Įkraunama...
Įkraunama...

Pianino pasirinkimas

Angliškai nesuprantu ... 4u.gif
Kokia tokio malonumo kaina? Jei ne paslaptis. 4u.gif

Mano mažylei tik 1 metukai... turi krūvas žaislinių pianinukų- su kokiu malonumu ji maigo tuos klavišiukus- turėjo nes didelį- tačiau sulaužė verysad.gif , bet būdavo visiškai ramu (sąlyginai) ji spaudydavo valandas...Tai su vyru vis pagalvojame kad jei turės klausą reiks leisti į muzikos mokyklą... Namie yra koncertinės kanklės (mano) ir pas Mb tėviškėje yra jo akordeonas (Diiiidžiulis griozdelis- jo nuosavybė), bet aš norėčiau leisti ją į fortepijono klasę- vėliau gi būna antrasis instrumentas- galės rinktis ką norės- mat mokintis ilgai... 4u.gif .Na Virtuozė gal ir neišeis- bet mokėti groti smagu- pati žinau, ir gerai, kad natas pažįsta, ir choro pamokos gi yra... Trumpiau muzikinis išsilavinimas (jei tik klausa žinoma bus) niekam nepakenkė dar mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
norejau paklausti, gal kas zino kokia butu mazdaug 13 metu senumo pianino "Belarus" kaina? Siaip labai grazus, tamsus ir nelakuotas. Gaila, dabar negaliu isikelt nuotraukos.
Atsakyti
Gal kas parekomenduotu pianinu derintoja Vilniuje?

pernai kazkas rekomendavo derintoja Vytauta atrodo, bet nerandu kur uzsirasiau jo telefona...
Atsakyti
QUOTE(veitaita @ 2009 03 29, 17:36)
Gal kas parekomenduotu pianinu derintoja Vilniuje?

pernai kazkas rekomendavo derintoja Vytauta atrodo, bet nerandu kur uzsirasiau jo telefona...

Galiu parekomenduoti derintoją Kęstą. Tel. 8 616 84862.
Atsakyti
Sveiki,
Gal aš čia ne visai į temą. blush2.gif Pianiną išsirinkome, o kur gauti kėdę prie jo?
Atsakyti
QUOTE(Aksenija @ 2009 12 10, 17:37)
Sveiki,
Gal aš čia ne visai į temą.  blush2.gif  Pianiną išsirinkome, o kur gauti kėdę prie jo?

muzikinių prekių parduotuvėj bandėte žiūrėt - ten tikrai yra.... aš mačiau apie kokius 300 Lt jau galima nusipirkt....
Atsakyti
Ačiū. Būtinai apsilankysime muzikos prekių parduotuvėje.
Atsakyti
QUOTE(Aksenija @ 2009 12 10, 17:37)
Sveiki,
Gal aš čia ne visai į temą.  blush2.gif  Pianiną išsirinkome, o kur gauti kėdę prie jo?

O mes tai labai neblogai priderinom prie pianino seną kėdę, na tą kur sukinasi, biuro ar kaip ji ten vadinama... pas mus prie kompo buvo, tai nuėmėm porankius, atlošą, liko tik sėdima dalis, kuri sukinasi, reguliuojasi aukštis... Ir naują galima jau už kokį 60-70 litų rasti... vis ne 300...
Atsakyti
na ta kuri sukinasi - tikrai ne pats geriausias variantas...
muzikos prekių parduotuvėj, mums patarė irgi - jau jei nori nupirkti gerą daiktą - tai tikrai netinka sukamoji kėdė...
vaikas žymiai stabiliau sėdi, jo dėmesys neblaškomas įvairiais judesiais, be to nugara tiesesnė sėdint ant stabilios kėdės...

beje aš savąjai dukrytei jau nupirkau pianiną su kėdute... iš tiesų gana daug sumokėjom (bent jau pagal mano pajamas), bet kadangi tai daiktas ne vieniems metams ir manau, kad tikrai vertingas, beto visą laiką galvoju tik apie dukrelės sveikatą ir sudominimą grojimu, kad ji norėtų groti ir nebūtų prievarta - tai tuo pačiu pirkom ir gerą kėdutę, taip tą pačią už 300... tačiau ant jos atsisėdus - iškarto net nugara tiesiasi ir nesinori susikūprinti smile.gif
beje man labai patiko parduotuvė, kurioje pirkom, nes suteikė daug informacijos apie instrumentus ir padarė daug nuolaidos smile.gif taigi.... viskas viename smile.gif
Atsakyti
Temutė apmirusi kažko g.gif
Bet gal kas apsilankys ir patars, kur kokybiškai restauruoja (iš principo manau, kad tik perdažyti užteks, bet reiktų, kad specas apžiūrėtų) ir derina pianinus? Veiksmas Kaune. Pianinas IBACH. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 07 25, 15:01)
Temutė apmirusi kažko g.gif
Bet gal kas apsilankys ir patars, kur kokybiškai restauruoja (iš principo manau, kad tik perdažyti užteks, bet reiktų, kad specas apžiūrėtų) ir derina pianinus? Veiksmas Kaune. Pianinas IBACH. 4u.gif

Man irgi reikia restauratoriaus, bet manau labiau viduj nei išorėje doh.gif Vilniuje.
Atsakyti
Sveikos mamytes ir ne tik 4u.gif Ilgai svarstem ir nusprendem savaja mergaite leist i Naujalio muzikalke. Siemet eis i paruosiamaja, nors ten labiau bus pianino pamokos. O kita met cia pat jau i pirma klase. Daug su ja kalbejom, labai ji nori, nors realiai kruopa nelabai supranta kas jos laukia. Aiskinu, bet ji uzsidegus. Paciai teko turet geriausia drauge kuri ten mokesi, tai veiklos turejo... doh.gif doh.gif doh.gif Bet bandysim. Ir irgi iki rudens norim isigyti pianina, daug ziurinejuosi, mastau koki.. Nusprendem visdelto mechanini. Tik cia pati ieskojimu pradzia. Ps... Butu malonu, jei kas tikrai zinot koki derintoja Kaune. Su juo gal ir pati instrumenta nusipirkt butu lengviau. Bet is technines puses paziuretu. Aciu uz patarimus.
Atsakyti