stalas ir jo gausa, niekada manes ypatingai nezavejo, iskyrus ta funkcija, kad cia susirenkam visi namiskai... Ta 12 patiekalu stengiuosi, pavyksta, bet sudetingai nes i kiekvieno patiekalo kokybe ir prasme daugiau susitelkiu... noriu ideti i tai ideti visa savo esybe. Kad butu ne tik skanu, bet ir prasminga, ir ne per daug...
Sveikos, Likimo draugės 
stabteliu ir aš, kol šeimyna saldžiai miega ( oi, kaip iškritom iš įprasto ritmo - vakaro pasaką skaitau po 22 val.
)... Ką tik nulupau burokėlius Kalėdiniam šiltam patiekaliukui, kuris jau atėjo iš vyro šeimos, ir MB vis užsiprašo
Eglutę puošėm vakar vakarop - namai kvepia Kalėdomis - tas gyvos eglės kvapas - didžiausias gėris... {chi chichi jau prigludo žiovaujanti Viltės galvelė prie mano peties
}
Esu dėkinga, kad dar turiu mamą ir anytą, todėl virtuvėje neužsibūnu
Iškeptas Kalėdų pyragas, meduoliukai ( FB matėte, kas norėjot
), namai kvepia lupamais mandarinais, suaugusiųjų dovanėlės supakuotos, vakarop keliausime pas mano mamą, kur beliks mėgautis eglute, sukalbėti vakaro maldelę ir vakarieniauti, po to laukti Kalėdų senelio, išpakuoti dovanas, dėkoti ir džiūgauti su vaikais.... Na, dar tradiciniai burtai 
o aš išlaidauju... vaikams
Kalėdų rytą ras kalną dovanų - ir tai ko prašė Kalėdų senelio, ir ką pasvajodavo dičkis ar pabaksnojo kataloguose Viltelė... O aš... vėl klausysiu bambančio MB ir stengsiuosi nutaisyti kuo nekalčiausias akis
Vaikystė... mūsų šeimoje Kalėdos ir liko tokios pat... Išskyrus, kad dabar su vaikais einu miegoti anksčiau, o tada, tada... laukdavome su broliu vidurnakčio, kada prabils mūsų katinas ir šuo... kada bėgs iš čiaupo vynas.... O aš dar žiauriai laukdavau, kada duos ... mėsos
, nes Kūčių stalas būdavo mano totalus badas... Pamenu, kaip 3-5 metukų dar iki vidurnakčio tipendavau į virtuvę, pirštuku braukdavau per keptą žasį ir vis tą pirštuką palaižydavau...
Ir proprosenelė, kaip ir kasmet, atėjus paglostydavo galvą, atrėždavo kulšelę ir paduodavo... Likę namiškiai plačiomis šypsenomis sutikdavo mane, grįžtančią į kambarį... Todėl vilku mane vadino
O dovanos - visada jų būdavo daug... Gal todėl ir dabar vaikams jų kraunu jau nuo rugsėjo...
Su dičkiu atrinkom truputį gėrio, dar ir nupirkom ir vežėm, kam labiau reikia - dėkingi esame, kad galime dalintis... Tai irgi mūsū Kalėdų dalis...
Tauta bunda, ši diena - panaši kaip ir visos, o kartu kitokia: pusryčiai, pietūs vaikams, pasninkas - tėvams... Ir vakarienė pas mamą - kas gali būti geriau...
Skalsaus Kūčių stalo, jaukaus pasibuvimo tarp mylimųjų ir mylinčiųjų... Gražių, šiltų, sklidinų artimųjų meilės Šv. Kalėdų...

stabteliu ir aš, kol šeimyna saldžiai miega ( oi, kaip iškritom iš įprasto ritmo - vakaro pasaką skaitau po 22 val.

o aš išlaidauju... vaikams

Vaikystė... mūsų šeimoje Kalėdos ir liko tokios pat... Išskyrus, kad dabar su vaikais einu miegoti anksčiau, o tada, tada... laukdavome su broliu vidurnakčio, kada prabils mūsų katinas ir šuo... kada bėgs iš čiaupo vynas.... O aš dar žiauriai laukdavau, kada duos ... mėsos

Su dičkiu atrinkom truputį gėrio, dar ir nupirkom ir vežėm, kam labiau reikia - dėkingi esame, kad galime dalintis... Tai irgi mūsū Kalėdų dalis...
Tauta bunda, ši diena - panaši kaip ir visos, o kartu kitokia: pusryčiai, pietūs vaikams, pasninkas - tėvams... Ir vakarienė pas mamą - kas gali būti geriau...
Skalsaus Kūčių stalo, jaukaus pasibuvimo tarp mylimųjų ir mylinčiųjų... Gražių, šiltų, sklidinų artimųjų meilės Šv. Kalėdų...
Sveiki sulauke Sv. Kaledu
Sveikinam visus - mazus ir didelius, linkedami nesusirgti, nepaslysti, dziaugtis siandien ir kasdien, ir kad ateinantys metai butu geresni. Kad mazos ir dideles sirdutes spinduliuotu geri ir su kaupu jo gautu atgal
Linksmu svenciu

Sveikinam visus - mazus ir didelius, linkedami nesusirgti, nepaslysti, dziaugtis siandien ir kasdien, ir kad ateinantys metai butu geresni. Kad mazos ir dideles sirdutes spinduliuotu geri ir su kaupu jo gautu atgal

Linksmu svenciu

QUOTE(sviesi spalva @ 2012 12 25, 11:51)
Sveiki sulauke Sv. Kaledu
Linksmu svenciu

Linksmu svenciu

Sveikinimai, mielosios Jums ir jūsų šeimoms su Šventomis Kalėdomis

Kai šaltis belsis į namus,
Ir pirmos snaigės tyliai kris,
O vėjo gūsis šaldys mus,
Pažvelk į tai kita akim.
Maža žvakutė kambary,
Sušildys mūsų delniukus.
Ir nors ir snaigės tyliai kris,
Pažvelk į tai kitu kampu.
Šiltų ir jaukių šv. Kalėdų!
Ir pirmos snaigės tyliai kris,
O vėjo gūsis šaldys mus,
Pažvelk į tai kita akim.
Maža žvakutė kambary,
Sušildys mūsų delniukus.
Ir nors ir snaigės tyliai kris,
Pažvelk į tai kitu kampu.
Šiltų ir jaukių šv. Kalėdų!

su sventem jusu seimynas
Su praejusiom ir artejanciom sventem

Sveiki visi, neturėjau laiko labai net užsukti pasveikinti
Tai sveikinu dabar visus ir visas su praėjusiom Šv. Kalėdom ir artėjančiais Naujaisiais metais
Mano Kalėdos buvo jaukios ir šiltos, tokios kokių norėjau

Papildyta:
labai jaukiai skamba

Papildyta:
QUOTE(sviesi spalva @ 2012 12 23, 15:28)
stalas ir jo gausa, niekada manes ypatingai nezavejo, iskyrus ta funkcija, kad cia susirenkam visi namiskai... Ta 12 patiekalu stengiuosi, pavyksta, bet sudetingai nes i kiekvieno patiekalo kokybe ir prasme daugiau susitelkiu... noriu ideti i tai ideti visa savo esybe. Kad butu ne tik skanu, bet ir prasminga, ir ne per daug...

QUOTE(hermita @ 2012 12 24, 10:15)
Sveikos, Likimo draugės 
Iškeptas Kalėdų pyragas, meduoliukai ( FB matėte, kas norėjot
), namai kvepia lupamais mandarinais, suaugusiųjų dovanėlės supakuotos, vakarop keliausime pas mano mamą, kur beliks mėgautis eglute, sukalbėti vakaro maldelę ir vakarieniauti, po to laukti Kalėdų senelio, išpakuoti dovanas, dėkoti ir džiūgauti su vaikais.... Na, dar tradiciniai burtai 

Aš ir neužsibūnu, nes labai jau nepatinka joje suktis, greit pavargstu

O vaikai tai kaime gavo tiek dovanų

Tik va Gabijai buvo perdaug visko, ji greit pavargo, tapo labai nervinga nesukalbama, atidėjom net susitikimus su draugais, kad galėtų pailsėti. Vat jai kažkaip labai svarbi ta rutina, rėžimas, įprastas ritmas

Trude,
Viltė tai atlaikė - jai patinka "tūsas", net pietų miegą kelias dieneles ignoravo ir iki 22-23 val. atlaikydavo, tik vis atbėgdavo pas mane pasiglaustyti, kai jau pavargdavo
Gavo lėlių namą su baldukais ir figūrėlėmis - tai net žavėjomės, kaip nemokinta ėmė žaisti
Ir baldelius dėliojo, ir pro duris kišo lėlytes -
Ilgam užteko dėmesio
Nors po to nurungė muzikiniai žaislai - čia jau jos aistra - tai ir maivėsi su akiniais ir mikrofonu, ir pianinu barškino - labai smagu, kad šįmet nė vieno žaislo neatstūmė, dar ir brolio dovanomis domėjosi (pernai tai buvo visko
) Už tai dabar namai pastoviai pilni žaislų - visi paleisti darban, visi aktualūs, tai mums su MB vos yra kur koją pastatyti
Viltė tai atlaikė - jai patinka "tūsas", net pietų miegą kelias dieneles ignoravo ir iki 22-23 val. atlaikydavo, tik vis atbėgdavo pas mane pasiglaustyti, kai jau pavargdavo

Jei kiekviena krintanti snaigė būtų laiminga,
Kiek daug laimės galėčiau palinkėti Jums,
Bet jos ištirptų.
Tad Naujųjų metų proga linkim Jums
Niekada neištirpstančios laimės.
Su Naujais metais
Kiek daug laimės galėčiau palinkėti Jums,
Bet jos ištirptų.
Tad Naujųjų metų proga linkim Jums
Niekada neištirpstančios laimės.
Su Naujais metais

Visus zuikučius ir jų šeimas sveikinam su artėjančiais naujaisiais, linkim, kad jie būtų turtingi viskuo: laimingom akimirkom, juoku, džiaugsmu ir aišku sveikata. Būkit visi laimingi