Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

o a skaip sykis atejau ideti link'a i musu straipsniuka:

http://www.lrytas.lt...d...0119&view=2

gal kas neskaitet dar:)
Atsakyti
QUOTE(Dainyte @ 2013 01 17, 11:39)
Labas rytas :4u:  :draugai:

Mielosios noriu jus visas  pasveikinti su 2013metais :wub: ir palinkėti kad tie metai būtų sekmingi.
Kad visada pavyktų pradėti darbai!
Kad brangūs Jums žmonės būtų laimingi!
Kad jėgų Jums nestigtų!
Niekada širdelės neslėgtų!
Kad visad ir viskas Jums būtų GERAI IR TIKTAIS GERAI!!!
  Mažiesiems linkiu STIPRIOS SVEIKATĖLĖS IR SKAMBAUS JUOKO :D  :D  :4u:
:):)

Papildyta:
[url=http://www.youtube.com/watch?v=IRyz_tk9DQo]http://www.youtube.com/watch?v=IRyz_tk9DQo

Papildyta:
user posted image]mažoji mano [/URL]
Papildyta:
Čia per karnavalo šventę,gavo dovanų iš senelio šalčio :D

Labukas, pradingėle.. Nuostabi tavo panelė, pasiilgom, trūksta Fb..kada sugrįši? :geda2:

QUOTE(sourit @ 2013 01 18, 14:13)
sveikutes :mirksiukas:

butinai :)

Sveika prisijungusi, taip, mūsų dauguma FB, bet ir čia užsukame, tad rašyk bet kur ;)

QUOTE(Vvarliokas @ 2013 01 18, 17:05)
3 metai. Jei prieš 3 metus man kas nors būtų pasakęs kiek pasikeis viskas aplink mane - būčiau tik nusijuokus. Bet viskas keitės.... Labai labai... Tą speiguotą sausį i mūsų šeimą atkeliavo mažas žmogiukas apvertęs visą mano pasaulį ir leidęs man atrasti kitokią save.  :super  Jau nežinau kieno tai buvo žodžiai ir nebepamenu kokia tema buvo kalbėta... Žinau tik tai, kad buvo pradžia... Pati, pati... Kai dar rankiojaus ant palatos grindų pasklidusias savo dušios skiautes... Žodžiu seniai tas buvo ir prisimenu iš tų dienų tik nuotrupas... Svarbiausias ir reikšmingiausias nuotrupas...  :ax:
O pasakyta buvo labai gražiai:
„Tai dabar tau atidarius googla norisi vesti termina DS ir skaityti, skaityti, mokytis ir nepaliaujamai domėtis, tarsi nuo to kiek daug tu žinosi kažkas pasikeistų. Vėliau tu tiesiog suvoksi, kad tas šalia tavęs spurdantis žiogelis yra tavo vaikas, ne DS, ne negalia, ne trisomija, o tavo kūnas ir kraujas – visas be išimties nuo kojų pirštukų iki bukos nosytės... Vėliau tu suvoksi, kad šiandien sudaužytą širdį būtent jis ir padės tau suklijuoti, sustiprinti ir sudėti atgal jau kitaip, su kita patirtimi, kitokiu mąstymu ir nauja siela, kurioje atsiras vietos begalei dalykų, kuriems galbūt jos pristigo iki šiol. Taip, dabar tave iš vidaus drąsko cunamiai, bet po jų ateis ramybės metas, kai atstatysi sugriautus namus, suklestėsi ir pajusi... Pajusi, kad iš tiesų būtent ta „griutis“ ir padėjo tau tapti tuo kas esi.“

VAJEI už 5 dienų mano saulytei sueis 3 metukai!!!!!!!!  Mano „cunamis“ baisiai greitai auga!!!!!!!  :wub:  Ta proga ruošiuosi truputi pabėgti (visoms čieloms 5 dienoms), bet visas visas (net ir dietos besilaikančias) mes su mano mylimiausiu sauliuku vaišinam pačiu skaniausiu tortu  :sutinku

user posted image

Vvarliokas, ne tik svetimi vaikai auga greitai, bet ir savi (bent jau man) Viską pamenu kaip ant delno..galiu sustoti sekundei ir sudėlioti visą eiliškumą..kaip ir kas vyko..nuo nerimo namuose, kad nebejaučiu mažiuko judesiukų, iki diagnozės..nuo trijų dienų ašarojimo,nerimo, iki dabartinio begalinio džiaugsmo :) Ir dabar kartais pagalvoju, kas bus, bet nebelieju ašarų :)Sveikinimai tavo dičkiukui artėjančio gimtadienio proga!!! :gimtadienis :gimtadienis :gimtadienis
[quote=Pergalinga,2013 01 19, 16:04]

Tikrai, nuoširdus ačiū, visoms mamytėms už straipsnį L.r. :4u:
Papildyta:
Gaila, kad supermama administratorius neleido man panaudoti emocijų - šypsenėlių smile.gif rašo - per daug ax.gif
Atsakyti
Norėtumėm ir mes jungtis į jūsų ratą čia ir FB. Mano mažylei dukrytei jau treji. Ar priimsit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pergalinga: 19 sausio 2013 - 15:57
zinoma, koks klausimas - parasyk mn per FB - laura vitkauskaite pacesiene - prijungsiu tave:)))
Atsakyti
labukas 4u.gif
Pergalinga - aisku priimsim wub.gif . Koks dar klausimas wub.gif
Junkis drasiai.
Manau mamos atsilieps ir cia aktyviau. Kazkaip apsnudom blush2.gif
Zuikyti, seniai matemes. Grazios mintys Tavo wub.gif
Straipsnis geras, Laurapac, reikalingas. O reakcija idomi, kaip ir dazna zinute viesoj erdvej... drisom susireiksminti, atkreipti i save demesi... oi kaip tai kai kam nepatinka...smile.gif atlaidziau ziurekim i kai kuriuos komentarus smile.gif
Aciu mamos, saunuoles kad aktyvios wub.gif
VVarliok - sveikinimai Tavo brangenybei 4u.gif 4u.gif 4u.gif aukit, tobulekit, daug pasiekit. Buckis Tavo Cunamiui! Visada zaviuosi tavo sudeliotom mintim.
Papildyta:
o jau tortas koks skanus... smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes noriu paklaust ar ce fb priimamos tik tos mamos su negalia turinciais vaikais ar tik su dauno sindromu.klausiu nes ir pati auginu dukra su negalia aisku musu bedos kitokios.
grazus tortas:) 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes

Na tai ka veikiat sia salta, bet tokia grazia diena? Viliuosi sveiki visi?
Nu bet jau aptingom... baisu. Nu ne zodzio, ne sakinelio...
Kaip gyvenat? Ka veikiat?
Mes kiurksom namie. Salta, tingim vaziuot i darzeli. Pyragus kepam ir... storejam smile.gif bijom susalt, tai kaip ruoniai poodini sluoksni auginam. Linas namus vercia, krykscia, kad nevezu i darza. Daro ka nori... zodziu megaujames ziema. Islindom biski i lauka, nosys paraudo, salta, nu bet grozis koks... apserksnije viskas, saulute zeme ritinejasi... ach tokia romantika uzpuole biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dofke2 @ 2013 01 20, 16:20)
sveikutes noriu paklaust ar ce fb priimamos tik tos mamos su negalia turinciais vaikais ar tik su dauno sindromu.klausiu nes ir pati auginu dukra su negalia aisku musu bedos kitokios.
grazus tortas:) 4u.gif

sveikute,
siaip musu grupeleje FB tik seimos su vaikuciais su dauno sindromu... kitokiu mamyciu neturime...
Atsakyti
QUOTE(laurapac @ 2013 01 19, 16:38)
o a skaip sykis atejau ideti link'a i musu straipsniuka:

http://www.lrytas.lt...d...0119&view=2

gal kas neskaitet dar:)

Šaunuolės mamos smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikučiukės, smile.gif

Kaip senai čia bebuvau..... Senbuvėlės gal dar prisimins mane. blush2.gif Taip į veikalus įsisukau kad paplepėt laiko visai nebėra.. smile.gif

Kaip sekas visoms? Kaip jūsų saulytės laikosi? wub.gif

Merginos gal yra tarp jūsų kažką kūriančių, rankdarbių ar kažko panašaus? Gal vaikučiai yra kažką nupieše, nulipdė, padare įdomaus? Su draugu užsispyrę kaip ožiai, pagaliau įgyvendinom svajonę. Sukūrėm naują portalą skirtą įvairiai kūrybai, neįgaliųjų ir ne tik kurybosstilius Jei turite kokių darbų, darbelių, ar kūrybinių įdėjų siūskit emeilu ernesta@kurybosstilius.lt Mūsų portaliukas www.kurybosstilius.lt
Atsakyti
QUOTE(Ernestulka @ 2013 01 22, 20:08)
Sveikučiukės,  smile.gif
Kaip senai čia bebuvau..... Senbuvėlės gal dar prisimins mane.  blush2.gif Taip į veikalus įsisukau kad paplepėt laiko visai nebėra.. smile.gif

Kaip sekas visoms? Kaip jūsų saulytės laikosi?  wub.gif

Merginos gal yra tarp jūsų kažką kūriančių, rankdarbių ar kažko panašaus? Gal vaikučiai yra kažką nupieše, nulipdė, padare įdomaus? Su draugu užsispyrę kaip ožiai, pagaliau įgyvendinom svajonę. Sukūrėm naują portalą skirtą įvairiai kūrybai, neįgaliųjų ir ne tik kurybosstilius Jei turite kokių darbų, darbelių, ar kūrybinių įdėjų siūskit emeilu ernesta@kurybosstilius.lt Mūsų portaliukas www.kurybosstilius.lt

Sveika, aišku kad prisimenam 4u.gif Smagu,
kad vis dar nerimsti, visokiose veiklose sukiesi thumbup.gif energija trykšti, šaunuolė thumbup.gif
Mielai prisijungčiau, tik vat, kad esu nedarbšti, kas liečia rankdarbius biggrin.gif Bet manau kitos mamos tikrai turi kuo pasigirti, žinau kad kai kurios mezga gražiai ir kitus dalykus daro. Mano mažoji buvo pasipuošus vienos jų darbeliais wub.gif mirksiukas.gif
Sekmės tau Ernestulka 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sviesi spalva @ 2013 01 21, 13:19)
Sveikutes

Na tai ka veikiat sia salta, bet tokia grazia diena? Viliuosi sveiki visi?
Nu bet jau aptingom...  baisu. Nu ne zodzio, ne sakinelio...
Kaip gyvenat? Ka veikiat?
Mes kiurksom namie. Salta, tingim vaziuot i darzeli. Pyragus kepam ir... storejam smile.gif bijom susalt, tai kaip ruoniai poodini sluoksni auginam. Linas namus vercia, krykscia, kad nevezu i darza. Daro ka nori... zodziu megaujames ziema. Islindom biski i lauka, nosys paraudo, salta, nu bet grozis koks... apserksnije viskas, saulute zeme ritinejasi... ach tokia romantika uzpuole biggrin.gif  wub.gif

Sveika 4u.gif
Manau, kad ne tingi, tiesiog kitur bendrauja biggrin.gif Mes čia kelios užsispyrusios neinam į FB biggrin.gif rolleyes.gif

O aš kaip tik pyragus labai retai kepu blush2.gif Teisinuosi, kad koloringa ir nelabai sveika blush2.gif Bet ištiesų tai labiau tingiu, kai pati negaliu valgyt. bigsmile.gif Bet mano sveiko gyvenimo būdo koncepcija, kurios dabar laikausi, labai pateisina mano tinginystę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 23 sausio 2013 - 18:22
QUOTE(Ernestulka @ 2013 01 22, 21:08)
Sveikučiukės,  smile.gif
Kaip senai čia bebuvau..... Senbuvėlės gal dar prisimins mane.  blush2.gif Taip į veikalus įsisukau kad paplepėt laiko visai nebėra.. smile.gif

Kaip sekas visoms? Kaip jūsų saulytės laikosi?  wub.gif

Sveikutė 4u.gif Seniai bematyta,bet tikrai nepamiršta smile.gif Smagu,kad veiklos pilna.Šaunuolė. thumbup.gif
Gražūs darbeliai.Nesupyksi vieną žydrą knertą kepuriuką būtinai nunerti bandysiu wub.gif wub.gif

Mano žiogelis dar mažas,nieko savo rankytėmis dar nedaro,nebent kringelius piešia blush2.gif O aš savo darbelius kelis tau atsiūsiu mirksiukas.gif

trude tikrai kelios mamytės čia belikusios.Visos kitos Fb daugiau bendrauja.O man čia patinka.Kas nori tegu skaito,neturiu nieko nei nuo nieko slėpti....Čia ir naujos mamytės gali paskaitinėti,o fb uždaras verysad.gif

Ar išaugo jau tavo mažoji kepurytę?????Gal naujos norėtumėte????? mirksiukas.gif
Atsakyti