Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

Apklausa: Kiek laiko jau bandote susilaukti mažylio? (62 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
na siaip as ana menesi irgi matavu BT tai ji buvo 36,8 ir poto nebematavau nes zinojau kad su tokia bt retai buna nestumas, o si matuoju, nes po stimuliacijos, tai as manau, kad man neturi itakos dufas..
Atsakyti
Man nuo dufo BT pakyla per keleta 0,.. padaleliu smile.gif

Laukiu rytojaus, siaubingai idomu kas vyksta naturaliam cikle, net nezinau kelinta dabar CD, ar auga koks folis, ar neauga, ar gimdos gleivine bent kiek paaugus. Nuo rugpjucio men nera buve tokio naturalaus ciklo doh.gif Smalsumas begalinis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 14, 17:54)
Man nuo dufo BT pakyla per keleta 0,.. padaleliu  smile.gif
Laukiu rytojaus, siaubingai idomu kas vyksta naturaliam cikle, net nezinau kelinta dabar CD, ar auga koks folis, ar neauga, ar gimdos gleivine bent kiek paaugus. Nuo rugpjucio men nera buve tokio naturalaus ciklo  doh.gif Smalsumas begalinis biggrin.gif

aisku, na zesim kaip cia bus su manim..
na tikiuosi bus geros zinios pas tave 4u.gif
Atsakyti
Bet zinokit tikrai pvz mane vaistai veikia ir ziauriai- si cikla nieko negeriu apart Prenatal vitaminu ir bromkriptino, esu kitas zmogus- issisiepus, puikios nuotaikos, laiminga, dziaugiuos pavasariu, namais, net svogunais ant palanges subujojusiais thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(pusniuke @ 2012 03 14, 17:49)
Mano atveju duph'as turėjo įtakos aukštesnei BT. Gal kiekvienai skirtingai g.gif

Papildyta:
BT pakritimas per 0,1, tai jokiu būdu nėra pakritimas. Tokie svyravimai gali būti visada. Tik kai krenta bent jau 0,2, tada galima galvoti, kad BT mažėja.
Nenukabink nosies, dar ne pabaiga 4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif

O mane tai pirmas ciklas kai vaistai baisiai veikia doh.gif Arba as jau tik primetu viska vaistams blush2.gif Edrumas neregetas lotuliukas.gif Valgau ir vis alkana biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramune!: 14 kovo 2012 - 19:20
QUOTE(Ramune! @ 2012 03 14, 20:18)
4u.gif  4u.gif  4u.gif

O mane tai pirmas ciklas kai vaistai baisiai veikia  doh.gif  Arba as jau tik primetu viska vaistams  blush2.gif  Edrumas neregetas  lotuliukas.gif  Valgau ir vis alkana  biggrin.gif

Aš irgi apetitu nesiskundžiu biggrin.gif
Atsakyti
jetau tfu tfu tfu as laimingas zmogus atrodo galiu leistis ir ryt vaisus hormoninius saujom niekas manes neveikia nieko nepastebiu, nei svoris labai jau pakito , nei kokios nuotaiku kaitos , atrodo jau isbandziau visokius hormonu variantus, gerai toleruoju viska.
Sioj trecioj stimuliacijoj esu neutralios busenos , bet vyras dave vilti jei sy nepasiseks gal dar turesim galimybes stimuliuotis , nes isvyksta biskuti veliau tai kazkaip nepanikuoju, nors buvo depresiukas kai psake pirmadieni jog nera dominuojancio... na gal atsiras, sako su tom PKS taip yra miega miega foliai o kai nutrauki vaistukus ir uzsiveda ir ovuliuoja, taip ir buvo man anoj stimuliacijoj nutraukem vaistus kai pamatem kad neuzaugo folis o tas ir ovuliavo po kurio laiko , sprogduko nesileidau ir gavos cista, bent man atrodo uzaugo neuzaugo reik sprogduka leistis kad nebutu cistos ir viskas issivalytu, reikes apie tai pasidomet smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Sumi @ 2012 03 14, 20:21)
jetau tfu tfu tfu as laimingas zmogus atrodo galiu leistis ir ryt vaisus hormoninius  saujom niekas manes neveikia nieko nepastebiu, nei svoris labai jau pakito , nei kokios nuotaiku kaitos , atrodo jau isbandziau visokius hormonu variantus, gerai toleruoju viska.

Ir as visa laika taip jauciausi. Tik sis, t.y. 7 (o gal jau ir 8 g.gif ) stimuliuojamas ciklas labai idomus, nes valgyt tai kaip niekad noriu. O anksciau valgydavau tik todel, kad reikia.
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 03 14, 21:40)
Ir as visa laika taip jauciausi. Tik sis, t.y. 7 (o gal jau ir 8  g.gif ) stimuliuojamas ciklas labai idomus, nes valgyt tai kaip niekad noriu. O anksciau valgydavau tik todel, kad reikia.

o man si cikla iki kokios 8 dpo nenorejau valgyt visai nors apetitu nesiskundziu blush2.gif bet dabar varau atrodo viska is eiles doh.gif
Papildyta:
QUOTE(kisvaida @ 2012 03 14, 12:13)
as manau, kad tikrai nieko tokio, jei nuvaziuosiu nesulauksi mmm  mirksiukas.gif juk viska aptarsit ir galesi ramiai pradeti nauja cikla  mirksiukas.gif tikiuosi, kad tai bus paskutinis ciklas wub.gif

na labai tikiuosi kad greitai pavyks jei ne sis tai kitas ciklas bus tikrai laimingas blush2.gif

beje mano BT ir dufas pokoregavo g.gif

niu o kaip tau baigesi su tuo vaiduokliu g.gif gal dar darei NT?
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 03 14, 21:40)
Ir as visa laika taip jauciausi. Tik sis, t.y. 7 (o gal jau ir 8  g.gif ) stimuliuojamas ciklas labai idomus, nes valgyt tai kaip niekad noriu. O anksciau valgydavau tik todel, kad reikia.

eina sau kodel tiek daug stimuliaciju? man sake 6 maximum ir paskui LP ?
Atsakyti
QUOTE(Sumi @ 2012 03 14, 22:06)

kiek pamenu ramune jau po LP blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sumi @ 2012 03 14, 22:06)

O jei LP jau padaryta, tai stimuliacijų niekas neriboja, daryt gali kiek nori.
Atsakyti