Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Gaudvilė @ 2012 02 17, 20:38)
turbūt šį psl turit oumeny -> http://solanaseeds.n...om/catalog.html
Heinz 2274 tai ir taip yra pirkt, vakar Ermitaže mačiau.

Aga tas 4u.gif Ačiū už informaciją friends.gif Bėda tame,kad nebūnu aš ermitaže išvis atsilikus nuo to kas mieste blush2.gif doh.gif Su mažyle nemėgstu trankytis po prekybcentrius schmoll.gif Dėl 1 pokelio neapsimoka trenktis, o kol kažko prireiks gali ir nebelikti doh.gif Nebent bus pakeliui tada užsuksiu 4u.gif
Atsakyti
Gal kuriai teko į cifomandrą skiepyti pomidorą? g.gif Būtų įdomu sužinoti kaip tai darėte ax.gif Nes mastau kelias pasisėti dėl skiepyjimo tada būtų daugiamečiai pomidorai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 02 17, 19:39)
Negundykite  doh.gif Aš kaunietė ir atvira tokioms naujovėms  bigsmile.gif  doh.gif O į kuriuos mėlynuosius čia atkreipti dėmesį, nes mačiau ten keletas yra ir kokia kaina už siuntimo išlaidas?  ax.gif

Pigiausiai Indigo Rose kol kas radau čia 20 sėklų $2.95 + $1.99 siuntimas. Būtų kažkur ~14 Lt. Tai jeigu dalinti pusiau, būtų po 7 Lt smile.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2012 02 17, 20:03)
Gavau iš ten pat jau aš  smile.gif, tai bandysiu šiemet, beje kažkas čia buvo rašes, kad pernai jau siuntėsi tai užaugo tamsus, labiau į violetinius bet kaip supratau vaizdelio ant pakelio neatitiko, šiaip sakė skanūs ir derlingi smile.gif

Skaičiau, bet neatbaidė mane tai nuo noro juos auginti smile.gif Gal galit parašyti, iš kurio konkrečiai pardavėjo pirkot?

QUOTE(meduliukas @ 2012 02 17, 20:24)
http://solanaseeds.n...om/catalog.html irgi yra ju - kaip supratau, siuncia, as irgi noreciau pabandyti 4u.gif

O Dieve, ko tik čia nėra! bigsmile.gif Bet čia brangiau, 10 sėklų $2,99, siuntimas iki 30$ kainuoja 3$
Papildyta:
QUOTE(jolituxxx @ 2012 02 17, 21:07)
Su mažyle nemėgstu trankytis po prekybcentrius  schmoll.gif 

Maniškė dviem mėnesiais vyresnė, bet šturmuoti žiemą prekybcentrius su kūdikiu man irgi atrodo kone misija neįmanoma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ether @ 2012 02 17, 21:46)
20 sėklų  $2.95 + $1.99 siuntimas. Būtų kažkur ~14 Lt. Tai jeigu dalinti pusiau, būtų po 7 Lt smile.gif

O Dieve, ko tik čia nėra! bigsmile.gif Bet čia brangiau, 10 sėklų $2,99, siuntimas iki 30$ kainuoja 3$

Žodžiu manau prisijungsiu,nes su vienu siuntimusi panašu nieko nesigaus tai gal iš šito kažkas gautųsi bigsmile.gif Jei ką turėsiu keliems metams į priekį sėklų lotuliukas.gif Tik praneškite iš kurio sumastysite siūstis, nes solanaseeds tai labai domina irgi nors ten ir brangiau smile.gif Bet ten tiek gėrio ir retenybių bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(ether @ 2012 02 17, 21:46)
Maniškė dviem mėnesiais vyresnė, bet šturmuoti žiemą prekybcentrius su kūdikiu man irgi atrodo kone misija neįmanoma biggrin.gif

Tai vat, kad reikia laukti šiltesnių orų, kad po prekybcentrius varinėt su kūdikiais rolleyes.gif daug lengviau pirkti internetu, o po to tik nuvažiuot pačiai pasiimt, arba gauti į namus, arba paprašyt, jog vyras nuvažiuotų paimti biggrin.gif Nereikia stumdytis eilėse, gaišti laiko kol surandi tą ko reikia rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 17 vasario 2012 - 22:19
jei augalams sėti ir sodinti Zodiako ženklas tinkamas,o Mėnulio fazė ne,reikia orentuotis į Zodiako ženklą ir augalus sėti ir sodinti paskutinę dieną,kai Mėnulis būna šiame Zodiako ženkle

Per dylantį Mėnulį persodinimo darbus geriausia atlikti kai Mėnulis yra vandens(lapų) ženkluose:Žuvyse,Vėžyje,Skorpione. Šiuo atveju augalų lapų nenugalės sustiprėjusios augalų šaknys. Kai Mėnulis yra Mergelės ženkle-pats geriausias laikas persodinimui,nes tuo laiku augalų šaknys ir antžeminės augalų dalys auga subalansuotai.Kai Mėnulis yra Mergelės ženkle,augalus galima persodinti tiek per pilnėjantį,tiek per dylantį Mėnulį.

Apie pomidorus galiu pasakyti tik tiek,kad jų daigus patariama sodinti kai Mėnulis yra Avino,Liūto ir Šaulio ženkluose.Ugnies ženklai-gal tai turi kokią sąsają su su raudona,geltona pomidorų spalva.
P.s Išmintis,aišku ,ne mano blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(siamese20 @ 2012 02 16, 11:46)
Yra speciali veislė Principe borghese skirta džiovinimui. Sėklų yra www.e-seklos.lt
va čia:
http://www.e-seklos....incipe_borghese

oi labai aciu paziuresiu ar pas mus mieste jos yra

QUOTE(diana7777 @ 2012 02 16, 21:00)
Nu stai ir prisiskaiciau,daviau zodi ,kad i seklas net neziuresiu,bet perskaiciau apie dziovinamus pomidorus(tiksliau kurie tinkami dziovinti) ir dar ilindau i nuoroda: e-seklos: ir vel prisisakiau seklu.Matyt niekada negalesiu sustoti pirkus ,cia liga !Noreciau paklausti,kurios dziovinote pomidoriukus,kaip jus juos ir kur dziovinote?Aciu! 4u.gif

o ar teko kada dziovinti, nes man sie metai bus bandymu...nesu dar dziovinusi, bet vat ismeginsiu

merginos kada jau pradesit seti pomidorus???
Atsakyti
as jau gal ankstyvuosius ir vidutinio ankstumo bandysiu set vasario 24

kaip cia raso

http://www.valdopata...lendorius-2012/
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 02 18, 09:04)
Apie pomidorus galiu pasakyti tik tiek,kad jų daigus patariama sodinti kai Mėnulis yra Avino,Liūto ir Šaulio ženkluose.Ugnies ženklai-gal tai turi kokią sąsają su su raudona,geltona pomidorų spalva.
P.s  Išmintis,aišku ,ne mano blush2.gif

O tai jei pomidoras ne raudonos spalvos? lotuliukas.gif Nemanau, jog čia spalva kažka daro blink.gif
Aš tai kaip tik vengiu šių ženklų, bet ką sodinant, nes jie skaitomi neproduktyviais schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 18 vasario 2012 - 10:16
[quote=Lyžuka,2012 02 17, 20:03]
[quote=ether,2012 02 17, 19:23]
Visgi pasiryžau pirkti tų mėlynųjų biggrin.gif

Gal kas iš kauniečių norėtų kooperuotis eksperimentui?

Gavau iš ten pat jau aš smile.gif, tai bandysiu šiemet, beje kažkas čia buvo rašes, kad pernai jau siuntėsi tai užaugo tamsus, labiau į violetinius bet kaip supratau vaizdelio ant pakelio neatitiko, šiaip sakė skanūs ir derlingi smile.gif

Bet čia taip greit tema eina į priekį, kad per kelet dienų pasistūmėjo toli toli, o dėl tų mano Voschebny kaskad, tai iš to estų puslapio jau esu kai ką parsisiuntus, kažkodel ten 5 eur nuskaitė, už pakavimą ir siuntimą, tai brangu man vien pakelį siųstis smile.gif...
[/quote]
sveikos, as vakar zurnale maciau straipsni apie tuos melynuosius, buvo nuoroda is kur siuntesi, minejo kad nebrangu gavosi 4u.gif veliau paknisiu is kur, o gal jau is minimu siu jusu psl 4u.gif

ai, is to psl cia ir siuntesi http://solanaseeds.n...om/catalog.html

"Sodo spalvose" nr 2 yra straipsnis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 18 vasario 2012 - 10:52
QUOTE(ether @ 2012 02 17, 22:46)
Pigiausiai Indigo Rose kol kas radau čia 20 sėklų

kodėl man kipšas kužda, kad tai GMO?.. g.gif ar aš čia jau per daug įtari unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 02 18, 11:56)
kodėl man kipšas kužda, kad tai GMO?..  g.gif ar aš čia jau per daug įtari unsure.gif

Aš irgi taip pagalvojau g.gif
Gal dėl to aš ir nenoriu jų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 02 18, 10:56)
kodėl man kipšas kužda, kad tai GMO?..  g.gif ar aš čia jau per daug įtari unsure.gif

Sodo spalvose rašė, jog mėlynasis pomidoras išvestas kryžminant komercinę raudonųjų pomidorų veislę su laukine rūšimi iš Peru, bet selekcijos detalės neatskleidžiamos ax.gif reikia tikėtis, kad nėra GMO unsure.gif
Atsakyti