Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

Pažaidimui, kas netingit: sudėliokit, prašau, eilės tvarka šias rožes pagal mėgstamumo laipsnį smile.gif:

JHAG Lady Vengeance
Montale Black Aoud
Byredo Rose Noir
Piguet Calypso
Malle Portrait of a Lady
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2012 02 17, 23:21)
Pažaidimui, kas netingit: sudėliokit, prašau, eilės tvarka šias rožes pagal mėgstamumo laipsnį smile.gif:

JHAG Lady Vengeance
Montale Black Aoud
Byredo Rose Noir
Piguet Calypso
Malle Portrait of a Lady

1. Montale Black Aoud
2. Byredo Rose Noir
3. JHAG Lady Vengeance
Kitų netestavau smile.gif BET šiandien man pirmoje vietoje iš rožių būtų:
user posted image
thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audronasak: 18 vasario 2012 - 10:00
QUOTE(eglegle @ 2012 02 17, 22:21)

JHAG Lady Vengeance
Montale Black Aoud
Byredo Rose Noir
Piguet Calypso
Malle Portrait of a Lady

Malle Portrait of a Lady nebandžiau, o iš likusių patinka tik Byredo Rose Noir blush2.gif
Atsakyti
audronasak, ačiū 4u.gif Tauer šiprinė rožė iš pradžių man visai nepatiko (ui, kas čia per nemaloni seniena?), paskui vienu metu patiko labai labai, vaizduotė piešė visokius viliojančius vaizdinius, o galiausiai patikimas baigėsi, net nežinau kodėl... Gal lauro lapų per daug ir jie užgožia rožę? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Tays @ 2012 02 18, 12:03)
Malle Portrait of a Lady nebandžiau, o iš likusių patinka tik Byredo Rose Noir  blush2.gif

Kažkodėl pradedu manyti, kad ir man smile.gif Nors labai įtariai žiūrėjau į šitą rožę, kažkada pirmą kartą testuodama jos net neradau blink.gif Įdomu, ar kas nors į pirmą vietą nukeltų F. Malle rožę biggrin.gif (pipirų ten lyg ir nėra, bet jie man vaidenasi g.gif ) (mačiau viena miela forumietė dalijasi išparduotuvėj, būtų įdomu, kodėl būtent juos pirko...)
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2012 02 18, 10:10)
Nors labai įtariai žiūrėjau į šitą rožę, kažkada pirmą kartą testuodama jos net neradau  blink.gif

Tikriausiai todėl man ir patinka hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2012 02 18, 11:06)
audronasak, ačiū  4u.gif Tauer šiprinė rožė iš pradžių man visai nepatiko (ui, kas čia per nemaloni seniena?), paskui vienu metu patiko labai labai, vaizduotė piešė visokius viliojančius vaizdinius, o galiausiai patikimas baigėsi, net nežinau kodėl... Gal lauro lapų per daug ir jie užgožia rožę?  g.gif

Aš laurų nelabai užuodžiau... Man cinamoninė rožė su vanile ir "pelėsiu" biggrin.gif (aš taip vadinu kvapus, kuriuose yra samaninių, kerpinių kvapų, nes man jie primena senus gero, skanaus vyno rūsius) smile.gif Tas "pelėsis", kaip jau supratot, turi teigiamą reikšmę šiame kvepalų apibūdinime.
Atsakyti
QUOTE(audronasak @ 2012 02 18, 12:15)
Man cinamoninė rožė su vanile ir "pelėsiu" biggrin.gif (aš taip vadinu kvapus, kuriuose yra samaninių, kerpinių kvapų, nes man jie primena senus gero, skanaus vyno rūsius) smile.gif

Kaip gaila, jei tokią užuosčiau, tai ir man turbūt patiktų... unsure.gif O kalbant apie teigiamus pelėsius - idealiausias tokių kvepalų pavyzdys man yra Aigner Explosive - aš juos vadinu "kaimynas iš rūsio" (klaidžiojo kažkada internete juokingas failiukas tokiu pavadinimu, labai įstrigo) hihihi.gif Baisus rūsys, senas vynas (gal net prarūgęs) ir jame pasislėpusi rožytė smile.gif Kol kas labai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2012 02 18, 11:24)
Kaip gaila, jei tokią užuosčiau, tai ir man turbūt patiktų... unsure.gif O kalbant apie teigiamus pelėsius - idealiausias tokių kvepalų pavyzdys man yra Aigner Explosive  - aš juos vadinu "kaimynas iš rūsio" (klaidžiojo kažkada internete juokingas failiukas tokiu pavadinimu, labai įstrigo) hihihi.gif Baisus rūsys, senas vynas (gal net prarūgęs) ir jame pasislėpusi rožytė smile.gif Kol kas labai patinka  smile.gif

"kaimynas iš rūsio" perskaičiau kaip "kmynas iš rūsio"... tai kol supratau biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, gal kas ką nors žinot apie šį kvepalą? seniai jau mėtosi namie biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2012 02 17, 22:21)

JHAG Lady Vengeance
Montale Black Aoud
Byredo Rose Noir
Piguet Calypso
Malle Portrait of a Lady

1. Byredo Rose Noir
2. Montale Black Aoud (nors rožės šituos ir nejaučiu...)
3. Piguet Calypso
4. JHAG Lady Vengeance

Likusio kvapo netestavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2012 02 18, 12:10)
Kažkodėl pradedu manyti, kad ir man  smile.gif Nors labai įtariai žiūrėjau į šitą rožę, kažkada pirmą kartą testuodama jos net neradau  blink.gif

Na nežinau, ar pradedu manyti, kad patinka Byredo Rose Noir, kažko suabejojau... g.gif O iš tiesų tai noriu Amouage Lyric, tik niekas neduoda verysad.gif

QUOTE(Laisvė @ 2012 02 18, 17:32)
2. Montale Black Aoud (nors rožės šituos ir nejaučiu...)

blink.gif kaip įdomiai... (kad rožės nėra)
Atsakyti
Gal kas galit apibūdinti Hermes eau des merveilles elixier? 4u.gif
Kažin, ar skanūs g.gif
Atsakyti