Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

QUOTE(Magnifique @ 2012 02 27, 13:49)
skaitos,kad reik tipo sunaudot kazka pries gryba pvz.makmirora,flukonazoli ir tada,po keletos dienu,kai baigi priesgrybinius,mikroflorai atstatyt bacilu kursa i vidu

tai kad cia pasaka be galo, jei skaitei ankstesne tema, as cia jau dalyvauju nuo ankstyvo rudens. Mano problema-nepagijimas nuo jokiu vaistu verysad.gif uztat as ieskau kitu gydytoju, kitokiu nuomoniu, bandau savarankiskai gydytis, nes viskas beprasmiska tampa...
Atsakyti
QUOTE(everlasting @ 2012 02 27, 12:00)
[size=1][/size]

tai kad cia pasaka be galo, jei skaitei ankstesne tema, as cia jau dalyvauju nuo ankstyvo rudens. Mano problema-nepagijimas nuo jokiu vaistu verysad.gif uztat as ieskau kitu gydytoju, kitokiu nuomoniu, bandau savarankiskai gydytis, nes viskas beprasmiska tampa...

zinau ta jausma...as jau kokius 3m.su nedidelem pertraukom turiu problemu...
Atsakyti
QUOTE(malvinute @ 2012 02 25, 17:28)
o tas jogurtų valgymas - nesamonė iš viso. aš žiauriai mėgstu jogurtą ir ne dėl pienligės prevencijos, o dėl skonio. Bet maitintis išrūgom, kefyru ir jogurtu tikintis atsikratyti pienligės - mistika... Ir šiaip, manau kad tai labiau pasekmių šalinimas, o ne priežasties...
O va mane pienligė užklupo užsienyje, ir dar kelis mėnesius čia būsiu. Nei vaistų nusipirksi, nei pas gydytoją nueisi... Vat papuoliau... O kaip čia rašo mergaitės, kad gyvena su pienlige mėnesių mėnesiais ir sugeba išbūti be vaistų... neįsivaizduoju. Aš tai jau rachitinė patapčiau...

Atsiprašau, bet būtent jogurtas (tik natūralus, be cukraus) ir yra priežasties šalinimas, nes pienligė nėra LPL, tai yra makšties mikrofloros išsibalansavimo problema, kurios priežastis - gerųjų bakterijų trūkumas, kurį jogurtas (su bakterijomis) bent dalinai padeda sureguliuoti ar kompensuoti. Bet kadangi tai nėra vaistas nėra ko tikėtis greito poveikio.

Papildyta:
QUOTE(pakalnutėL @ 2012 02 26, 23:37)
atsiprašau už netinkamą klausimą, bet tu iš viso nesi "gyvenusi lytinio gyvenimo"? Man įdomu, ar nekaltos merginos gali sirgt sunkesnėm pienligės formom  g.gif
aš kažkaip galvoju, kad man visos ligos prasidėjo kai pakeičiau partnerį... unsure.gif

Dėl aukščiau mano minėtos priežasties nesvarbu ar mergina/moteris turėjusi lytinių santykių ar ne, ji vis tiek gali sirgti pienlige.

Susergama, nes trūksta gerųjų bakterijų (gali būti ir dėl to, kad partneris turi tų grybų, bet esmė, kad jeigu su mikrioflora viskas gerai - neturėtum susirgti iš esmės, nes tai nėra LPL).

Papildyta:
QUOTE(Senmergiukas @ 2012 02 26, 12:53)
Iš mano išmėgintų (jau turbūt visiems nusibodau, tiek kartų rašiau  biggrin.gif ) - tepaliukas Larifan ungo, bičių pikio aliejukas, kokosų aliejus. Dar tepalai antigrybeliniai ir antibakteriniai - kažkada gydytoja buvo išrašiusi Imacort.

O tuo aliejumi lytines lupytes tepatės? Nes mano "mažosios" už "didžiąsias" didesnes, tai galvoju, kurias čia galima teptis. o prie pat "įėjimo" tepatės?

Man kažkaip baisu, kad tie aliejai gali kaip tik alergija sukelti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skraido: 27 vasario 2012 - 20:57
QUOTE(Skraido @ 2012 02 27, 20:56)
Atsiprašau, bet būtent jogurtas (tik natūralus, be cukraus) ir yra priežasties

O tuo aliejumi lytines lupytes tepatės? Nes mano "mažosios" už "didžiąsias" didesnes, tai galvoju, kurias čia galima teptis. o prie pat "įėjimo" tepatės?

Man kažkaip baisu, kad tie aliejai gali kaip tik alergija sukelti.

Jogurtas ir kiti žarnyno mikrofloros tvarkymo metodai - tai investicija į ateitį. Aišku, kad per vieną dieną išgėrus tris litrus kefyro nuo pienligės neišsigydysi. Bet po metų ji gal neužsikabins tokioj situacijoj, kurioj užsikabintų be to kasdieninio kefyro gėrimo, kitų skrandžio rūgštingumo gydymo būdų visų metų bėgyje.

Tepuos viską, kur kildavo niežuliai (toks taškas didžiosiose lūpose vienoje pusėje man konkrečiai išsiskiria, nuo ten amžinai prasideda) iki įėjimo į gilumas, ten jau nelendu. Man atrodo, nuo aliejų mažiau šansų sualergizuoti, negu nuo antigrybelinių tepalų. Nei nuo bičių pikio, nei nuo kokosų aliejaus, nei nuo Larifan Ungo man nieko blogo nebuvo. Arbatmedis man atrodo toks poaštris daiktas, o kokosas - tisiog riebalas ir tiek. Yra sualergizavęs Macmirror tepaliukas ir Malavit skystimas, kuris irgi yra natūr produktas. Bet po tų sualergizavimų aš bandau naujoves labai atsargiai - pasitepu truputuką ir klausausi iki rytdienos, jei nieko - pradedu tepliotis nuosekliau.

Atsakyti
Ačiū, ieškosiu aliejaus 4u.gif
Atsakyti
Man tai geriausiais yra octenisept purškalas. Labai greitai man padėjo. Netgi po paskutinio karto jau daugiau nei metai praėjo ir tfu tfu tfu... O anksčiau kartojosi kelis kart per metus.
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2012 02 27, 21:21)
Man tai geriausiais yra octenisept purškalas. Labai greitai man padėjo. Netgi po paskutinio karto jau daugiau nei metai praėjo ir tfu tfu tfu...  O anksčiau kartojosi kelis kart per metus.

Va, va. Aš irgi ditirambus šitam vaistui čia vis giedu. Aišku, čia individualiai, gal ir ne visoms padės. Nepabandęs nesužinosi, bandydamas rizikuoji. Kiekviena pati sau turi nuspręsti.

Dar vieną dalyką norėjau parašyti. Ir gydytojai visi choru rekomenduoja, ir mergaitės čia naudoja vaginalines pieno rūgšties ovules. Aš kažkaip turiu įtarimų jų atžvilgiu. Kol naudojau iki galo nepasveikusi - nei gero, nei blogo nieko nejaučiau. Bet priešpaskutinį kartą kažkaip paaštrėjimas atėjo po kelių dienų panaudojus jas. Paskutinį kartą jau viskas lyg praėjo, nutariau palepinti savo makšties mikroflorą - vėl po kelių dienų prasidėjo grynai grybiškos išskyros ir pojūčiai. Gal tie rūgštingumo nukrypimai, leidžiantys suvešėt grybams, būna į abi puses, ir ne visais atvejais tos ovulės tinka. O gal ir sutapimas, bet aš nutariau daugiau neberizikuot ir iššvilpinau likusias ovules lauk. Aišku, kuo mažiau ten lendi, gerai nežinodamas, ką darai, tuo geriau. Ir gydytoja ne viešpats dievas, ne viskas su ta liga aišku, jei žinotų - išgydytų su tom stebuklingom piliulėm ir bėdų nebūtų.

Atsakyti
Aš irgi kažkaip įtartinai žiūriu į tas neva makšties florą atstatančias ovules. Ar tik nebus tik dar vienas būdas mūsų pinigėliams išvilioti g.gif Aš kiek naudojau realiai nieko nepadėjo. Žymiai geriau išrūgomis apsiprausti, ar bent jau natūralaus jogurto į vidų.
Atsakyti
QUOTE(Senmergiukas @ 2012 02 27, 22:39)
Dar vieną dalyką norėjau parašyti. Ir gydytojai visi choru rekomenduoja, ir mergaitės čia naudoja vaginalines pieno rūgšties ovules. Aš kažkaip turiu įtarimų jų atžvilgiu. Kol naudojau iki galo nepasveikusi - nei gero, nei blogo nieko nejaučiau. Bet priešpaskutinį kartą kažkaip paaštrėjimas atėjo po kelių dienų panaudojus jas. Paskutinį kartą jau viskas lyg praėjo, nutariau palepinti savo makšties mikroflorą - vėl po kelių dienų prasidėjo grynai grybiškos išskyros ir pojūčiai. Gal tie rūgštingumo nukrypimai, leidžiantys suvešėt grybams, būna į abi puses, ir ne visais atvejais tos ovulės tinka. O gal ir sutapimas, bet aš nutariau daugiau neberizikuot ir iššvilpinau likusias ovules lauk. Aišku, kuo mažiau ten lendi, gerai nežinodamas, ką darai, tuo geriau. Ir gydytoja ne viešpats dievas, ne viskas su ta liga aišku, jei žinotų - išgydytų su tom stebuklingom piliulėm ir bėdų nebūtų.

Dėl tų ovulių aš ir turėjau tokį įtarimą, nes man nuo jų iš vis košmaras buvo doh.gif

O pienligę reikia pradėti gydyti nuo nuo žarnyno mikrofluoros. Man visada, po antibų naudojimo ji pasireiškia, kai žarnyne nieko gero nebelieka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2012 02 28, 10:58)
O pienligę reikia pradėti gydyti nuo nuo žarnyno mikrofluoros. Man visada, po antibų naudojimo ji pasireiškia, kai žarnyne nieko gero nebelieka  verysad.gif

Pritariu. Pastebėjau, kad man irgi pienligė susijusi labai smarkiai su žarnyno veikla. Neduok Die vidurių užkietėjimas - ir pienligė garantuota. Ir ta žvakutė, kurią neseniai gydytoja buvo išrašiusi padėjo tik keliom dienom - savaitgali užkietėjusius vidurius paturėjau ir pienligė vėl yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pakalnutėL @ 2012 02 27, 23:05)
Aš irgi kažkaip įtartinai žiūriu į tas neva makšties florą atstatančias ovules. Ar tik nebus tik dar vienas būdas mūsų pinigėliams išvilioti  g.gif Aš kiek naudojau realiai nieko nepadėjo. Žymiai geriau išrūgomis apsiprausti, ar bent jau natūralaus jogurto į vidų.

Jogurtas nelabai tinka, manau. Geriausiai išrūgos ar bent rūgpienis 4u.gif Bent man ginė sakė, kai laukiausi ir kamavausi dėl to. O jogurtas ir kefyras jau turi truputį kitokių bakterijų. O su išrūgom galima ir tamponelius pasidaryti. Man padedavo.
Atsakyti
QUOTE(everlasting♥ @ 2012 02 26, 19:28)
[size=1][/size]

butinai apie viska pasikalbek su gydytoja, pas tave cia kazkokia ypac sunki situacija

Gal čia labiau tiktų išsireiškimas ne "lupasi" o "susirubuliuoja"? Kai išskyros jau pasidaro varškinės - tai jos ir rubuliuojasi... Ir man taip būna, aš maniau - kad tai "normalus" jau pažengusios pienligės simtomas... g.gif
Gal kuri esate bandžiusi Betadine ovules? Anotacijoje parašyta kad: "Elementarusis jodas yra stipri baktericidinė medžiaga. In vitro ji greitai sunaikina visas bakterijas, virusus, grybelius ir kai kuriuos pirmuonis"... Tai gal iš vis galima bandyti apsiplauti jodo tirpalu?
Kaip išsirinkti tinkamą vaistą jei neturi galimybės išsitirti ir nežinai, ar grybai sukėlė pientigę, ar bakterijos...? Vienas vaistas gydo nuo virusų, kitas nuo bakterijų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malvinute: 28 vasario 2012 - 21:23