Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

Apklausa: Kiek laiko jau bandote susilaukti mažylio? (62 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 03 15, 13:33)
echhhh  verysad.gif

svarbu neprarasti vilties..  4u.gif  pasakyti lengva, o padaryti sunku  doh.gif
Papildyta:
kneziauskiene, tau kaip ir man reikejo gerti Clostilbegyt.. ar geriant reik intensyviai ND daryti, ar tik po ovitrelio .. galvoju ar jau kankinti MB ar dar geriau lukterti..? nes siandien dar tik 2 diena, kaip geriu..
o gal ir kas kitas zino..?

p.s. siaip speju man Closto stimuliacijai neuzteks..  doh.gif  reiks dar ir leidziamu vaistuku.. bent jau pirma karta taip buvo verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

sveikute, man kaip paskyre Clostibegit tai liepe is karto uzsiimti rimtais ND biggrin.gif as zinau,kad geriant kas antra diena dariau,o kai susileidau overtili is eiles 6 ar 7 dienas ND buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kneziauskiene @ 2012 03 15, 14:04)
sveikute, man kaip paskyre Clostibegit tai liepe is karto uzsiimti rimtais ND biggrin.gif as zinau,kad geriant kas antra diena dariau,o kai susileidau overtili is eiles 6 ar 7 dienas ND buvo smile.gif

eik tu sau.. gerai nukankinai doh.gif thumbup.gif

pirma karta, kai pastojau.. tai po ovitrelio susileidimo ND dareme ta pati vakara ir kita ryta.. kazkuris kartas buvo taiklus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 03 15, 14:09)
eik tu sau.. gerai nukankinai  doh.gif  thumbup.gif 

pirma karta, kai pastojau.. tai po ovitrelio susileidimo ND dareme ta pati vakara ir kita ryta.. kazkuris kartas buvo taiklus  mirksiukas.gif

na nekankinau biggrin.gif biggrin.gif savo noru atsidave biggrin.gif biggrin.gif
na mum sake daug ND daryti tai mes ir darem biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kneziauskiene @ 2012 03 15, 14:25)
na nekankinau biggrin.gif biggrin.gif savo noru atsidave biggrin.gif biggrin.gif
na mum sake daug ND daryti tai mes ir darem biggrin.gif biggrin.gif

o kaip siandien Tavo BT ir savijauta?

esu girdejusi, kad per daznai irgi negerai.. tik nepamenu kodel..
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 03 15, 14:32)
o kaip siandien Tavo BT ir savijauta?

esu girdejusi, kad per daznai irgi negerai.. tik nepamenu kodel..

na snd 37,05 smile.gif nesieke 37,1, bet as nakti gal tris kartus keliausi i WC, nes labai sysioju daznai, tai nen ar sita BT tiksli..
siaip savijauta gera, biski krutine jautroka, bet ne OHOHO..
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 03 15, 13:33)
p.s. siaip speju man Closto stimuliacijai neuzteks..  doh.gif  reiks dar ir leidziamu vaistuku.. bent jau pirma karta taip buvo verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Bet svarbu rezultatas toks pat butu wub.gif

O del ND, tai reiketu intensyviau pries O, dabar dar nebutina kankinti biggrin.gif Man tai visada gine pataria ta diena kai leidziuosi Ovitreli ir dar kokias 3 dienas po jo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramune!: 15 kovo 2012 - 14:50
QUOTE(Ramune! @ 2012 03 15, 14:48)
Bet svarbu rezultatas toks pat butu  wub.gif

O del ND, tai reiketu intensyviau pries O, dabar dar nebutina kankinti  biggrin.gif  Man tai visada gine pataria ta diena kai leidziuosi Ovitreli ir dar kokias 3 dienas po jo.

Mum sakau sake daznai, o mes ir megavomes tuo kiekviena diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kneziauskiene @ 2012 03 15, 14:45)
na snd 37,05 smile.gif nesieke 37,1, bet as nakti gal tris kartus keliausi i WC, nes labai sysioju daznai, tai nen ar sita BT tiksli..
siaip savijauta gera, biski krutine jautroka, bet ne OHOHO..

jauciu pagavot zirniuka 4u.gif 4u.gif 4u.gif bent jau labai noriu tuo tiketi mirksiukas.gif

QUOTE(Ramune! @ 2012 03 15, 14:48)
Bet svarbu rezultatas toks pat butu  wub.gif

O del ND, tai reiketu intensyviau pries O, dabar dar nebutina kankinti  biggrin.gif  Man tai visada gine pataria ta diena kai leidziuosi Ovitreli ir dar kokias 3 dienas po jo.

tep, rezultatas svarbiausia wub.gif

tai va as ir galvoju, kad kol kas nekankinsiu per daug..

mergaites, dar paklausiu.. ar Jus jauciat, kai ovuliacija ivyksta?
Papildyta:
QUOTE(kneziauskiene @ 2012 03 15, 14:51)
Mum sakau sake daznai, o mes ir megavomes tuo kiekviena diena smile.gif

man cia jau darbas butu doh.gif mirksiukas.gif

kaip Klimas sako.. reikia dirbti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 03 15, 14:52)
jauciu pagavot zirniuka  4u.gif  4u.gif  4u.gif  bent jau labai noriu tuo tiketi  mirksiukas.gif
tep, rezultatas svarbiausia  wub.gif

tai va as ir galvoju, kad kol kas nekankinsiu per daug..
mergaites, dar paklausiu.. ar Jus jauciat, kai ovuliacija ivyksta?

vasario men nesjutau ovuliacijos visai, bet ji buvo ivykusi savaime smile.gif o si menesi jutau, nes lb lb pilva skaudejo sad.gif
siaip Klimas sake, kad ne visada jauciama jinai yra smile.gif

na o del manes - tai vienas D.... zino dbr smile.gif Noreciau koki NT gadinti, bet dar nieko nerodytu, o jei ir rodytu butu gal neteisingas rezultatas, nes overtili leidausi... o siaip net ir nezn kada galima ta NT darytis biggrin.gif :Dkuria diena..
Atsakyti
o kiek jau dienu po ovitrelio?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti