QUOTE(Skraido @ 2012 02 15, 22:14)
Grįžtu

kokius 2,5 mėn buvo ramu ir driokstelėjo grybelis. O viskas buvo po to, kai paskambinusi į kliniką sužinojau, jog mano tyrimai geri, bacilų nėr (BV, pienligė ir mycoplasma) ir su vyru nustojomės saugotis

na ir ką, savaitę nebesisaugojom ir man vėl atsirado buvę simptomai... Tai kaip suprast? Dėl pienligės tai smarkiai nepergyvenu, bet vat galvoju, ar čia nebus man vėl mišri infekcija su BV. Galvoju, ką daryt, ar eit vėl pas gydytoją, ar pakentėt šį mėnesį nepaisant to, kad galėjau pastoti
Mum buvo panasi situacija, 6 men. del visu grybu niekaip negalejom pastoti, ir O sekiau su OT pagalba, ir niekaip, vis manau, kad pakitusi mikroflora buvo kalta, nes saip visokiu tyrimus jau buvau spejus padaryt, ir hormonus istirt - viskas ok. O pastojau naudodama Gynocaps kapsulytes, mano daktaras sako, kad jie galejo spermiukam padedi
Siaip manau gali drasiai eiti pas gydytojus, pasakyk, kad nesisaugojat, kad vaika planuojat, rimtu vaistu gal ir neisrasyt, bet tyrimus tikrai galesi padaryt. Mane labai kruopsciai istyre dermovenerologinej Santariskiu klinikoj, aisku naudos gal ir nedaug, bet suzinojau, kad tai tikrai kandila. Tepinelius dare is maksties, gimdos kaklelio, slapimtakiu. Poto suzinojau, kad

, tai jau visai dzin pasidare tie grybai
Dabar stipraus paumejimo nera, tik isskyros + kvapas, bet gyvent galima.
Tiesa, toj klinikoj daktare patare pastojus pirmus 3 men. net Macmiroro nevartot, jei kentet imanoma. Ginekologas patare kad antra diena gynocapsa isidet, isrugom bandau prasiplovinet ir tiek ...
QUOTE(Skraido @ 2012 02 16, 18:18)
Sakykit, o vyrai tikrai tais grybais nuo mūsų neužsikrečia? Galvoju, kad jam nebūtų bėdų paskui nuo manęs
Na man šiandien pagerėjimo banga, bet nežinau nežinau
Vyra tirti del grybu nera prasmes, nes pas ji gali ir neaptikti, nors is tiesu gali buti tyliu nesiotoju ir kas karta perduoti grybeli mum.

Santariskiu klinikoj daktare pasake, kad gydytis privalo abu, o poliklinikos mano ginekologas pasake, jog tikimybe, kad priezastis vyre labai maza

As saviskiam nupirkau flukonazolio tabletka profilaktiskai, mazytej vaistinej be recepto dave. Ai galvoju, nepakenks
Kaip viena daktare pasake - visas tas chlamidijas, ureplazmas simta kartu paprasciau isgydyt, nei ta gryba

Brrrr ...
Bet mergaites, laikomes