Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

QUOTE(Skraido @ 2012 02 16, 00:20)
Tai lyg ir pagijau, jau apsidžiaugiau, ka visi tyrimai geri (po 2 metų kankynės su moteriškom bėdom ir šlapimo pūsle) ir še tau  ax.gif Reikės pirkti probiotikus ir vėl pradėt kiekvieną dieną valgyt jogurtą, nes buvau apstojusi. Bet visą gyvenimą irgi gal nevalgysi vien jogurto  biggrin.gif

as ka tik prisikirtau sokolado, nes jau man lomkes prasidejo del saldumynu stokos, galvoju, ar as zmogu nuzudziau, ar ka, visa gyvenima kirtau sokoladus ir taip dabar visai nutraukt doh.gif ir dabar atrodo arba vaidenasi, kad deginti ten pradejo daugiau g.gif
Atsakyti
Aš pastebėjau, kad pienligė vaikšto "bangom". Jei buvo vienas "atoslūgis", tikėtina, kad situacija laipsniškai gerės, "bangos" bus mažesnės, o "atoslūgiai" ilgesni. Taip, kad nenukabint nosies, virškinimu rūpintis ir toliau, čia geras ženklas.
[/quote]

velnias, nebežinau, ką daryt, žadėjau nuo šiandien nystatyno žvakutes pradėt naudot, nes taip stipriai paaštrėjo, sunku bekentėt doh.gif bet jūs taip šauniai optimistiškai mane paguodėt kad galvoju gal laukt savaiminio pagerėjimo, bet kiek tai užtruks, nes toks deginimas, kad noris visiems snukius (atsiprašau) išmalt doh.gif

Beje, o tas preperatas "Regula" l. skaniai vartojasi, siūlom ir kitom išbandyt, nes jis padarytas iš įvairiausių tropinių vaisiu, jame daug datulių sėklyčių thumbup.gif galima ir vaikam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rucike555: 16 vasario 2012 - 11:46
QUOTE(rucike555 @ 2012 02 16, 11:45)
velnias, nebežinau, ką daryt, žadėjau nuo šiandien nystatyno žvakutes pradėt naudot, nes taip stipriai paaštrėjo, sunku bekentėt  doh.gif bet jūs taip šauniai optimistiškai mane paguodėt kad galvoju gal laukt savaiminio pagerėjimo, bet kiek tai užtruks, nes toks deginimas, kad noris visiems snukius (atsiprašau) išmalt  doh.gif

Nu nežinau aš, kaip su tuo savaiminiu pagerėjimu. Pagal vienos mano protingos gydytojos žodžius - laukti kol savaime praeis apsimoka iki sekančių mm, jei nepraeina rekomendavo Macmirror makšties ovules, jos gerųjų bakterijų neišžudo, veikia ir grybus, ir piktas bakterijas. Bet man po kelių kartų sualergizavo.
Aš tai greta rūpinimosi virškinimu ir imunitetu paūmėjimus gydžiau ir vietiškai Octenisepto purškalu, bo neišturėdavau. Na, o kai būdavo lėtinė fazė - peršti nesmarkiai, tik kelis kartus per dieną dilgteli - tepliojausi bičių pikiu, kokosų aliejum, geliu su alijošium.

Kaip bedarytumėt, "atoslūgis" vis tiek geras ženklas 4u.gif

Atsakyti
sakau, ko man taip paastrejo deginimas nuo vakar vakaro, maniau, kad sokoladas kaltas, pasirodo mm artinas...as kaip su Mirena, tai man ir tos mm buna daugiau tepliones ir nereguliariai, tai snd tept pradejo, uztat ir degina labiau, tai kaip ir irodymas, kad ne velnio as negyju nei nuo chemijos, nei nuo papildu, nei arbatu, nei jogurtu, nei imuniteto stiprinimo. Jezau jezau, negi visam likusiam gyvenimui? verysad.gif
Atsakyti
Man kažkaip keistai dabar...nėra per daug išskyrų, bet paraudę ir per smileysex.gif skauda, peršti.
Įsidėjau arbatmedžio aliejum suvilgytą tamponėlį unsure.gif kaži ar arbatmedis sunaikina ir gerąsias bakterijas (jei jų dar likę)...
Atsakyti
Sakykit, o vyrai tikrai tais grybais nuo mūsų neužsikrečia? Galvoju, kad jam nebūtų bėdų paskui nuo manęs g.gif

Na man šiandien pagerėjimo banga, bet nežinau nežinau biggrin.gif
Atsakyti
Nemanau, kad vyrai užsikrečia, nėra grybam ten pas juos kur gyvent biggrin.gif grybams gi reikia drėgnos šiltos beorės vietos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pakalnutėL @ 2012 02 16, 19:38)
Nemanau, kad vyrai užsikrečia, nėra grybam ten pas juos kur gyvent  biggrin.gif  grybams gi reikia drėgnos šiltos beorės vietos  ax.gif

as nezinau, bet kodel rasoma, kad ir juos reikia gydyti, jei moteris nuolatos serga? g.gif tuo paciu flukanazoliu, tepaliuku...
Atsakyti
QUOTE(everlasting♥ @ 2012 02 16, 17:57)
[size=1][/size]

as nezinau, bet kodel rasoma, kad ir juos reikia gydyti, jei moteris nuolatos serga? g.gif tuo paciu flukanazoliu, tepaliuku...

Vyrai gali užsikrėsti, būna ir su baltom išskyrom ir niežuliukais, tik jiems taip būna smarkiai rečiau, nes nei ten pas juos šilta, nei jauku biggrin.gif . Dar vyrų lėtinis prostatitas gali būti moters pienligės pasikartojimų priežastis. Jeigu liga chroniška, yra racijos ir vyrą tikrinti, net jei jis nieko nejaučia.

Nors... Mes abu tikrinomės (pas jį rado mano gardnerelų ir jo nuosavų chlamidijų, dar urologas ilgai svarstė ir nutarė, kad vis dėlto prostatitas lėtinis yra), vaistus paskirtus sugėrėm. Ir ką - tas pats š... - jis nieko nejaučia blogo, o man kaip kartojosi, taip ir kartojosi.
Papildyta:
QUOTE(everlasting♥ @ 2012 02 16, 16:24)
sakau, ko man taip paastrejo deginimas nuo vakar vakaro, maniau, kad sokoladas kaltas, pasirodo mm artinas...as kaip su Mirena, tai man ir tos mm buna daugiau tepliones ir nereguliariai, tai snd tept pradejo, uztat ir degina labiau, tai kaip ir irodymas, kad ne velnio as negyju nei nuo chemijos, nei nuo papildu, nei arbatu, nei jogurtu, nei imuniteto stiprinimo. Jezau jezau, negi visam likusiam gyvenimui? verysad.gif

Mesk tu tą Mireną po velnių. Aišku, garantijos nėra, kad būtent ji kalta, bet įtariamsis Nr. 1 tai tikrai. Aš bet kokį patogumą, atrodo, paaukočiau, kad tik visi tie nemalonūs pojūčiai pasibaigtų.
Atsakyti
QUOTE(Senmergiukas @ 2012 02 16, 20:27)
Mesk tu tą Mireną po velnių. Aišku, garantijos nėra, kad būtent ji kalta, bet įtariamsis Nr. 1 tai tikrai. Aš bet kokį patogumą, atrodo, paaukočiau, kad tik visi tie nemalonūs pojūčiai pasibaigtų.

aciu uz nuomone 4u.gif man taip reikia nuomoniu del Mirenos itakos. Delsiu gert ta Diflucan, gal ryt jau bus parkeliave mano tyrimai del chlamidiju, tada pas gydytoja ir rimtai paprasysiu pasakyt, kaip draugui, ar turi Mirena itakos mano bedai, jei turi nors maziausia, sakysiu, lupam lauk. Kitaip, kam man trucitis tuo flukanazoliu, jei spirale kalta, tai as panasiai Mirenos kaina isleisiu vaistams, nors ne apie pinigus cia kalba...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo everlasting♥: 16 vasario 2012 - 19:01
QUOTE(Skraido @ 2012 02 15, 22:14)
Grįžtu  4u.gif kokius 2,5 mėn buvo ramu ir driokstelėjo grybelis. O viskas buvo po to, kai paskambinusi į kliniką sužinojau, jog mano tyrimai geri, bacilų nėr (BV, pienligė ir mycoplasma) ir su vyru nustojomės saugotis  nestuke.gif na ir ką, savaitę nebesisaugojom ir man vėl atsirado buvę simptomai... Tai kaip suprast? Dėl pienligės tai smarkiai nepergyvenu, bet vat galvoju, ar čia nebus man vėl mišri infekcija su BV. Galvoju, ką daryt, ar eit vėl pas gydytoją, ar pakentėt šį mėnesį nepaisant to, kad galėjau pastoti  g.gif

Mum buvo panasi situacija, 6 men. del visu grybu niekaip negalejom pastoti, ir O sekiau su OT pagalba, ir niekaip, vis manau, kad pakitusi mikroflora buvo kalta, nes saip visokiu tyrimus jau buvau spejus padaryt, ir hormonus istirt - viskas ok. O pastojau naudodama Gynocaps kapsulytes, mano daktaras sako, kad jie galejo spermiukam padedi g.gif
Siaip manau gali drasiai eiti pas gydytojus, pasakyk, kad nesisaugojat, kad vaika planuojat, rimtu vaistu gal ir neisrasyt, bet tyrimus tikrai galesi padaryt. Mane labai kruopsciai istyre dermovenerologinej Santariskiu klinikoj, aisku naudos gal ir nedaug, bet suzinojau, kad tai tikrai kandila. Tepinelius dare is maksties, gimdos kaklelio, slapimtakiu. Poto suzinojau, kad nestuke.gif , tai jau visai dzin pasidare tie grybai biggrin.gif
Dabar stipraus paumejimo nera, tik isskyros + kvapas, bet gyvent galima.
Tiesa, toj klinikoj daktare patare pastojus pirmus 3 men. net Macmiroro nevartot, jei kentet imanoma. Ginekologas patare kad antra diena gynocapsa isidet, isrugom bandau prasiplovinet ir tiek ...

QUOTE(Skraido @ 2012 02 16, 18:18)
Sakykit, o vyrai tikrai tais grybais nuo mūsų neužsikrečia? Galvoju, kad jam nebūtų bėdų paskui nuo manęs  g.gif

Na man šiandien pagerėjimo banga, bet nežinau nežinau biggrin.gif

Vyra tirti del grybu nera prasmes, nes pas ji gali ir neaptikti, nors is tiesu gali buti tyliu nesiotoju ir kas karta perduoti grybeli mum. doh.gif Santariskiu klinikoj daktare pasake, kad gydytis privalo abu, o poliklinikos mano ginekologas pasake, jog tikimybe, kad priezastis vyre labai maza g.gif As saviskiam nupirkau flukonazolio tabletka profilaktiskai, mazytej vaistinej be recepto dave. Ai galvoju, nepakenks lotuliukas.gif
Kaip viena daktare pasake - visas tas chlamidijas, ureplazmas simta kartu paprasciau isgydyt, nei ta gryba doh.gif Brrrr ...

Bet mergaites, laikomes group.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo annushka: 17 vasario 2012 - 19:13
dar noriu paklaust visu, ar kuri esat praejusi toki kursa vaistu-flukanazolis puse metu po 1 kapsule i savaite? Kazko nesiryztu pradeti, kaip ir laukdama stebuklo. Gal Senmergiukas labiau patyrusi cia pas mus? g.gif tyrimai mano dar neparkeliave, pakalbejau su sesute, kazko ir jai tas Diflucan gerimas toki ilga laika nelabai, nelabai...matyt, zino, kad naudos gali is to nebuti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo everlasting♥: 17 vasario 2012 - 20:12