Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

ir mes prisidedam prie sveikinimu!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labukas,as vis galvojau kodl man gerai zinoma data spalio 22,pasirodo Dominyko tortadienis,sveikinimai nors ir paveluotai visiems kuriu nepasveikinom.
Na me sgyvenam paskutiniu dienu laukimu,Justukas keiciasi labai sparciai,pasidare ramesnis ,paklsunesnis,bet manau kad cia mums padejo esprico vitaminai ,geriam nuo birzelio menesio
Atsakyti
labai aciu visiems uz sveikinimus ir nuo Dominyko po bucki smile.gif
Atsakyti
Prie visų sveikinimų prisidedam ir mes su Gabija 4u.gif
birthday.gif birthday.gif birthday.gif

Vakar pažiūrejau filmą " ir aš". Maniau negalėsiu žiūrėt, žliumbsiu, bet kažkaip lengvai, nors po jo labai dviprasmiški jausmai kilo. Šiaip gražus filmas, man patiko, šiltas ir realus smile.gif
Jei kas nematėt įdedu nurodą blush2.gif

http://megogo.net/ru...4-ya-tozhe.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 25 spalio 2012 - 12:05
"As taip pat" taip man atrodo verciasi pavadinimas , bent tokiu mes ji ziurejom pries pusantru gal metu kino pavasaryje Kaune ir Vilniuje rode kino teatruose. Momentais apsiasarodavau, bet gal is dziaugsmo del heroju. Patiko ir man labai.
Papildyta:
Zuikuli - kad lengvai, greitai ir gerai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sviesi spalva @ 2012 10 25, 18:50)
"As taip pat" taip man atrodo verciasi pavadinimas , bent tokiu mes ji ziurejom pries pusantru gal metu kino pavasaryje Kaune ir Vilniuje rode kino teatruose. Momentais apsiasarodavau, bet gal is dziaugsmo del heroju. Patiko ir man labai.

Ištiesų tai gal ir taip verčiasi taisiklingai, tiesiog lakoniškai išsiverčiau ir rusų kalbos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulka* @ 2012 10 20, 13:27)
Domukas su Justuku sveikina Viltyte su tortadieniu happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif.daug dziaugsmo, sveikatos ir toliau taip mylet Domuka smile.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif Ačiū ačiū - meilė begalinė - pana nevaldoma... jau Viltei sakau - mylėk mano žentą, neskriausk doh.gif Tikiuosi, kad viskas iš meilės rolleyes.gif

Domuką sveikiname su 5-uoju gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tikiuosi, Viltė pasveikino grupėje. rolleyes.gif Atsiųsiu į paštą porą foto iš Viltės gimtadienio su Dominyku ax.gif

QUOTE(sviesi spalva @ 2012 10 20, 16:59)
Sveikinam Hermitos Viltyte su gimtadieniu Linksmo gimtadienio! Buckis nuo Lino.

4u.gif 4u.gif 4u.gif Bučkis Linukui wub.gif
Atsakyti
Čia Viltė švenčia 4-ąjį gimtadienį...
user posted image

O čia šokiai pokiai wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hermita: 27 spalio 2012 - 18:24
O jau grozis merginos, o jau sukneles grozis thumbup.gif wub.gif , o sventes linksmumas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Turiu klausima, gal kas norit lapkricio menesi daryti susitikima? Aisku, reiketu del vietos ir laiko susirasyti su Saules mamyte. Kada ji gali ir kada mes galim. Ieskotume kompromiso. Manau, kad raidos centro direktore skirtu mums patalpas.
Kol nera labai salta, butu smagu lapkricio savaitgali sustikti, pasisnekuciuoti. Ka jus apie tai manot? Rasykit atsiliepimus, siulymus smile.gif
As bent labai noreciau pasimatyti, pasiilgau visu! :*
Atsakyti
QUOTE(hermita @ 2012 10 27, 20:19)
Čia Viltė švenčia 4-ąjį gimtadienį...
user posted image

O čia šokiai pokiai  wub.gif
user posted image

Kokia jau didelė,graži mergaitė.Su praėjusiu tortadieniu Viltę nu Mariuko.....

Tortą valgo vaikai kaip faina,mūsų žiogis net neragauja....Jam gimtadienio tortas,žvakutėms pūsti....

Trude mačiau aš tą kiną man ji labai patiko.Kaži ar pas mus lietuvoje to vaikai su ds gali pasiekti????Gal mes jaunesnės žiurime kitaip jau į savo vaikus,o vyrenės (turiu mintyje tas kurių vaikai.nuo 35)Jie viską gali pasidaryti patys,(Na daug ką)bet vyresni tokie prislopinti,uždaryti....Aš taip nedarysiu,tikrai.

dabar mes abu su Mariuku sergam ir labai.Aš trečia diena lovoje su aukšta temperatūra,angina.Mano mažiukas temperatūrą pametė gan greit,bet be antibijotikų niekaip.Vakar net graitąją pagalbą kviečiau.Į ligoninę neguldė thumbup.gif tai nuo ryto pas gyditoją ir abiems vaistukų stipresnių(antibijotikų)Labiausiai gaila vaiko,serga vargšiukas...O ir tėtės su vyresniuoju gaila patarnauja mums kaip kokiems ponuliams blush2.gif Ypatingai man blush2.gif

Gabriela 0505 mes netavyksim.Tolima kelionė.Dar po ligos tai tikrai ne.Net akytes pas gytitoją tikrinsimės savo mieste.Jis iš Kauno atvažiuoja konsultuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2saulytes: 29 spalio 2012 - 18:29
Labukas 4u.gif
Man kaip tikram vandeniui rasosi geriausiai paryciais smile.gif
Butybes Gabyte sveikinam su vakaryksciu gimtadieniu labai nuosirdziai wub.gif
Bukit sveikos ir laimingos wub.gif Pasiilgom, duokit zinot apie save ax.gif . Smalsu, kaip gyvenat?
Mes tai iprastu ritmu. Darzelis, mamos perdeta globa nekuriom dienom, nes sunytis pervargsta doh.gif , kartais ir susergam, buna. Bijom mokylos, mama tiksliau. O siaip tai viskas gerai... laukiam Kaledu ir iki ju susitikimo

Gabriela 0505 tai kur dingai smile.gif laukiam pasiulymu kuo greiciau mirksiukas.gif
Atsakyti