Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

stalas ir jo gausa, niekada manes ypatingai nezavejo, iskyrus ta funkcija, kad cia susirenkam visi namiskai... Ta 12 patiekalu stengiuosi, pavyksta, bet sudetingai nes i kiekvieno patiekalo kokybe ir prasme daugiau susitelkiu... noriu ideti i tai ideti visa savo esybe. Kad butu ne tik skanu, bet ir prasminga, ir ne per daug...
Atsakyti
Sveikos, Likimo draugės wink.gif

stabteliu ir aš, kol šeimyna saldžiai miega ( oi, kaip iškritom iš įprasto ritmo - vakaro pasaką skaitau po 22 val. doh.gif )... Ką tik nulupau burokėlius Kalėdiniam šiltam patiekaliukui, kuris jau atėjo iš vyro šeimos, ir MB vis užsiprašo smile.gif Eglutę puošėm vakar vakarop - namai kvepia Kalėdomis - tas gyvos eglės kvapas - didžiausias gėris... {chi chichi jau prigludo žiovaujanti Viltės galvelė prie mano peties wub.gif }

Esu dėkinga, kad dar turiu mamą ir anytą, todėl virtuvėje neužsibūnu blush2.gif Iškeptas Kalėdų pyragas, meduoliukai ( FB matėte, kas norėjot smile.gif ), namai kvepia lupamais mandarinais, suaugusiųjų dovanėlės supakuotos, vakarop keliausime pas mano mamą, kur beliks mėgautis eglute, sukalbėti vakaro maldelę ir vakarieniauti, po to laukti Kalėdų senelio, išpakuoti dovanas, dėkoti ir džiūgauti su vaikais.... Na, dar tradiciniai burtai smile.gif

o aš išlaidauju... vaikams blush2.gif Kalėdų rytą ras kalną dovanų - ir tai ko prašė Kalėdų senelio, ir ką pasvajodavo dičkis ar pabaksnojo kataloguose Viltelė... O aš... vėl klausysiu bambančio MB ir stengsiuosi nutaisyti kuo nekalčiausias akis tongue.gif

Vaikystė... mūsų šeimoje Kalėdos ir liko tokios pat... Išskyrus, kad dabar su vaikais einu miegoti anksčiau, o tada, tada... laukdavome su broliu vidurnakčio, kada prabils mūsų katinas ir šuo... kada bėgs iš čiaupo vynas.... O aš dar žiauriai laukdavau, kada duos ... mėsos lotuliukas.gif , nes Kūčių stalas būdavo mano totalus badas... Pamenu, kaip 3-5 metukų dar iki vidurnakčio tipendavau į virtuvę, pirštuku braukdavau per keptą žasį ir vis tą pirštuką palaižydavau... lotuliukas.gif Ir proprosenelė, kaip ir kasmet, atėjus paglostydavo galvą, atrėždavo kulšelę ir paduodavo... Likę namiškiai plačiomis šypsenomis sutikdavo mane, grįžtančią į kambarį... Todėl vilku mane vadino smile.gif O dovanos - visada jų būdavo daug... Gal todėl ir dabar vaikams jų kraunu jau nuo rugsėjo...

Su dičkiu atrinkom truputį gėrio, dar ir nupirkom ir vežėm, kam labiau reikia - dėkingi esame, kad galime dalintis... Tai irgi mūsū Kalėdų dalis...

Tauta bunda, ši diena - panaši kaip ir visos, o kartu kitokia: pusryčiai, pietūs vaikams, pasninkas - tėvams... Ir vakarienė pas mamą - kas gali būti geriau...

Skalsaus Kūčių stalo, jaukaus pasibuvimo tarp mylimųjų ir mylinčiųjų... Gražių, šiltų, sklidinų artimųjų meilės Šv. Kalėdų...

Atsakyti
Sveiki sulauke Sv. Kaledu newyear.gif

Sveikinam visus - mazus ir didelius, linkedami nesusirgti, nepaslysti, dziaugtis siandien ir kasdien, ir kad ateinantys metai butu geresni. Kad mazos ir dideles sirdutes spinduliuotu geri ir su kaupu jo gautu atgal wub.gif
Linksmu svenciu santa2.gif
Atsakyti
QUOTE(sviesi spalva @ 2012 12 25, 11:51)
Sveiki sulauke Sv. Kaledu newyear.gif

Sveikinam  visus - mazus ir didelius, linkedami nesusirgti, nepaslysti, dziaugtis siandien ir kasdien, ir kad ateinantys metai butu geresni. Kad mazos ir dideles sirdutes spinduliuotu geri ir su kaupu jo gautu atgal wub.gif
Linksmu svenciu santa2.gif

Sveikinimai, mielosios Jums ir jūsų šeimoms su Šventomis Kalėdomis santa2.gif Ir aš užbėgau visko perskaityti, nes jau laaabai senai čia lankiausi..prisipažinsiu - visagalis FB valdo blush2.gif Dirbu, gerai, kad darbe bent super mama neribota, nes į Fb negaliu įeiti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikytiss: 25 gruodžio 2012 - 20:44
Kai šaltis belsis į namus,
Ir pirmos snaigės tyliai kris,
O vėjo gūsis šaldys mus,
Pažvelk į tai kita akim.
Maža žvakutė kambary,
Sušildys mūsų delniukus.
Ir nors ir snaigės tyliai kris,
Pažvelk į tai kitu kampu.
Šiltų ir jaukių šv. Kalėdų! smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
su sventem jusu seimynas
Atsakyti
Su praejusiom ir artejanciom sventem smile.gif
Atsakyti
Sveiki visi, neturėjau laiko labai net užsukti pasveikinti blush2.gif Tai sveikinu dabar visus ir visas su praėjusiom Šv. Kalėdom ir artėjančiais Naujaisiais metais newyear.gif Mano Kalėdos buvo jaukios ir šiltos, tokios kokių norėjau biggrin.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(sviesi spalva @ 2012 12 23, 15:28)
stalas ir jo gausa, niekada manes ypatingai nezavejo, iskyrus ta funkcija, kad cia susirenkam visi namiskai... Ta 12 patiekalu stengiuosi, pavyksta, bet sudetingai nes i kiekvieno patiekalo kokybe ir prasme daugiau susitelkiu... noriu ideti i tai ideti visa savo esybe. Kad butu ne tik skanu, bet ir prasminga, ir ne per daug...

wub.gif labai jaukiai skamba wub.gif
Atsakyti
QUOTE(hermita @ 2012 12 24, 10:15)
Sveikos, Likimo draugės wink.gif

Esu dėkinga, kad dar turiu mamą ir anytą, todėl virtuvėje neužsibūnu blush2.gif Iškeptas Kalėdų pyragas, meduoliukai ( FB matėte, kas norėjot smile.gif ), namai kvepia lupamais mandarinais, suaugusiųjų dovanėlės supakuotos, vakarop keliausime pas mano mamą, kur beliks mėgautis eglute, sukalbėti vakaro maldelę ir vakarieniauti, po to laukti Kalėdų senelio,  išpakuoti dovanas, dėkoti ir džiūgauti su vaikais.... Na, dar tradiciniai burtai smile.gif

thumbup.gif
Aš ir neužsibūnu, nes labai jau nepatinka joje suktis, greit pavargstu blush2.gif blush2.gif pavydžiu to įkvėpimo kitoms kai jos ruošia kūčias ax.gif Mes su mama visada pasiskirstom patiekalais, o pas anytą tik vyno nusinešam ir dovanų mirksiukas.gif O Šiais metai mamos iškeptas vaikystės pyragas buvo tikras malonumas thumbup.gif karštą su pienu raitėm ir atrodė, kad nieko skaniau nesam valgęwub.gif

O vaikai tai kaime gavo tiek dovanų blink.gif kiekviena teta, kiekvienas dėdė, tai susdaro nemažai, nors ir po mūsų eglute buvo daug, daugiau net nei planavom, tiems vaikams sunku atsispirti wub.gif
Tik va Gabijai buvo perdaug visko, ji greit pavargo, tapo labai nervinga nesukalbama, atidėjom net susitikimus su draugais, kad galėtų pailsėti. Vat jai kažkaip labai svarbi ta rutina, rėžimas, įprastas ritmas verysad.gif Net dovanas svaidė į šonus, nieko nebenorėjo verysad.gif Ar jai čia taip vienai būna? ar jūsų vaikučiai nepavargsta nuo šurmulio ir kt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 27 gruodžio 2012 - 15:04
Trude,

Viltė tai atlaikė - jai patinka "tūsas", net pietų miegą kelias dieneles ignoravo ir iki 22-23 val. atlaikydavo, tik vis atbėgdavo pas mane pasiglaustyti, kai jau pavargdavo smile.gif Gavo lėlių namą su baldukais ir figūrėlėmis - tai net žavėjomės, kaip nemokinta ėmė žaisti wub.gif Ir baldelius dėliojo, ir pro duris kišo lėlytes - thumbup.gif Ilgam užteko dėmesio lotuliukas.gif Nors po to nurungė muzikiniai žaislai - čia jau jos aistra - tai ir maivėsi su akiniais ir mikrofonu, ir pianinu barškino - labai smagu, kad šįmet nė vieno žaislo neatstūmė, dar ir brolio dovanomis domėjosi (pernai tai buvo visko biggrin.gif) Už tai dabar namai pastoviai pilni žaislų - visi paleisti darban, visi aktualūs, tai mums su MB vos yra kur koją pastatyti biggrin.gif
Atsakyti
Jei kiekviena krintanti snaigė būtų laiminga,
Kiek daug laimės galėčiau palinkėti Jums,
Bet jos ištirptų.
Tad Naujųjų metų proga linkim Jums
Niekada neištirpstančios laimės.

Su Naujais metais newyear.gif newyear.gif newyear.gif
Atsakyti
Visus zuikučius ir jų šeimas sveikinam su artėjančiais naujaisiais, linkim, kad jie būtų turtingi viskuo: laimingom akimirkom, juoku, džiaugsmu ir aišku sveikata. Būkit visi laimingi newyear.gif
Atsakyti