Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(katalike @ 2012 02 15, 00:04)
merginos, ką manot apie Guerlain Aqua Allegoria Flora Nymphea? vienąsyk uosčiau, bet kažkaip normalaus įspūdžio nesusidariau, lengvoki pasirodė. ar jaučiasi apelsinmedžių žiedai? ax.gif

Ir man butu idomu isgirsti nuomones apie si kvapa 4u.gif Nes vieni sako- kvepia apelsinu ziedais ir medum, kiti- kad bliskus vandenukas, treti- kad bobutem kvepia bigsmile.gif bigsmile.gif

Papildyta:
Mergaites, prasau konsultacijos tu, kas turi Dior Pure Poison ELIXIR. Zodziu nusipirkau pries pora men. buteliuka, ir kadangi girdejau, kad per ta Dioro pompele kvepalai garuoja, laikiau juos uzsukusi su kamsteliu. Tos pompeles isvis nenaudojau. Dabar nusprendziau parduoti, ir padaryti normalias buteliuko nuotraukas, tam tikslui ikisau i ji siaudeli su pompele. Ir ka jus manot- jau po 15 min. pastebejau, kad buteliukas aplink kakliuka dregnas g.gif Taip, as girdejau, kad si Dioro pompeles konstrukcija netobula, bet kad ant tiek??? Prasau, tos kas turit sius kvepaliukus- parsykit prasom, ar ir jus susiduret su tokia problema?? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AMARILIS: 16 vasario 2012 - 14:11
QUOTE(lauryna @ 2012 02 16, 14:47)
Merginos, ka reiskia skelbimuose ".......100 ml. testeris "

Darkart cituoju perfumit.lt:
Kas yra testeris?
Prie parduodamų kvepalų parašytas žodis "testeris" reiškia, kad t.y. lygiai tokie pat originalūs, kokybiški pilnos talpos kvepalai, tik dažniausiai testeriai būna įpakuoti paprastesnėje popierinėje pakuotėje (gali būti ir be popierinės pakuotės), todėl jie yra pigesni nei įprastos pakuotės kvepalai. Dažnai būna be kamštelio.

Čia tie kvepalai, kurie būna parduotuvėse padėti pabandyti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 02 16, 14:47)
Merginos, ka reiskia skelbimuose ".......100 ml. testeris " O kuo testeris skiriasi nuo originalios pakuotes ? Ar verta pirkti ? Nelabai turiu supratimo, nes visad perku parfumerija parduotuvese. Dabar uzmaciau SM parduoda mano norimus testerinius kvepaliukus. Buciau dekinga uz Jusu nuomones. 4u.gif

Testeriai būna didesnių išpilstymų, ant stiklainiuko būna parašyta tester, arba not for sale (kartais ant lipduko, kartais ant paties stiklainiuko)... Būna ir be kamštelių testeriai. Iš esmės, tik šie skirtumai ir yra. Nors kiti sako, kad testeriuose kvapas stipresnis, bet aš šito nežinau g.gif
Tiesa, testeriai kiek pigesni nei analogiškos talpos normalus stiklainiukas, taigi bent jau aš, testeriams teikiu pirmenybę smile.gif

Jei ką praleidau, papildykit mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu merginos. 4u.gif Kolege minejo, kad testeriai trumpiau laikosi ? g.gif Ar tiesa ?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 02 16, 16:10)
Aciu merginos. 4u.gif Kolege minejo, kad testeriai trumpiau laikosi ?  g.gif Ar tiesa ?

Ne. Juk jie visiškai identiški parduodamiems. Tik pakuotė skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 02 16, 16:10)
Aciu merginos. 4u.gif Kolege minejo, kad testeriai trumpiau laikosi ?  g.gif Ar tiesa ?

Kaip tik, sako, kad ilgiau laikosi. Bet pati tvirtinti negaliu. Man taipogi atrodo, kad identiškai įprastinėms pakuotėms 4u.gif
Atsakyti
Absoliučiai vienodi kvapai-nei trumpiau,nei ilgiau laikosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2012 02 16, 15:11)
Ir man butu idomu isgirsti nuomones apie si kvapa  4u.gif Nes vieni sako- kvepia apelsinu ziedais ir medum, kiti- kad bliskus vandenukas, treti- kad bobutem kvepia  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Papildyta:
Mergaites, prasau konsultacijos tu, kas turi Dior Pure Poison ELIXIR. Zodziu nusipirkau pries pora men. buteliuka, ir kadangi girdejau, kad per ta Dioro pompele kvepalai garuoja, laikiau juos uzsukusi su kamsteliu. Tos pompeles isvis nenaudojau. Dabar nusprendziau parduoti, ir padaryti normalias buteliuko nuotraukas, tam tikslui ikisau i ji siaudeli su pompele. Ir ka jus manot- jau po 15 min. pastebejau, kad buteliukas aplink kakliuka dregnas  g.gif  Taip, as girdejau, kad si Dioro pompeles konstrukcija netobula, bet kad ant tiek??? Prasau, tos kas turit sius kvepaliukus- parsykit prasom, ar ir jus susiduret su tokia problema??  g.gif

Amarili, Flora Nymphea man kvepia apelsinu ziedais truputi, koriu - truputi, bet iš esmės buteliuko neperku,nes pernelyg greit nublėkšta.

o Pure POison Elixiras mane baisiai nervuoja su ta savo pompa stupid.gif Visas butelys apšlampa,kai per ją purškiuosi. Beje Midnight'o elixiro pompa tai apskritai nesusipratimas man pasitaikiusioji - cyptelna 2lašiukais,pateka didžiausia čiurkšle (o ir kvepia šie,skirtingai nei PureP, traagiškai tongue.gif )
Taigi su PurePoisonElixiru aš darau taip: laikau užkimšusi užsukamu kamšteliu. Ir turiu plastikini atomika su užrašu "PurePoisonElixir", į kurį elementariausiai nusipurškiu naudojimui; išbaigusi vėl papildau.

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2012 02 16, 18:43)
Taigi su PurePoisonElixiru aš darau taip: laikau užkimšusi užsukamu kamšteliu. Ir turiu plastikini atomika su užrašu "PurePoisonElixir", į kurį elementariausiai nusipurškiu naudojimui; išbaigusi vėl papildau.

As darau ligiai taip pat su savo bonkutem kurios turi pompas. Pompos nusuktos ir padetos ir turiu atsikai atomikus su tais kvepalais.
Atsakyti
Aciu, Renatina v-i-k-a 4u.gif
As taip pat darau kaip ir jus- perpilu i atomika. Reiskia ne tik pas mane tos problemos biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri turite šiuos,koks tai kvapas 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Kas galite pakomentuoti si kvapa ? Ar labai sunkus ? Ilgai issilaiko ?
user posted image
Atsakyti