QUOTE(Senmergiukas @ 2012 04 03, 19:54)
Laikykis. Vis tiek kada nors baigsis, nors ir ne taip greitai, kaip norisi. O koks buvo tarpas? Tarpai ilgėja ar trumpėja?
QUOTE(everlasting♥ @ 2012 04 03, 20:13)
[size=1][/size]
imk

nezinau, ar as jau isgijus, bet kad pagereje tai taip (bijau dziaugtis)

Diflucan nutraukiau, dabar vartoju tik Candida clear ir tokius papildus 5HTP, na, jie del psichikos, linksmintojai kitaip, bet manau, siuo atveju irgi nepamaisys, nes nerviukai suvaryti tai neblogai per ta liga. Dar vienos gydytojos nuomone, kad negerai nutraukt visai vaistus, tai mano atveju patare dar kokius 3 men. pavartoti Diflucan karta i menesi. Ziuresiu...gerai jauciuosi nuo kovo 2 d. Taip, kad lygiai menuo.
Tau nezinau net ka patart. Pamenu, kad paskutini karta kai rasei lygtais Canesten vartojai, nes norejai greito efekto. Priimk irgi is visu musu patarimu kazkoki gydymosi metoda ilgam laikui, kitaip cia greitai, manau, nieko nebus
Merginos, nuoširdžiai džiaugiuosi, kad pas jus reikalai tik gerėja, ir ačiū už palaikymą ir patarimus
O man jau
tokia neviltis. Jau trejus metus kankinuosi. Atidžiai save stebiu nuo praeitų metų gegužės. Kartojasi kas mėnesį, kai tik prasideda vaisingos dienos. Praeitą mėnesį canesten (clotrimazolum) sunaudojau vietiškai. Padėjo visam likusiam ciklui. Po mmm kelias dienas ramu, o apie 10 dieną vėl atsinaujina. Dabar vėl pasitepiau Canesten tepaliuku.
Matyt man šitas dalykas su hormonais susijęs. Geriu nakvišų aliejų, bet matyt per silpnas reikalas, o be to dar tik 2 mėnesiai, o hormonai ne taip greitai keičiasi.
Ai nebežinau, jau kyla noras imt ir pradėt Diflucan kas mėnesį pusę metų savo nuožiūra...
everlasting♥, kaip manai, ar tie Candida clear prisidėjo prie tavo pagerėjimo? Ir kelias Diflucan tu išgėrei? Aš manau gal irgi nusipirkt Candida clear, ar kokių panašių papildų.