QUOTE(AMARILIS @ 2012 02 16, 15:11)
Ir man butu idomu isgirsti nuomones apie si kvapa

Nes vieni sako- kvepia apelsinu ziedais ir medum, kiti- kad bliskus vandenukas, treti- kad bobutem kvepia
Papildyta:
Mergaites, prasau konsultacijos tu, kas turi
Dior Pure Poison ELIXIR. Zodziu nusipirkau pries pora men. buteliuka, ir kadangi girdejau, kad per ta Dioro pompele kvepalai garuoja, laikiau juos uzsukusi su kamsteliu. Tos pompeles isvis nenaudojau. Dabar nusprendziau parduoti, ir padaryti normalias buteliuko nuotraukas, tam tikslui ikisau i ji siaudeli su pompele. Ir ka jus manot- jau po 15 min. pastebejau, kad buteliukas aplink kakliuka dregnas

Taip, as girdejau, kad si Dioro pompeles konstrukcija netobula, bet kad ant tiek??? Prasau, tos kas turit sius kvepaliukus- parsykit prasom, ar ir jus susiduret su tokia problema??
Amarili, Flora Nymphea man kvepia apelsinu ziedais truputi, koriu - truputi, bet iš esmės buteliuko neperku,nes pernelyg greit nublėkšta.
o Pure POison Elixiras mane baisiai nervuoja su ta savo pompa

Visas butelys apšlampa,kai per ją purškiuosi. Beje Midnight'o elixiro pompa tai apskritai nesusipratimas man pasitaikiusioji - cyptelna 2lašiukais,pateka didžiausia čiurkšle (o ir kvepia šie,skirtingai nei PureP, traagiškai

)
Taigi su PurePoisonElixiru aš darau taip: laikau užkimšusi užsukamu kamšteliu. Ir turiu plastikini atomika su užrašu "PurePoisonElixir", į kurį elementariausiai nusipurškiu naudojimui; išbaigusi vėl papildau.