pat nuostabiai kvepia... bet.. jaučiatės kažkaip, pati jiems per menka? nepribrendusi tokiems šauniems kvepalams? Man turbūt taip yra su Tauer L'Air du desert marocain 

Niekada smile.gif manau, kad esu verta geriausio kvapo.
Maroko vėjas mane iš pradžių pakerėjo (uosčiau ant kito žmogaus), pirmas pasipurškimas pribloškė, o po to kažkas susisuko ir nebegalėjau jais kvėpintis, tik ne dėl begalinės jų didybės, o dėl erzinančių natų, kurių nesupratau ir kurios tiesiog taip nervino, kad ėjau praustis...

Papildyta:
QUOTE(Rutule @ 2012 05 17, 20:39)
Jo, jie mieli, bet piprų juose daug. Nejaučiat?

aš ne pipirus, o aštrumą jaučiu, bet tas aštrumas kaip atšipęs peilis toks smile.gif niam!
Atsakyti

Pokalbiui dėl darbo, mano nuomone, tinka "dalykiniai" kvepalai, o pastarieji man asocijuojasi pirmiausia su tokiais šiprais, kaip Rive Gauche, Y, Ivoire ir pan. - nerėkiančias, nesuasmenintais, tiesiog švaros kvapais ( būtina nepadauginti).
Aišku, priklauso į kokį darbą pretenduojama lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasiulykite ka nors su sultingais ananasais, bet ne kompota, o ka nors prabangesnio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikta liūtė @ 2012 05 18, 14:58)
Pasiulykite ka nors su sultingais ananasais, bet ne kompota, o ka nors prabangesnio biggrin.gif

L'Artisan Parfumeur Ananas Fizz - labai džiaugsmingas, nuotaikingas kvapas, prabangos ten daug nėr, bet ir ne kompotas.
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2012 05 18, 17:07)
L'Artisan Parfumeur Ananas Fizz - labai džiaugsmingas, nuotaikingas kvapas, prabangos ten daug nėr, bet ir ne kompotas.

Niekas į galvą neateina prabangaus ananasiško. Dingtelėjo šie minėtieji LAP.
Bet dėl prabangumo suabejojau g.gif O suabejojus prisiminiau dar ir user posted image vacation1.gif

Visai vėjai galvoje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liya: 18 gegužės 2012 - 16:10
QUOTE(Biancca @ 2012 05 18, 15:07)

Aga, skaiciau apie siuos, bet raso kad ten daugiau greifrutu negu ananasu doh.gif , bet vistiek idomu, reiks paieskoti, aciu.
Liya, as apie siuos visai negirdejau, kas cia per zveris blink.gif
Jooo, galvosukis is kur paimt prabangiu ananasu???
Atsakyti
QUOTE(Pikta liūtė @ 2012 05 18, 18:07)
Aga, skaiciau apie siuos, bet raso kad ten daugiau greifrutu negu ananasu doh.gif , bet vistiek idomu, reiks paieskoti, aciu.
Liya, as apie siuos visai negirdejau, kas cia per zveris blink.gif
Jooo, galvosukis is kur paimt prabangiu ananasu???

Na, jei tuos ananasus pirksit kur nors užkampy, žinoma, bus piguma. Bet jei kokiam Harrods? Prabanga iš karto turėtų pasijaust bigsmile.gif lotuliukas.gif

Sorry už ot 4u.gif
Atsakyti