Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

Apklausa: Kiek laiko jau bandote susilaukti mažylio? (62 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Man 17 CD siandien, ryt pradedu dufa gert jau, o tada sudie mano (.) (.) doh.gif Jau po pirmos tabletes tampa tragiskai jautrus doh.gif

Jautruole, man kovo 5 reikia vaziuot darytis HCG lotuliukas.gif Tu penktadieni kita savaite, o as po taves sekanti pirmadieni. Bet as jau kovo 6-ai esu uzsirasius pas S, tai jei mmm bus vistiek vaziuoju, jei teigiamas HCG irgi vaziuoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sumi @ 2012 02 20, 17:39)
Na cia visos pasinesim db ant akupunkturu , bet realiai as tikiu kad kazkoki poveiki gali ytakoti , kai adatele ismeigia i tam tikra nervu saknele ir t.t , tikiu ir liaudes
medicina nes bent mano organizmas reaguoja i arbatas ir panasiai. Tai va su vyru psikalbejau ir sako o kada reikia ta akupunktura daryt,  ar iki ovuliacijso ar kai , nes po ovuliacijso kokia prasme suzadint viska , nu zodz cia idomu kada ta akupunktura daryt.  ax.gif

Labas rytas!
Nežinau kurią ciklo dieną rekomenduojama atlikti akupunktūrą g.gif
Man šį ciklą tiesiog taip sutapo viskas-kai endokrinologas davė leidimą stimuliuotis, buvo kaip tik 5 cd ir pradėjau leistis Puregoną; pas homeopatę gavau vietą, kai buvo 8cd ir pradėjom tada akupuktūrą. Mano atveju Karpovič kaip tik sakė, kad viskas laiku blush2.gif žiūrėsim,kaip čia bus
Papildyta:
QUOTE(kisvaida @ 2012 02 20, 20:24)
jeigu bent vienai pavyks akupunkturos pagalba tapti  nestuke.gif , manau, kad daugelis, gal net visos, pulsim prie akupunkturos  4u.gif  ax.gif

Pritariu tavo minčiai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 20, 20:44)
man visiskai nieko neskaudejo , tad buk rami  mirksiukas.gif lauksim tavo teigiamo NT 03.02  4u.gif

Nežinau kaip čia bus su tuo teigiamu NT schmoll.gif Man krūtinė visada skauda prieš mmm, todėl ir vakar išsigandau pajutusi tokius pačius pojūčius unsure.gif Jeigu pramuš, bus kaip ir tau gerokai per anksti, bijau,kad būsiu sujaukusi su vaistais ciklo eigą (nors prieš tai du ciklus kai gėriau Letrozole, viskas buvo pagal planą). Gal šįkart per daug visko buvo- ir stimuliacija, ir akupunktūra? Nors homeopatė tvirtina priešingai, bet ką gali žinoti...
Oi, panos, jau pradedu pavargti nuo to galvojimo "o kas jeigu..." blink.gif
Papildyta:
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 02 20, 21:37)
Man 17 CD siandien, ryt pradedu dufa gert jau, o tada sudie mano (.) (.)  doh.gif  Jau po pirmos tabletes tampa tragiskai jautrus  doh.gif

Jautruole, man kovo 5 reikia vaziuot darytis HCG  lotuliukas.gif  Tu penktadieni kita savaite, o as po taves sekanti pirmadieni. Bet as jau kovo 6-ai esu uzsirasius pas S, tai jei mmm bus vistiek vaziuoju, jei teigiamas HCG irgi vaziuoju  biggrin.gif

Kažko jaučiu, kad nereikės man besidaryti tą NT verysad.gif
Beje, šiandien parsisiunčiau Utrogestaną, gal kuri gėrėte, koks įdomus vaistas-man S. užrašė, jog rytais dėti 1 kapsulę į maštį, o vakarais po dvi išgerti g.gif Blin, ar gali būti taip, jog tą patį vaistą (beje, l.mažutės kapsulytės) ir dėti į makštį, ir gerti galima? blink.gif
Orchiduke> kiek ilgai reikia gerti Estrofemą? Pradėjau tiksliai nuo tos dienos, kaip parašė S., bet nepaklausiau kiek laiko gerti g.gif -iki kol prasidės mmm?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jautruolė: 21 vasario 2012 - 09:55
Jautruole, as net Estrofema dejau kelis ciklus i maksti, o kokio jos dydzio juk puikiai zinai, beje,5- ias per diena isgerdavau ir dar nakciai viena i maksti kisdavau doh.gif
Estrofemas geriamas tiek pat kiek ir dufas- pramuse mmm- nebereikia, ju, pamatei, kad HCG didelis, yra pastojimas, Estrofema nutrauki, nes jau nebereikia gimdos gleivines augint, nes iki to laiko jau uzauga kiek reikia.
Zodziu, Estrofema geri iki mmm arba teigiamo HCG, o dufa ar kazka kita- vartoji toliau esant patvirtintam nestumui.
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 02 21, 10:11)
Jautruole, as net Estrofema dejau kelis ciklus i maksti, o kokio jos dydzio juk puikiai zinai, beje,5- ias per diena isgerdavau ir dar nakciai viena i maksti kisdavau  doh.gif
Estrofemas geriamas tiek pat kiek ir dufas- pramuse mmm- nebereikia, ju, pamatei, kad HCG didelis, yra pastojimas, Estrofema nutrauki, nes jau nebereikia gimdos gleivines augint, nes iki to laiko jau uzauga kiek reikia.
Zodziu, Estrofema geri iki mmm arba teigiamo HCG, o dufa ar kazka kita- vartoji toliau esant patvirtintam nestumui.

Ačiū už greitą ir aiškų atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Sheila,
o kaip tu jautiesi dabar? Ar susitarei su S., priims šiandien?
Vis prisimenu tave blush2.gif gal implantacija tau vyko, kad pradėjai anksčiau kraujuoti? g.gif Visokios mintys lenda į galvą, parašyk, ką sakys dr. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 02 21, 12:25)
Sheila,
o kaip tu jautiesi dabar? Ar susitarei su S., priims šiandien?
Vis prisimenu tave blush2.gif  gal implantacija tau vyko, kad pradėjai anksčiau kraujuoti? g.gif Visokios mintys lenda į galvą, parašyk, ką sakys dr. mirksiukas.gif

As jau vakar buvau pas S . Viskas ok vakare parasysiu daugiau nes darbe tai tik paskaitau kad nuo naujienu neatitrukciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 21, 12:20)
As jau vakar buvau pas S . Viskas ok vakare parasysiu daugiau nes darbe tai tik paskaitau kad nuo naujienu neatitrukciau blush2.gif

Tas viskas ok, tai nestuke.gif ? smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

Ramune!, kaip nuotaikos? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kisvaida @ 2012 02 21, 13:44)
sveikos  4u.gif

Ramune!, kaip nuotaikos?  rolleyes.gif

Net nezinau, normaliai kol kas. Jokio vaistu poveikio nejauciu smile.gif Tik bijau ligu unsure.gif Dexametasono israse, jie slopina imuniteta, o as ir taip juo labai nepasizymejau, tai bijau virusu...Pirma karta ji geriu.
Atsakyti
Merginos, kurioms įdomu dėl akupunktūros, turiu dar naujienų mirksiukas.gif Tikriausiai įgrysiu jums, bet gal kam bus įdomu 4u.gif
Šiandien grįžau iš 8-to seanso ir dar truputį pasiklausinėjau.Klausiau, ar svarbu kuri ciklo diena,jei nori pradėti akupunktūrą-sakė, kad taip-tai l.priklauso nuo kiekvieno organizmo, pratestavus Folio metodu žiūrima kokios bėdos ir tada sprendžiama kaip ir ką gydyti.Mano atveju tai nebuvo labai svarbu, nes pas mane silpnai funkcionuoja kairioji kiaušidė (net išsižiojau, ji patvirtino tai, ką man sakė Sąlygienė blush2.gif ), todėl reikėjo pažadinti visą moteriškąjį pradą (tiksliai pakartojau jos žodžius mirksiukas.gif ), suaktyvinti energetiką ir kraujotaką, padidinti skysčių, tipo kaip gleivių, kiekį g.gif
Klausiau, ar normalu, jei man paankstės šis ciklas (vos ne 9 dienom doh.gif )- tai sakė reikia džiaugtis: vadinasi, akupunktūra veikia reikiamus taškus ir dėl to gali anksčiau pareiti mmm. O aš sakau-bet taip dėjau viltis į šį ciklą, ji tik nusišypsojo ir sako, per greit norite rezultatų, procesas toks: kai pradėjom aktyvinti jūsų energetiką, buvo ciklo pradžia (8 cd), vadinasi, naujas kiaušinėlio kelias jau prasidėjo, jį paveikti nelabai galėjome, o va dabar, kai prasidės naujas ciklas, išriedės naujas, galintis apsivaisinti kiaušinėlis wub.gif
Be to, ji sako-nepamirškite, kad Vaikelis pats renkasi kada gimti, gal jam dar ne laikas...Gal netikite, bet vyksta ir karminiai, anapusiniai dalykai, kai renkamės ir mes, ir Jis-Vaikutis wink.gif Ir žinote ką ji siūlo- palaukti kelis mėnesius, sako, pamatysite, pastosite natūraliai, o jei nepavyks per 2 mėn., spėsite ir su tradicine medicina.Va čia tai pasėjo neramumo sėklą - ir kaip pasielgti dabar? kadangi šiandien vežė maniškis, jis tik už tai, kad bandyti natūraliai, bet jau aš noriu greičiau tapti nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 02 21, 15:54)
Merginos, kurioms įdomu dėl akupunktūros, turiu dar naujienų mirksiukas.gif Tikriausiai įgrysiu jums, bet gal kam bus įdomu 4u.gif
Šiandien grįžau iš 8-to seanso ir dar truputį pasiklausinėjau.Klausiau, ar svarbu kuri ciklo diena,jei nori pradėti akupunktūrą-sakė, kad taip-tai l.priklauso nuo kiekvieno organizmo, pratestavus Folio metodu žiūrima kokios bėdos ir tada sprendžiama kaip ir ką gydyti.Mano atveju tai nebuvo labai svarbu, nes pas mane silpnai funkcionuoja kairioji kiaušidė (net išsižiojau, ji patvirtino tai, ką man sakė Sąlygienė blush2.gif ), todėl reikėjo pažadinti visą moteriškąjį pradą (tiksliai pakartojau jos žodžius mirksiukas.gif ), suaktyvinti energetiką ir kraujotaką, padidinti skysčių, tipo kaip gleivių, kiekį g.gif
Klausiau, ar normalu, jei man paankstės šis ciklas (vos ne 9 dienom doh.gif )- tai sakė reikia džiaugtis: vadinasi, akupunktūra veikia reikiamus taškus ir dėl to gali anksčiau  pareiti mmm. O aš sakau-bet taip dėjau viltis į šį ciklą, ji tik nusišypsojo ir sako, per greit norite rezultatų, procesas toks: kai pradėjom aktyvinti jūsų energetiką, buvo ciklo pradžia (8 cd), vadinasi, naujas kiaušinėlio kelias jau prasidėjo, jį paveikti nelabai galėjome, o va dabar, kai  prasidės naujas ciklas, išriedės naujas, galintis apsivaisinti kiaušinėlis wub.gif
Be to, ji sako-nepamirškite, kad Vaikelis pats renkasi kada gimti, gal jam dar ne laikas...Gal netikite, bet vyksta ir karminiai, anapusiniai dalykai, kai renkamės ir mes, ir Jis-Vaikutis wink.gif  Ir žinote ką  ji siūlo- palaukti kelis mėnesius, sako, pamatysite, pastosite natūraliai, o jei nepavyks per 2 mėn., spėsite ir su tradicine medicina.Va čia tai pasėjo neramumo sėklą - ir kaip pasielgti dabar? kadangi šiandien vežė maniškis, jis tik už tai, kad bandyti natūraliai, bet jau aš noriu greičiau tapti nestuke.gif

Šitą tavo žinutę, Jautruole, skaitysiu kas vakarą kaip maldą po kelis kartus 4u.gif smile.gif Tiek daug tavo žodžiuose man įkvėpimo ir vilties 4u.gif Aš tikrai tikiu, kad gali jums pavykti ir natūraliai. Bent jau vieną ciklą bandyčiau be vaistų, o paskui juk niekada nevėlu grįžti prie stimuliuojančių.
Nieko nelaukdama skambinu ir užsiregistruoju. Kuo greičiau, tuo geriau.
Įdomu, ar man pasakys, kad pas mane miegančioji yra dešinės pusės kiaušidė g.gif Tikrai labai įdomu. Ir tikrai dabar jau žinau, kad išbandysiu šį metodą smile.gif

Einu į pirmą konsultaciją rytoj po pietų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pusniuke: 21 vasario 2012 - 15:49
QUOTE(pusniuke @ 2012 02 21, 16:42)
Šitą tavo žinutę, Jautruole, skaitysiu kas vakarą kaip maldą po kelis kartus 4u.gif  smile.gif Tiek daug tavo žodžiuose man įkvėpimo ir vilties 4u.gif  Aš tikrai tikiu, kad gali jums pavykti ir natūraliai. Bent jau vieną ciklą bandyčiau be vaistų, o paskui juk niekada nevėlu grįžti prie stimuliuojančių.
Nieko nelaukdama skambinu ir užsiregistruoju. Kuo greičiau, tuo geriau.
Įdomu, ar man pasakys, kad pas mane miegančioji yra dešinės pusės kiaušidė g.gif  Tikrai labai įdomu. Ir tikrai dabar jau žinau, kad išbandysiu šį metodą smile.gif

Einu į pirmą konsultaciją rytoj po pietų smile.gif

na, as db lauksiu ziniu is taves, kaip sekesi, ka papasakojo ir t.t. blush2.gif
Atsakyti