Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

pakalnutėL, kaip tu laikaisi, ar dar nebandei flukanazolio? as irgi dar jo nusipirkau del "kas butu, jeigu butu" smile.gif be jo man neramu, nes tik jis man pagelbeja. Gyvenu-kenteti galima, bet dar truksta. Paskutiniu metu, nuo velyku, neramina toks reiskinys-patinusios lyt. lupytes ir lengvas toks jausmas praeina per diena kelis kartus, bet nei persti, nei niezti
Atsakyti
QUOTE(everlasting♥ @ 2012 04 17, 20:37)
pakalnutėL, kaip tu laikaisi, ar dar nebandei flukanazolio? as irgi dar jo nusipirkau del "kas butu, jeigu butu" smile.gif be jo man neramu, nes tik jis man pagelbeja. Gyvenu-kenteti galima, bet dar truksta. Paskutiniu metu, nuo velyku, neramina toks reiskinys-patinusios lyt. lupytes ir lengvas toks jausmas praeina per diena kelis kartus, bet nei persti, nei niezti

Labas smile.gif jau teko išbandyt Fluconazolį, prieš kelias dienas išgėrėm po tabletę aš ir MB. Šiandien jau jaučiuosi sveika, bet vėlgi nežinia ar ilgam doh.gif man šiaip tas Fluconazolis jau kaip ir paskutinė viltis. Šitiek laiko bandžiau gydytis vietiškai, ir natūralesniais būdais, bet rezultatai nedžiugino...Dabar bandysiu ir Fluconazoliu ir natūr produktais - nusipirkau greifrutų sėklų ekstrakto ir probiotikų kapsulių. Žodžiu, bandom toliau...
Dėl patinimo, tai gal čia kokia truputį alerginė reakcija nuo Fluconazolio g.gif man veidą išbėrė...
Atsakyti
QUOTE(pakalnutėL @ 2012 04 17, 22:12)
Labas  smile.gif jau teko išbandyt Fluconazolį, prieš kelias dienas išgėrėm po tabletę aš ir MB. Šiandien jau jaučiuosi sveika, bet vėlgi nežinia ar ilgam  doh.gif  man šiaip tas Fluconazolis jau kaip ir paskutinė viltis. Šitiek laiko bandžiau gydytis vietiškai, ir natūralesniais būdais, bet rezultatai nedžiugino...Dabar bandysiu ir Fluconazoliu ir natūr produktais - nusipirkau greifrutų sėklų ekstrakto ir probiotikų kapsulių. Žodžiu, bandom toliau...
Dėl patinimo, tai gal čia kokia truputį alerginė reakcija nuo Fluconazolio g.gif man veidą išbėrė...

man irgi nuo flukanazolio koks vienas spuogas ant veido atsiranda, dabar trecia savaite, kaip bandau negerti.Nebijok del jo, apie ji ne taip jau blogai rasoma, o ir man viena ginekologe sake, kad kaip ir nepavojingas sis vaistas, yra kas didesne zala daro ir siule man ji karta i menesi pavartoti iki metu laiko, kai liga paumeja. O del to patinimo tai man kazkaip keista-nera taip jau blogai, o patine...vel bandau praustis tik vandeniu, kelnaites plaunu tik vaiskisku muilu, skau, gal cia nuo skalbimo milteliu irgi gali buti kokia alergija, visad naudojom Persil. Zodziu, tyrineju viska, ka beismanau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(everlasting♥ @ 2012 04 17, 21:34)
[size=1][/size]
O del to patinimo tai man kazkaip keista-nera taip jau blogai, o patine...vel bandau praustis tik vandeniu, kelnaites plaunu tik vaiskisku muilu, skau, gal cia nuo skalbimo milteliu irgi gali buti kokia alergija, visad naudojom Persil. Zodziu, tyrineju viska, ka beismanau smile.gif

Gal tikrai nuo skalbimo miltelių. Aš stengiuosi kelnaites po skalbimo mašina perskalaut, kad neliktų sintetinio kvapiklio ir tiesiog miltelių, kurie gali dirgint. Žadu bekvapį skalbiklį pirkt. Dar neblogai kelnaites išlygint, bet aš lygint labai nemėgstu tai retai tą darau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pakalnutėL @ 2012 04 17, 22:53)
Gal tikrai nuo skalbimo miltelių. Aš stengiuosi kelnaites po skalbimo mašina perskalaut, kad neliktų sintetinio kvapiklio ir tiesiog miltelių, kurie gali dirgint. Žadu bekvapį skalbiklį pirkt. Dar neblogai kelnaites išlygint, bet aš lygint labai nemėgstu tai retai tą darau  biggrin.gif

matyt, jei jau pasigavom ta liga, tai jau ir reikia atkreipti demesi i visus veiksnius, kas gali prisideti prie ligos ir neleisti visiskai pasveikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pakalnutėL @ 2012 04 17, 20:53)
Gal tikrai nuo skalbimo miltelių. Aš stengiuosi kelnaites po skalbimo mašina perskalaut, kad neliktų sintetinio kvapiklio ir tiesiog miltelių, kurie gali dirgint. Žadu bekvapį skalbiklį pirkt. Dar neblogai kelnaites išlygint, bet aš lygint labai nemėgstu tai retai tą darau  biggrin.gif

Vat mane visą laiką besindavo, kad neaišku, nuo ko tie visi negerumai. Irgi viską bandžiau išnaikint, kas tik galėtų turėt įtakos - net tualetinį popierių vienu tarpu pirkau nebalintą. Tas pats ššš.

Everlasting - man irgi taip būdavo, aš čia apie tą miglotą jausmelį, kai klausaisi ir galvoji, čia jau paranoja, ar tikrai negerumas dilgtelėjo. Tą reikalą ir vadinu chroniškos ligos neaktyvia faze. Deja, bet po mėnesio-dviejų ji pereidavo į aktyvią. Kol vieną kartą ėmė ir neperėjo (tfu tfu tfu).

Ganykit hormonus ir imunitetą. Manau, kad jei forma chroniška - su flukanazoliu reikia santykius baigt. Kadangi man flukanazolio poveikis paskutiniu metu užsibaigdavo po poros dienų, tai aš be didelių apgailestavimų perėjau prie vietiško Octenisepto aktyviu metu ir visokių natūr priemonių chronišku etapu. Sistema suveikė po dviejų metų doh.gif. Bet tai geriau, negu niekada.
Atsakyti
QUOTE(Senmergiukas @ 2012 04 17, 23:09)
Everlasting - man irgi taip būdavo, aš čia apie tą miglotą jausmelį, kai klausaisi ir galvoji, čia jau paranoja, ar tikrai negerumas dilgtelėjo. Tą reikalą ir vadinu chroniškos ligos neaktyvia faze. Deja, bet po mėnesio-dviejų ji pereidavo į aktyvią. Kol vieną kartą ėmė ir neperėjo (tfu tfu tfu).

tikrai nera buve nei dienos, kad "tas jausmelis" nepasivaidentu smile.gif butent jis ir primena apie liga. Bet as kazkaip tikiu, kad einu pasveikimo link-nebera tokio niezejimo, perstejimo baisaus, tik patinimas kazkoks atsirado. Dabar vartoju Candida clear, B grupės vitaminus, Triptana, geriu kiekviena diena rugpieni. Net nezinau, bandysiu istempti be flukanazolio ir jei jau labai pabloges, gersiu jo karta i menesi. Skaiciau api cinka, kaip tu sakei, kad vartojai, pasirodo, kad jis tikrai stiprina imuniteta, gal dar jo nusipirksiu, bet ar ne per daug man bus vienu metu tu vitaminu, nes man ir psichika labai reikia reguliuoti salia visko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Senmergiukas @ 2012 04 17, 23:09)
Ganykit hormonus ir imunitetą. Manau, kad jei forma chroniška - su flukanazoliu reikia santykius baigt. Kadangi man flukanazolio poveikis paskutiniu metu užsibaigdavo po poros dienų, tai aš be didelių apgailestavimų perėjau prie vietiško Octenisepto aktyviu metu ir visokių natūr priemonių chronišku etapu. Sistema suveikė po dviejų metų    doh.gif. Bet tai geriau, negu niekada.

noriu taves paklaust, kaip su tom visokiom zvakutem, neva atstatanciom maksties mikroflora, ar jos veiksmingos, ar poveikis 2 dienoms? Mano gydytojas man ju neskyre, bet kiti gydytojai pataria salia antigrybeliniu vaistu vartoti ir laktobacilu vietiskai. Siuo metu man nepatinka mano isskyros- tokios tirstokos, labai baltos, bet nieko ypatingai blogo del to nevyksta-nei persti, nei niezti. Pavartociau ko nors vietiskai, bet ir velgi, jei pinigai i bala... g.gif
Atsakyti
QUOTE(everlasting♥ @ 2012 04 19, 19:01)
[size=1][/size]
noriu taves paklaust, kaip su tom visokiom zvakutem, neva atstatanciom maksties mikroflora, ar jos veiksmingos, ar poveikis 2 dienoms?

Man jos netiko, bet tai nereiškia, kad visoms taip.
Viena gydytoja, kuri siūlė gydytis "nieko nedarymu", leist organizmui pačiam tvarkytis, sakė, kad tos žvakutės - vienintelis daiktas, ką ji rekomenduotų. Kita man išaiškino, kad mikroflorą žvakutėmis atstatinėti reikia po to, kai užgesini ūmią fazę vaistais.

Teoriškai man atrodė visai neblogas dalykas, aš mėginau karts nuo karto. Bet man visai nepadėjo, negana to, man atrodo, kad porą kartų būtent po tų žvakučių užgriuvo ūmi fazė. Nu gal ir sutapimas, aišku, bet aš neberizikuoju.

Tai ir nežinau, ką protingo patart. Bet kadangi mūsų požymiai tokie panašūs, gal geriau nerizikuok ir tu. Ta mikroflora gali ir į kairę, ir į dešinę nukrypti. Gal ne visoms vienodai ir į papildomas bakterijas, kad ir pačias teisingiausias, reaguoja organizmas.
Atsakyti
QUOTE(Senmergiukas @ 2012 04 19, 22:03)
Tai ir nežinau, ką protingo patart. Bet kadangi mūsų požymiai tokie panašūs, gal geriau nerizikuok ir tu. Ta mikroflora gali ir į kairę, ir į dešinę nukrypti. Gal ne visoms vienodai ir į papildomas bakterijas, kad ir pačias teisingiausias, reaguoja organizmas.

esu vartojus Gynocaps, nepasakyciau, kad buvo gerai, aplamai tai neuzsifiksavo man joks pagerejimas, nes labai sirgau tada tuo laikotarpiu. Nuo ju man visai issausejo ir lygtais kraujukas buvo pasirodes...Nusipirkau dar, kaip tu buvai rasius, kad vartojai-cinko, tik jau bloga nuo to vandens gerimo, dar kai taip salta, nes jau skaiciuoju, kad 7 kartus dienoj turiu tabletes uzsigerti vandeniu. Manau, kad susilaikysiu nuo tu zvakuciu, nors taip knieti dar kazka del saves nusipirkti. Tegul pati ta mikroflora atsistatineja, juk sveikame kune taip ir turetu buti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(everlasting♥ @ 2012 04 19, 20:17)
[size=1][/size]
tik jau bloga nuo to vandens gerimo, dar kai taip salta, nes jau skaiciuoju, kad 7 kartus dienoj turiu tabletes uzsigerti vandeniu. Manau, kad susilaikysiu nuo tu zvakuciu, nors taip knieti dar kazka del saves nusipirkti.

Aš šiltu užgėrinėju, bo gerklę skauda, jei šaltu rolleyes.gif
Aš irgi vienu metu susidėdavau visus papildus ant stalo prie pusryčių ir galvoju -ar nepersistengiu čia jau. Išeiti iš krašto nereikia, kai daug visko geri - kaišioji į tam tikras vietas, organizmas irgi nesupranta bajerio ir taikosi atsikratyti perteklium. Aš stengiuosi etapais, vieną po kito arba kaitaliot.

Šiaip gastroenterologė man sakė, kad geriausiai organizmas įsisavina riebaluose tirpstančius vitaminus ir buvo paskyrusi man Triovit, ten, jei neklystu A, E ir C. Dabar geriu kas antrą dieną Triovitą, kas antrą - nakvišų aliejų, bo ten E dozė yra, kartu per daug bus. Ovuliavito sugėriau kelias pakuotes, dabar negeriu jau kurį laiką.

Ramiai mergaitės, jeigu man pavyko atsikratyt tos bjaurasties (gal, tfu, tfu, tfu), tai ir jums pavyks.
Atsakyti
Jai si liga kartojasi kas menesi,,ar kas gali patarti kaip jos atsikratyti,ginekologe kiek israse visokiu vaistu, niekas nepadeda
Atsakyti