Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

vakar vel daug skaiciau is naujo visokius straipsnius, kuriuos seniau buvau perskaicius, analizuoju is naujo kas, del ko, kodel smile.gif ir tas teiginys- "Lyties organų kandidozė yra sisteminė, t.y., viso organizmo liga, tik jos simptomai pasireiškia lytinių organų srityje" ko gero pasitvirtina, uztat taip sunku pagyti
Atsakyti
QUOTE(everlasting♥ @ 2012 04 12, 19:47)
vakar vel daug skaiciau is naujo visokius straipsnius, kuriuos seniau buvau perskaicius, analizuoju is naujo kas, del ko, kodel smile.gif ir tas teiginys- "Lyties organų kandidozė yra sisteminė, t.y., viso organizmo liga, tik jos simptomai pasireiškia lytinių organų srityje" ko gero pasitvirtina, uztat taip sunku pagyti

drinks_cheers.gif man jinai paūmėja užvalgius daugiau saldesnio ir miltinio maisto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 04 12, 21:11)
drinks_cheers.gif  man jinai paūmėja užvalgius daugiau saldesnio ir miltinio maisto  doh.gif

ka as padariau konkreciai mitybos atzvilgiu-tai negeriu alkoholio visai, nevalgau saldumynu (saldainiu, tortu ir pan.), kavos geriu viena puodeli i diena su labai nedaug cukraus, valgau bemiele duona, vakarais geriu rugpienio puodeli...bet vistiek patenka to cukraus i organizma su kitais maisto produktais. Cia tik maza dalis, bet vis tik kazkiek kazko sumazinau, kazka naudingo del saves, savo sveikatos darau smile.gif
Atsakyti
ka as padariau konkreciai mitybos atzvilgiu-tai negeriu alkoholio visai, nevalgau saldumynu (saldainiu, tortu ir pan.), kavos geriu viena puodeli i diena su labai nedaug cukraus, valgau bemiele duona, vakarais geriu rugpienio puodeli...bet vistiek patenka to cukraus i organizma su kitais maisto produktais.
[/quote]

Aš taip pat viso šito esu atsisakiusi ir dar net ir vaisių reikia su saiku, kurie turi daug cukraus, man gynekologė sakė vengti arba labai po truputi galima valgyti bananus, vynuoges, melionus. O aš juos taip mėgstu doh.gif Ta pienligė išvis siaubas kažkoks. Bet ka ir bedaryčiau vistiek ji neišnyksta, o ir dabar pačiame jos paūmėjime verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajones @ 2012 04 12, 22:01)
Aš taip pat viso šito esu atsisakiusi ir dar net ir vaisių reikia su saiku, kurie turi daug cukraus, man gynekologė sakė vengti arba labai po truputi galima valgyti bananus, vynuoges, melionus. O aš juos taip mėgstu doh.gif  Ta pienligė išvis siaubas kažkoks. Bet ka ir bedaryčiau vistiek ji neišnyksta, o ir dabar pačiame jos paūmėjime verysad.gif

o mano ginekologas isvis apie mityba nieko nekomentavo ir paskutini karta kai lankiausi, tai netiesiogiai, bet dave suprasti, kad kaip ir visi gydymo metodai isbandyti ir nieko nauja jis pasiulyti negali, nes stebuklingo vaisto nera. Taip ir gydausi dabar kuo pati ismanydama, pasitardama su bendro likimo draugem, skaitydama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(everlasting♥ @ 2012 04 12, 20:38)
[size=1][/size]
o mano ginekologas isvis apie mityba nieko nekomentavo ir paskutini karta kai lankiausi, tai netiesiogiai, bet dave suprasti, kad  kaip ir visi gydymo metodai isbandyti ir nieko nauja jis pasiulyti negali, nes stebuklingo vaisto nera.

Miglotos ligos priežastys. Aš visą gyvenimą saldumynų nemėgau. "Geriausias tortas - silkė". Ir kefyrą mėgstu. Su miltais draugauju, kaip visi - duoną kasdien valgau, koldūnus ir virtinukus kartais. Ir tai nesutrukdė pienligei į vieną vietą įsisegt. Keist dietą erdvės nėra.
Gal vis tik imunitetas svarbiausia? Pastebėjau, kad kartu su pienligės apsiraminimu man ir herpesas ant lūpų dingo. Savo imuniteto labui aš pastaruoju metu cinko pagėriau kelis mėn. Iki tol nebuvau girdėjusi, kad cinkas imuniteui padeda. Gal jo man ir trūko g.gif Bet ir krilių (čia tokie jūrų dumbliai) taukų kursą sugėriau, gal ir jie prisidėjo. Sunku beatskirt, kas padėjo, kai kariauji visais frontais.
Atsakyti
QUOTE(Senmergiukas @ 2012 04 12, 23:44)
Miglotos ligos priežastys. Aš visą gyvenimą saldumynų nemėgau. "Geriausias tortas - silkė". Ir kefyrą mėgstu. Su miltais draugauju, kaip visi - duoną kasdien valgau, koldūnus ir virtinukus kartais. Ir tai nesutrukdė pienligei į  vieną vietą įsisegt. Keist dietą erdvės nėra.
Gal vis tik imunitetas svarbiausia? Pastebėjau, kad kartu su pienligės apsiraminimu man ir herpesas ant lūpų dingo. Savo imuniteto labui aš pastaruoju metu cinko pagėriau kelis mėn. Iki tol nebuvau girdėjusi, kad cinkas imuniteui padeda. Gal jo man ir trūko  g.gif  Bet ir krilių (čia tokie jūrų dumbliai) taukų kursą sugėriau, gal ir jie prisidėjo. Sunku beatskirt, kas padėjo, kai kariauji visais frontais.

tai jau tikrai didele patirti turi, daug visko isbandzius, tikras karas visais frontais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pakalnutėL @ 2012 04 05, 20:48)
Labai lauksim žinių apie stebuklingas priemones, metodus pienligei marinti  biggrin.gif
Aš vėl neiškentus pasitepiau Canesten, bet kremuku skirtu išorei tepiau viduj, tai kaži ar nebūsiu daugiau žalos pridarius  doh.gif prieš miegą dar Vivag tabletę su laktobacilomis įsidėjau. Bet šiandien vistiek išskyros varškinės. Jau dairausi kokią čia pigesnę Fluconazolio tabletę nusipirkt, nes kainos UK nežmoniškos - apie 10 svarų viena tabletė  schmoll.gif

Labas rytas mergaitės 4u.gif

Tema nusislinkus, tai tikiuosi, kad ligos irgi aprimusios.

Aš, deja, jokių stebuklingų priemonių pienligei marinti ir nesužinoau. Mano draugė kankinosi su kas mėnesį atsinaujinančia pienlige ir gydymas buvo standartinis: clotrimazolis, fluconazolis, macrimor [ar kaip jis ten] ir t.t. Viskas,kas išbandyta žodžiu. Bet vėliau, atsibodus kankinti ji metė gerti KT ir visos mikrofloros jai atsistatė į vietas.

Gaila, kad negaliu niekuo nauju padėti.
Atsakyti
Merginos, o jums įsisiautėjus pienligei nebūna taip, kad pasirodo šiek tiek kraujo?
Atsakyti
QUOTE(Skraido @ 2012 04 17, 18:26)
Merginos, o jums įsisiautėjus pienligei nebūna taip, kad pasirodo šiek tiek kraujo?

Ne, man nebuvo. Esu tik nusikasiusi iki kraujo išorėje. Bet po to pasimokiau ir kentėdavau.
Atsakyti
QUOTE(Skraido @ 2012 04 17, 19:26)

Na man tai dar nėra taip buvę, bet žinau, kad buna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skraido @ 2012 04 17, 19:26)

Man vieną kartą buvo unsure.gif
Atsakyti