Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(irid @ 2012 02 13, 14:40)
Iš savo patirties galiu pasakyti, kad pasirodžiusius daigelius pirmas tris paras laikau apšviestus ištisai, tada jie ne taip staigiai ištysta, o vėliau apšvietimą įjungiu vakarop ir laikau kol einame miegoti. Apšvietimas paprasta stalinė lempa.

Būtų įdomu išbandyti, dar kažkur turim specialią lempą augalams, bet bijau jog vyras visai užsibumbės doh.gif jau ir taip jį nervuoja, kad visos palangės nukrautos augalais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 02 13, 14:44)
Būtų įdomu išbandyti, dar kažkur turim specialią lempą augalams, bet bijau jog vyras visai užsibumbės  doh.gif jau ir taip jį nervuoja, kad visos palangės nukrautos augalais  unsure.gif

nuoširdžiai patariu - keiskit vyrą arba pradėkit lepint pyragais ir tortais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 02 13, 14:44)
Būtų įdomu išbandyti, dar kažkur turim specialią lempą augalams, bet bijau jog vyras visai užsibumbės  doh.gif jau ir taip jį nervuoja, kad visos palangės nukrautos augalais  unsure.gif

o kai pomidorus valgyt reik tai jaučiu essen.gif lotuliukas.gif

maniškis tyli,tik laukia kol atslūgs toks didelis susidomėjimas lotuliukas.gif
(sakau akims tušas jau baigiasi g.gif sako geriau sėklų nusipirk ir taip gražiai atrodai lotuliukas.gif šaiposi parazitas cool.gif )
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 02 13, 14:46)
nuoširdžiai patariu - keiskit vyrą arba pradėkit lepint pyragais ir tortais  ax.gif

Tai kad jį reikia ant dietos jau sodint doh.gif nu šiaip geras jis, dovanoja ir augalus ir gėles ir galima paprašyt, kad nuvažiuotų paimt kažką dėl augaliukų, nekiekvienas važiuotų juk, tik negali pakęst apkrautų palangių doh.gif nu gal nieko su laiku subręs, dar matyt per jaunas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 02 13, 16:55)
Tai kad jį reikia ant dietos jau sodint  doh.gif nu šiaip geras jis, dovanoja ir augalus ir gėles ir galima paprašyt, kad nuvažiuotų paimt kažką dėl augaliukų, nekiekvienas važiuotų juk, tik negali pakęst apkrautų palangių  doh.gif  nu gal nieko su laiku subręs, dar matyt per jaunas  lotuliukas.gif

4u.gif mirksiukas.gif smulkmenėlė čia...kiek gi jos ten būna ilgai apkrautos...niu kokius tris mėnesiukus... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 02 13, 15:29)
o kai pomidorus valgyt reik tai jaučiu  essen.gif  lotuliukas.gif

Tai taip pagrindinis valgytojas ir būna jis lotuliukas.gif Maniškis tai sako geriau tu sau kažką nusipirktum, o ne augalams biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(diuni @ 2012 02 13, 15:56)

Tai dar pas mane yra visokių kitokių augaliukų, ne tik daržovyčių, kurių neišnešu į šiltnamį ar lauką kai atšyla, nes jiems arba per karšta arba bijo tiesioginės saulės arba baisu statyt ant vyro "Šventosios vejos" nes po to irgi neaišku kaip gali baigtis tiem augalams lotuliukas.gif nu žodžiu problematiška doh.gif o man kiekvienas augalas atrodo svarbus ir negaliu atsisakyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 02 13, 17:02)
Tai taip pagrindinis valgytojas ir būna jis  lotuliukas.gif  Maniškis tai sako geriau tu sau kažką nusipirktum, o ne augalams  biggrin.gif
Papildyta:
Tai dar pas mane yra visokių kitokių augaliukų, ne tik daržovyčių, kurių neišnešu į šiltnamį ar lauką kai atšyla, nes jiems arba per karšta arba bijo tiesioginės saulės arba baisu statyt ant vyro "Šventosios vejos" nes po to irgi neaišku kaip gali baigtis tiem augalams  lotuliukas.gif nu žodžiu problematiška doh.gif o man kiekvienas augalas atrodo svarbus ir negaliu atsisakyti  doh.gif

ax.gif kaip aš suprantu...prieš kokius 10 metų aš turėjau namie gėlių įvairių kambarinių gal kokius 50 vazonų...labai gražios buvo , nu tiesiog atgaiva...bet vėliau jos visos augo augo , kol galiausiai pradėjo niekaip netilpti jas normaliai sustatyti , kad joms šviesos užtektų ir panašiai...dabar jau tiek neturiu...toli gražu...tai gėlėms dabar jau savo šitą hobį apmalšinau , nes supratau , kad be noro savo reik turėt ir kokią dar oranžeriją blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 02 13, 16:06)
kad be noro savo reik turėt ir kokią dar oranžeriją blush2.gif  biggrin.gif

Va oranžerija ar žiemos sodas tai būtų mano svajonė thumbup.gif Vyras buvo jau užsiminęs, kad statys po 2 metų stiklinę, šildomą terasą tai va gyvenu su viltim, kad ten įtaisysiu vieną kitą augaliuką lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 02 13, 17:12)
Va oranžerija ar žiemos sodas tai būtų mano svajonė thumbup.gif Vyras buvo jau užsiminęs, kad statys po 2 metų stiklinę, šildomą terasą tai va gyvenu su viltim, kad ten įtaisysiu vieną kitą augaliuką  lotuliukas.gif

wub.gif mmm, kaip faina...tai jis turėtų būti suinteresuotas...gi nukraustysit palanges tada biggrin.gif
Atsakyti
Nu ka gi tikra ligone pasidariau, jau jokiu seklu pomidoru nereikejo... bet uzmaciau kad ermitaze(tik Kaune) 40% plius dar sumuoja su Aciu korte 20%...vnz apsipirkau kitiems metams doh.gif Tiesa Raiissa tik iki siu metu galioja, taigi teks sodinti siemet smile.gif. Ir dar kazkokiu svyranciu nusiziurejau lotuliukas.gif Bajaja...
Kas cia per bajaja, gal kas augino?
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 02 13, 16:13)

Tik jei išvis bus ta terasa blush2.gif o jei bus, reikia tikėtis, kad ten nebus draudžiama zona augalams lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 02 13, 16:42)
Tik jei išvis bus ta terasa  blush2.gif o jei bus, reikia tikėtis, kad ten nebus draudžiama zona augalams  lotuliukas.gif

smile.gif pas mane, tai butu draudziama smile.gif.
O dabar net palangiu nera, pakeite langus, ir be palangiu(nurase vidines palanges smikiai) tai kol dabar vyras prisivers palanges padaryti.... bet viltis mirsta paskutine, gal iki pagrindiens sejos turesiu palanges doh.gif dabar tai ant cemento padetas plasmasinis indelis nuo ferrrero tada mano indelis su pomidorais. Labai taip nestabiliai, bet gal nieks nejudins neturetu nukristi rolleyes.gif Tai va dabar eina kalba kokio dydzio palanges deti, sakau kuo didesnes smile.gif.. Bet panasu kad neturesiu dideliu palangiu, sako radiatoriu uzstos, siluma nevaiskciuos.... nu gal ir teisus, bet turiu padeklus nusipirkus didelius daigikloms, tai nesilaikys ant siauru palangiu....nu ziuresim svarbu kad aplamai dar jas gauciau smile.gif.
Atsakyti