Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Nova T

QUOTE(raneri @ 2012 07 12, 17:39)
Sveikos,
gal galite paaiskinti, kuo skiriasi paprasta spirale nuo pasidabruotos? Ir ar ji netrukdo menstruacinei taurelei?
Del kainu, tai apsimoka is Baltarusijos veztis;)

Man gydytoja paaiskino, kad jos tik tuom ir skiriasi, kad viena tik varine, kita pasidabruota, o dar kita paauksuota. Kuria rinktis - kiekvienos sprendimas.
O menstruacine taurele sake geriau nei tamponus naudoti, nes su ja mazesne tikimybe kad isjudinsi spirale. Bet gydytoja patare naudoti paketus, tik ypatingais atvejais taurele arba tamponus.
Beje, siandien ja man idejo ir visiskai neskaudejo. :-) taip kad del to tai tikrai nepergyvenkit.
Atsakyti
4u.gif o kaip del svorio? ar priauga svoris? nes kiek skaiciau apie KT tai beveik visoms priauga.
Atsakyti
QUOTE(murka1980 @ 2012 07 16, 20:42)
4u.gif  o kaip del svorio? ar priauga svoris? nes kiek skaiciau apie KT tai beveik visoms priauga.

Siaip nuo sitos spirales svoris neturetu kisti. Bent jau man tai nekito ax.gif Kiek skaiciau tai sios problemos buna nuo hormonines spirales Mirenos.
Atsakyti
QUOTE(raneri @ 2012 07 12, 18:39)
Sveikos,
gal galite paaiskinti, kuo skiriasi paprasta spirale nuo pasidabruotos? Ir ar ji netrukdo menstruacinei taurelei?
Del kainu, tai apsimoka is Baltarusijos veztis;)

idomu kiek baltarusijoj spirales kainuoja?
Atsakyti
turejau NovaT spirale, issiemiau po puses metu: sirgau kas dvi savaites ir po savaite laiko gan gausiai doh.gif ruosiuosi detis mirena.
Atsakyti
QUOTE(G.Kaspariene @ 2012 07 30, 20:08)
turejau NovaT spirale, issiemiau po  puses metu: sirgau kas dvi savaites ir po savaite laiko gan gausiai doh.gif  ruosiuosi detis mirena.

o jei netiko Nova, tai Mirena tix? Ar tik del menesiniu tox nepatogumas?
Atsakyti
As turejau NovaT spirale 4,5metu ir issiemiau. O pienlige tai labai kankino. Ir as, ir vyras turedavom gerti vaistus nuo pienliges, o kai issiemiau,tai dingo ta problema,nekalbant jau apie baisiai gausias mmm.
Atsakyti
Sveikos, turiu sia spirale jau 7 menesius, siaip negaliu pasakyti nieko blogo ax.gif Menesines viena diena stiprios, per kitas dienas kraujavimas mazeja. Menesines su patepliojimas apie 7 dienas, nieko lyg ir neskauda, menesines reguliarios, svoris nekinta, pienlige daugiau nebesikartoja, tik pacioje pradzioje buvo karta. taigi dristu teigti, kad ji man tiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kripuke @ 2012 07 12, 23:43)
Man gydytoja paaiskino, kad jos tik tuom ir skiriasi, kad viena tik varine, kita pasidabruota, o dar kita paauksuota. Kuria rinktis - kiekvienos sprendimas.
O menstruacine taurele sake geriau nei tamponus naudoti, nes su ja mazesne tikimybe kad isjudinsi spirale. Bet gydytoja patare naudoti paketus, tik ypatingais atvejais taurele arba tamponus.
Beje, siandien ja man idejo ir visiskai neskaudejo. :-) taip kad del to tai tikrai nepergyvenkit.

Naudojau tamponus ir taurele, ir prausiaus kazkaip uzciuopiau siula, kas man susimakalavo galvoj patempiau ir issitraukiau spirale, cia viskas per mmm vyko. Vienu zodziu geriau neneudoti jokiu tamponu ir taureliu. jauciuos gerai nei skauda nei ka dabar reiks pirkt nauja ir eiti vel isidet. Jokiu salutiniu poveikiu nebuvo, pirmus tris men po mmm dar patepdavo svieziu krauju kelias dienas. Mmm tikrai nebuvo gausesnes, kaip kitom cia sm rasancioms.
Atsakyti
aš jau 9mėn su novaT, mėnesinės tik trečią dieną gausios, dvi pirmas tik teplioja, ir paskutines pateplioja ( be siprales kraujuodavau gana stipriai 5 dienas ir dar dvi tepliodavo). taip, kad man spirale tik i gera smile.gif tik kad pilva buna skauda. Bet ciklas dabar virs menesio,o sergu trumpiau, todel esu patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Sakykite, o kiek laiko ta spirale uz 150lt laikosi? Ar pacios kauciate jos buvima? Ar skiriasi lytinis aktas? Labai susidomejau situ dalyku
Atsakyti
Sveikos,labai idomios diskusijos.
Turiu pora savaiciu apsispresti deti NovaT arba Mirena...Del NovaT suabejojau,nes pastoja 4proc.Pati gine tokia statistika pateike.
Papildyta:
QUOTE(G.Kaspariene @ 2012 07 30, 19:08)
turejau NovaT spirale, issiemiau po  puses metu: sirgau kas dvi savaites ir po savaite laiko gan gausiai doh.gif  ruosiuosi detis mirena.

man labai panasiai su KT buvo po gimdymo issiderine,o dar galvos skausmai,gine liepe mesti hormonus.Aplomai prastai labai jauciausi.

Tiesa,kiek trunka idejimo operacija? Ir kaip tie siulai,negi tokie ilgi,kad net jauciasi? doh.gif Ar skiriasi smileysex.gif po idejimo?
Atsakyti