Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Nova T

QUOTE(Lu Lu @ 2012 03 16, 13:46)
bet siaip kiek girdejau, jei per menesines gausiai ir ilgai kraujuojat, sios spirales deti nepatariama. Mano iki isidejimo menesines buvo normalios, jokiu skausmu ir .t.t, truko 5 dienas (cia jau su tepliojimais).

QUOTE(mdeive @ 2012 03 17, 14:50)
O siaip jeigu menesines labai gausios, tai spirales nerekomenduoja.

nebežinau ko griebtis, jaučiuosi kaip padėty be išeities, KT nenoriu o ir bijau, turiu migreną, plečiasi kojų venos, bijau kad bus dar blogiau, o spiralė, sakot, pailgina mmm, mano ir šiaip apie 7-8d būna doh.gif verysad.gif nebesugalvoju kaip čia dar saugotis, fabrikėlį jau norim uždaryt ir kiek galvos skausmo dėl to.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 19 kovo 2012 - 10:07
QUOTE(žvarba @ 2012 03 19, 10:06)
nebežinau ko griebtis, jaučiuosi kaip padėty be išeities, KT nenoriu o ir bijau, turiu migreną, plečiasi kojų venos, bijau kad bus dar blogiau, o spiralė, sakot, pailgina mmm, mano ir šiaip apie 7-8d būna doh.gif  verysad.gif nebesugalvoju kaip čia dar saugotis, fabrikėlį jau norim uždaryt ir kiek galvos skausmo dėl to.. doh.gif

rasti tinkama apsauga sudetinga doh.gif as ieskojau sau irgi nehormonines kontracepcijos, o tokios, kaip zinia, praktiskai nera doh.gif
Atsakyti
Turiu ir as sia spirale apie du menesius. Kraujavimas labai gausus apie viena dvi dienas vos speju keisti (jau kaip tenka i darba tom dienom eiti doh.gif ), kitos dienos kaip iprastos mm. Vakar pasidariau kraujo tyrimus (nes silpnuma jauciu), tai tyrimukai pakite i bloga puse ir uzdegimas rodo ir Hb nukrito. Bet sako reik tris menesius islaukti. Niu net nezinau, siaip man patinka si apsauga, bet jai toliau kraujas taip kis unsure.gif O kaip kitom turinciom sia spirale, kaip jusu Hb ir ar atsistate po keliu menesiu?
Atsakyti
As tai nesityriau kraujo, todel nieko negaliu pasakyti, ar pasikeite kas ar ne 4u.gif manau, jei kaujuojat labai stipriai, tada gali HB rodikliai kisti g.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2012 03 16, 12:41)
sakykit, o ir taip esant gausioms mmm įsidėjus šią spiralę labai pagausėjo kraujavimas? hormonų nenoriu, o nehormoninės spiralės bijau dėl siaubingų mmm, kurios dabar iki 7d trunka g.gif o gal įsidėjusios nepastebėjot didelių pokyčių šioje vietoje??

as pries spirale sirgdavau 7 dienas, bet vistiek dejausi. dabar sergu 9 dienas ir kokias 4 dienas itin gausiai, paketai eina tik naktiniai. dabar esu isidejus apie du metus, nuejau pas ginekologe, nes nebegaliu, sake per gausus kraujavimas ir reikia imti. ji siulo tokiu atveju mirena, nes nuo jos mazai kraujuojama, tik kad mirena labai brangi, bet jauciu, kad ja persidesiu..
Atsakyti
isidejau spirale po dvieju gimdymu ir tikrai mm netapo gausesnes, isvis jokiu pokyciu organizme nepastebejau biggrin.gif Gal cia jums tik sutapimas toks g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gegne2: 12 balandžio 2012 - 07:34
QUOTE(Lu Lu @ 2012 02 07, 23:10)

Norejau pasiteirauti, ar nebuvo kam kad idejus spirale padaugejo infekciju ar uzdegimu ?  g.gif as isvis anksciau tokiu bedu neturejau, o idejus spirale per menesi viena karta buvo matyt pienlige (iki menesiniu), o antra karta (po menesiniu praejus savaitei ) slapimo pusles uzdegimas  doh.gif Pirma menesi atvaiksciojau laiminga, jokiu tepliojimu skausmu, menesines jau du kartus buvo, reguliarios, ne itin gausios ir ilgos, viskas super isskyrus tuos uzdegimus ir infekcijas.. ar gali buti kad priezastis - spirale ?  g.gif

man taip yra doh.gif įsidėjau rugsėjo mėn., mėnesinės žinoma gausesnės pasidarė, ir ta pienligė doh.gif užknyso jau verysad.gif bet va dar šiandien aptikau kad vyduje nebepagaunu uselio unsure.gif schmoll.gif nes iki šiol kaip apsiprausdavau tai visada jausdavau galiuka, o šiandien jo nebėra.... g.gif gal taip kam buvo? ir ką dabar reikia bėgti pas gydytoja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2012 03 16, 14:46)
as pastebejau pokycius, menesines anksciau prasidedavo kazkaip greiciau, pateplioja diena ir kita pradeda kraujuot, dabar taip pamazu, isskyros atsiranda tokios rusvos spalvos, diena, kita (bet siaip uztenka kasdienio ikloto), tada prasideda pirma diena kraujavimas nelabai gausus, antra diena buna gausus, trecia diena jau maziau, ketvirta dar maziau, ir paskui vel diena kita pateplioja. kaip organizmas reaguos i ja suzinosit tik isbandzius, nes kievienas raguoja skirtingai  4u.gif bet siaip kiek girdejau, jei per menesines gausiai ir ilgai kraujuojat, sios spirales deti nepatariama. Mano iki isidejimo menesines buvo normalios, jokiu skausmu ir .t.t, truko 5 dienas (cia jau su tepliojimais).

Sia spirale esu isidejusi jau beveik 5 metai, siais metais jau reikes galvoti ar deti tokia pacia ar mirena g.gif
Man viskas vyksta kaip auksciau aprasyta. Man irgi mm prasidedavo greiciau, o dabar net keleta dienu teplioja doh.gif
Man dar isidejus sia spirale daznai kartojasi pienlige, bet tik saltuoju metu sezonu g.gif
Atsakyti
Sveikos, metus iškentėjau su spirale, aną savaitę išėmė. Mano mm... būdavo po 14-16 dienų doh.gif
turėjau prieš tai ir mireną, man ji irgi netiko, labai skaudėdavo pilvą ir nuolatiniai uždegimai verysad.gif
nebežinau nei kuo saugotis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juoda/kava @ 2012 06 08, 09:32)
Sveikos, metus iškentėjau su spirale, aną savaitę išėmė. Mano mm... būdavo po 14-16 dienų  doh.gif
turėjau prieš tai ir mireną, man ji irgi netiko, labai skaudėdavo pilvą ir nuolatiniai uždegimai  verysad.gif
nebežinau nei kuo saugotis  doh.gif

man is pradziu 7 dienos, po to jau 10 dienu ir kaip is kibiro varydavau doh.gif verysad.gif pasidariau tyrimus, ginekologe pamate, pati net nesuprantu, nes dorai neissiaiskinau, kad lyg leukocitu labai sumazeje g.gif blush2.gif zodziu israse abiems su vyru antibiotikus ir pries kelias dienas iseme man ja.. nusipirkom prezervatyvu, visiskas s blush2.gif dabar ir as nebezinau ka naudot, turbut kad teks kt gerti ax.gif bet spirales jokios jau nebenoriu, nei mirenos, nei paauksuotos ar varines..
Atsakyti
Man ziema jau bus 5 metai kaip as isidejus spirale, bet si menesi man veluoja mm.Pradejau bijoti, kad nebuciau pastojusi.Juk spirales veiksmingumas jau eina i pabaiga.gal kam panasiai taip buvo?.Aciu.
Atsakyti
Sveikos,
gal galite paaiskinti, kuo skiriasi paprasta spirale nuo pasidabruotos? Ir ar ji netrukdo menstruacinei taurelei?
Del kainu, tai apsimoka is Baltarusijos veztis;)
Atsakyti