Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

QUOTE(pakalnutėL @ 2012 03 01, 17:50)
Man irgi taip ne kartą buvo biggrin.gif nueini pas gydytoją, o ta žiūri į tave su šypsniu - vos ne pasijauti kaip kokia ligų ieškotoja  doh.gif  paskui po kelių dienų vėl pienligė išlenda "visu gražumu"... "migruojanti infekcija" kaip kažkas rašė.

jo...paeme gyd.ne tik tepineli,bet ir paseli.jei augs kasnors,tai rasys kam jautru.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 03 01, 19:09)
jo...paeme gyd.ne tik tepineli,bet ir paseli.jei augs kasnors,tai rasys kam jautru.

O jūs privačiai pas gydytoją einate? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pakalnutėL @ 2012 03 01, 18:13)
O jūs privačiai pas gydytoją einate?  4u.gif

ne,nelabai finansai leidzia.o ir privaciai turbut pas sita eiciau.tokia visai faina.esu pas kita buvus,uzteko jai burna pravert ir apsisukau ir isejau.o sita man tokio streso nevaro.liepia neskubet,susikaupt biggrin.gif tiesa,kol kas tantum rosa israse.pirm.bus tepinelio ats,o paselio mazdaug kitos sav.gale.nes siuncia i santarus.gyd pati pasake,kad jei tokia chroniska beda,tai is tepinelio gali buti mazai naudos...
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 03 01, 19:33)
nugi kiaulystes desnis,kitaip nepasakysi.vakar nustojo ir ta skura a la lupinetis ir itrukimai apgijo ir isskyros dingo,tai dabar einu pas gydytoja del nieko galima sakyt,nes simptomatikos jokios dabar...

saunu, kad praejo smile.gif man tai nera buve per puse metu, kad visai viskas praeitu, jei ir buna kokia diena lengvesne, tai tik vaistu, priemoniu pagalba, tai cia ne isgijimas, o laikinas pagerejimas. Antra diena tepuosi kokosu aliejum, siek tiek lengviau, padrekina, bet vis tiek per diena kelis kartus tas niezulys ir dilgciojimas praejo, nuejo, tai ir irodymas, kad vis dar sergu
Atsakyti
QUOTE(everlasting @ 2012 03 01, 20:37)
[size=1][/size]

saunu, kad praejo smile.gif man tai nera buve per puse metu, kad visai viskas praeitu, jei ir buna kokia diena lengvesne, tai tik vaistu, priemoniu pagalba, tai cia ne isgijimas, o laikinas pagerejimas. Antra diena tepuosi kokosu aliejum, siek tiek lengviau, padrekina, bet vis tiek per diena kelis kartus tas niezulys ir dilgciojimas praejo, nuejo, tai ir irodymas, kad vis dar sergu

pas mane jau isskyru vel padaugejo...cia "pasveikus" buvau vienai parai biggrin.gif amzinai taip buna,kai pas gine ruosiuos...zodziu,kol kas bandysiu tantum rosa tuos miltelius.ziuresim ka gero ar ne,jie duos,nes neesu ju bandzius dar..
Atsakyti
QUOTE(everlasting♥ @ 2012 03 01, 20:37)
[size=1][/size]

Mūsų požymiai visiškai identiški. Tą laiką vadinu "ramia" lėtinės ligos faze.
Nenori pabandyti "Ovuliavito"? Man rodos, kad jis kartu su kokoso aliejum labiausiai prisidėjo prie mano pagerėjimo. Atsinešiau pakuotę, ten sudėtyje yra: nakvišų aliejus (aš greta dar ir tūkstantines piliules geriu), kaštonų , tikrųjų skaistminių (gėriau vienas, efekto nepastebėjau), kekinių blakėžudžių, lašišų aliejaus, niacino, vitamino E, vitamino B6, magnio, chromo, adenozin-5-monofosforo rūgšties. Gal kaip tik to mums trūksta? Pagerėjimą pastebėjau po dviejų pakuočių (vienoj pakuotėj 40 piliulių, pradžioj gėriau po dvi, po to po vieną), dabar geriu trečią. Aišku, nieks negarantuoja, kad būtent nuo jų, bet tikimybė nemaža.
Mes laimėsim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 03 01, 23:37)
pas mane jau isskyru vel padaugejo...cia "pasveikus" buvau vienai parai biggrin.gif amzinai taip buna,kai pas gine ruosiuos...zodziu,kol kas bandysiu tantum rosa tuos miltelius.ziuresim ka gero ar ne,jie duos,nes neesu ju bandzius dar..

na, va, ir pasidziauk zmogus...manes tai gydytojas nebetikrino paskutini karta ir tepinelio net neeme, uztenka, matyt, pacientes nusiskundimu. Labai noreciau pati to paselio, bet kad nesiulo, reiks paprasyti paciai. Ryt gersiu antra kapsule Diflucan, ka darysi, nors ir nesinori, bet reikia isbandyt visus gydytojo paskirtus gydymosi metodus, o cia jau paskutinis sansas is jo puses, daugiau paliksiu tik su savo saviveikla. O tai bjaurastis uzpuole, nezinojau, kad yra dar tokia nepagydoma liga
Papildyta:
QUOTE(Senmergiukas @ 2012 03 01, 23:42)
Mūsų požymiai visiškai identiški. Tą laiką vadinu "ramia" lėtinės ligos faze.
Nenori pabandyti "Ovuliavito"? Man rodos, kad jis kartu su kokoso aliejum labiausiai prisidėjo prie mano pagerėjimo. Atsinešiau pakuotę, ten sudėtyje yra: nakvišų aliejus (aš greta dar ir tūkstantines piliules geriu), kaštonų , tikrųjų skaistminių (gėriau vienas, efekto nepastebėjau), kekinių blakėžudžių, lašišų aliejaus, niacino, vitamino E, vitamino B6, magnio, chromo, adenozin-5-monofosforo rūgšties. Gal kaip tik to mums trūksta? Pagerėjimą pastebėjau po dviejų pakuočių (vienoj pakuotėj 40 piliulių, pradžioj gėriau po dvi, po to po vieną), dabar geriu trečią. Aišku, nieks negarantuoja, kad būtent nuo jų, bet tikimybė nemaža.
Mes laimėsim  4u.gif

oi, labai aciu smile.gif as deduosi i galva visus tavo patarimus ir po biski taikau sau. As dabar vos telpu i diena su tabletem, mat vis dar vartoju Candida clear, ten labai gera sudetis, baigiu jau 180 kaps., laukiu, vel parves is UK, tai zadu toliau vartoti, bet daugiau jau neprasysiu, busiu kazkur 3-4 men. suvartojus ir dar geriu dabar Imunital, tai irgi noriu pabaigti, plius dar Diflucan pradejau karta i sav. Tikrai paskui bandysiu kazka dar, atsizvelgdama i tavo patarimus
Atsakyti
QUOTE(everlasting @ 2012 03 01, 21:47)
[size=1][/size]

na, va, ir pasidziauk zmogus...manes tai gydytojas nebetikrino paskutini karta ir tepinelio net neeme, uztenka, matyt, pacientes nusiskundimu. Labai noreciau pati to paselio, bet kad nesiulo, reiks paprasyti paciai. Ryt gersiu antra kapsule Diflucan, ka darysi, nors ir nesinori, bet reikia isbandyt visus gydytojo paskirtus gydymosi metodus, o cia jau paskutinis sansas is jo puses, daugiau paliksiu tik su savo saviveikla. O tai bjaurastis uzpuole, nezinojau, kad yra dar tokia nepagydoma liga

man gydytoja pati pasiule paseli.as pati kazkaip net nepagalvojau apie ji.o,kad susimoket reik,tai kaip ir dzin,nes 50lt kainuoja.vaistam daug daugiau iseina.aisku is finansinio stabilumo ismusa visi tie gydytojai.vakar 180lt sumokejau endokrinologei,siandien tantum rosai ir tyrimui vel virs 100lt.nervuoja siek tiek,bet sveikata-didziausias turtas,kad ir kokia slabna ji yra.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 03 01, 23:54)
man gydytoja pati pasiule paseli.as pati kazkaip net nepagalvojau apie ji.o,kad susimoket reik,tai kaip ir dzin,nes 50lt kainuoja.vaistam daug daugiau iseina.aisku is finansinio stabilumo ismusa visi tie gydytojai.vakar 180lt sumokejau endokrinologei,siandien tantum rosai ir tyrimui vel virs 100lt.nervuoja siek tiek,bet sveikata-didziausias turtas,kad ir kokia slabna ji yra.

cia ne apie pinigus kalba, as jau juokiuos, kad mano uzpakalis auksinis, bet kas is to, kad nesveikas, cia nepritaupysi, jei reikia, tai reikia, zinoma, apmaudu, bet ka darysi. Siandien pirma pavasario diena, bet nedziugina, vietoj to, kad galetum kazka sau paskirti, kad ir rubu atsinaujinti, tai isleidi vaistams ir daktarams, uzuot save palepinus malonesniais dalykais...
Atsakyti
QUOTE(everlasting @ 2012 03 01, 22:08)
[size=1][/size]

cia ne apie pinigus kalba, as jau juokiuos, kad mano uzpakalis auksinis, bet kas is to, kad nesveikas, cia nepritaupysi, jei reikia, tai reikia, zinoma, apmaudu, bet ka darysi. Siandien pirma pavasario diena, bet nedziugina, vietoj to, kad galetum kazka sau paskirti, kad ir rubu atsinaujinti, tai isleidi vaistams ir daktarams, uzuot save palepinus malonesniais dalykais...

butent.taip norisi kazko grazaus ir proceduru kokiu,o pinigeliu niekam nelieka verysad.gif
Atsakyti
Tai jau taip ,sirgti prabanga.As tai jau net neskaiciuoju ,kiek piningeliu isejo apatinei kuno daliai ,nes dar virsutine ims ir streika paskelbs hihihi.gif hihihi.gifO pas mane dabar ramuma,nei kas persti ,nei isskyru blogu ir pilvo nebepucia.Cia neperseniausiai ovuliacija buvo tai smileysex.gif liuks praejo.Truputi nermu buvo ,bet liktais viskas gerai.Tai va dabar sedziu ir kaifuoju.Na ,neaisku kiek ilgai taip gerai jausiuosiu,bet jau ir nepamenu ,kada taip gerai buvo.
Atsakyti
tepinelyje kandida vesa,o del paselio atsakymai tik po 2sav.ateit mazdaug.gydymas,kaip zinia,niekuo neypatingas,toks pat,koki as pati namie propaguodavau,ty.makmiroras plius flukonazolis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnifique: 05 kovo 2012 - 18:14