Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

Labukas

Aisku, Ernestulka, kad niekas Taves nepamirso. Kaip galima Tave pamirst? Is Taves tik mokytis galima ir zavetis Tavimi thumbup.gif . Saunuole, Tu musu wub.gif
Turiu toki Lino piesini praeitos vasaros. Atsiusiu mirksiukas.gif

Man irgi cia patinka, 2saulytes... zinau, kad atejus cia visad sutiksiu Trude, Hermita kitas mamas. Ilindau as is smalsumo ir i ta FB. Bet man cia miela taip pat.
Cia buvo pradzia. Cia buvo asaru pakalnes, ir kasdien vis sviesejo.
Cia bet kada gali ateiti nauja pasimetusi mama, kokia ir as buvau kazkada...
Turiu atiduoti dar ir skola. Uz tai, kad nuo cia gyvenimas pradejo igaut spalvas, nuo cia atsipyrus pradejau kilt i pavirsiu...
Ir tai ne kazkokia prievole, o malonumas wub.gif .
Atsakyti
Sveikutės,

smagu labai kad dar neužmiršta. blush2.gif Nes aš irgi vis jus prisimenu, dukdama su savo draugiuku Robertuku vis pamastau kaip jūsų saulytės gyvena. wub.gif Tik va paskutiniu metu dar labiau pasiutau, visokių veikalu dar daugiau. Tai laisvesne minutelė stengiuos jau krist į lovą bent kiek nuo visko atsijungti ir pailsėti.

Labai labai lauksiu jūsų darbeliukų!!!!!!!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulytes @ 2013 01 25, 12:25)

trude tikrai kelios mamytės čia belikusios.Visos kitos Fb daugiau bendrauja.O man čia patinka.Kas nori tegu skaito,neturiu nieko nei nuo nieko slėpti....Čia ir naujos mamytės gali paskaitinėti,o fb uždaras  verysad.gif

Ar išaugo jau tavo mažoji kepurytę?????Gal naujos norėtumėte????? mirksiukas.gif

Sveika, mano mazoji tokia smulkute, kad tik rudeni kepuryte ir pradejo nesioti, jauciu kad ir pavasari bus dar gera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sviesi spalva @ 2013 01 26, 00:13)

Man irgi cia patinka, 2saulytes... zinau, kad atejus cia visad sutiksiu Trude, Hermita kitas mamas. Ilindau as is smalsumo ir i ta FB. Bet man cia miela taip pat.

As tai visai nesmalsi biggrin.gif Esu susikurus FB, nes reikejo, tipo kaip as dirbu su paaugliais, jei nezinau kuo jie gyvena biggrin.gif Bet nei tada, nei dabar nesinaudoju smile.gif nu va taip pas mane yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 27 sausio 2013 - 16:54
4u.gif 4u.gif Labas mamytės ir Saulytės.....

Oi kokia sunki žiema mums šiemet,vėl po beveik poros savaičių slogos rytoj žyngsniuos mano Žiogelis į darželį.Kažko mano mažylis vis sirguliuojha schmoll.gif Nors tiek gerai šį kartą be antibijotikų mirksiukas.gif

Mes keletą dienų buvome pas zuikulį svečiuose.Važiavom mažosios sesytės aplankyti.Nu kokia fainuolė wub.gif wub.gif wub.gif O ir mano mažius kaip švelniai moka prisiglausti,pamyluoti mažą leliuką...Iš pradžių nesuregavo,o vėliau vis dažniau pamyluodavo.Justas koks didelis berniukas.Ir kai gražiai R raidelę taria.Tik va jie vienas su kitu visai nebendravo.Kaip tik manasis su Akvilyte ir kitomis Justuko sesėmis žaidė.Vienas pro kitą praeina,kaip pro sieną....

o aš į darbą.Kaži kiek mane laikys.Du mėn.kai dirbu ir kiekvieną mėnesi po pusantros savaitės nedarbingumo lapelis.Juk niekas tokių darbininkų nenori.

Atsakyti
QUOTE(2saulytes @ 2013 02 04, 06:51)
4u.gif  4u.gif Labas mamytės ir Saulytės.....
Oi kokia sunki žiema mums šiemet,vėl po beveik poros savaičių slogos rytoj žyngsniuos mano Žiogelis į darželį.Kažko mano mažylis  vis sirguliuojha  schmoll.gif Nors tiek gerai šį kartą be antibijotikų  mirksiukas.gif
Mes keletą dienų buvome pas    zuikulį    svečiuose.Važiavom mažosios sesytės aplankyti.Nu kokia fainuolė  wub.gif  wub.gif  wub.gif O ir mano mažius kaip švelniai moka prisiglausti,pamyluoti mažą leliuką...Iš pradžių nesuregavo,o vėliau vis dažniau pamyluodavo.Justas koks didelis berniukas.Ir kai gražiai R raidelę taria.Tik va jie vienas su kitu visai nebendravo.Kaip tik manasis su Akvilyte ir kitomis Justuko sesėmis žaidė.Vienas pro kitą praeina,kaip pro sieną....

o aš į darbą.Kaži kiek mane laikys.Du mėn.kai dirbu ir kiekvieną mėnesi po pusantros savaitės nedarbingumo lapelis.Juk niekas tokių darbininkų nenori.

labukas,
pas mus ir panasiai,po savaite ar po spusantros savaites i darzeli,po to sergam dvi tris savaites,bet tas sirgimas tai sloga labai didele.del to dabar tiria gastroenterologai,yra pas ji tas refluksas,tai mums pradzioj dare gastroendoskopija,o dabar sake yra naujas tyrimas,kur duoda valgyti bulviu kose,kurioje yra ileista radioaktyvi medziaga,ir po to jie kazkaip ten stebi,kaip ta bulviu kose kyla is skrandzio,ar is vis nekyla,tai va po jos bus aisku ar cia mums del skrandzio problemu.nes kai buvom pas imunologus tai kaip ir viskas tvarkoje.o jei del skrandzio tai sake reikes spresti ar reikia jam operacijos del to papildomo rauko.
tai va mes taip ir gyvenam,dirbti ir as noreciau,bet net neisivaizduoju kaip reikes.
Atsakyti
sveikutės 4u.gif
gal kam pravers smile.gif

http://www.youtube.c...h?v=Fvuyx06h1b8
-->/smile.gif' border='0' style='vertical-align:middle' alt='smile.gif' />' target='_blank'>http://www.youtube.com/watch?v=IUXwC8XGdXY:)smile.gif
http://www.youtube.c...h?v=N4MvqYAmk0k
http://www.youtube.c...h?v=0NPJov7bsoo
http://www.youtube.c...h?v=FzJdcw9ZBbk
4u.gif friends.gif
Atsakyti
thumbup.gif mirksiukas.gif http://www.youtube.c...h?v=FtYBkpayplk
Atsakyti
[quote=Ernestulka,2013 01 26, 16:50]

Labai labai lauksiu jūsų darbeliukų!!!!!!!!! :mirksiukas

Sveikute 4u.gif bandžiau įkelti kelis darbelius savo ir mažosios, nepavyko.Tad įkeliu čia blush2.gif [QUOTE][/QUOTE]user posted image]muilai[/URL]
user posted image]muilai[/URL]
user posted image]muilai[/URL]user posted image]žvakės[/URL]

user posted image]žvakės[/URL]
user posted image]Dainutė piešia[/URL]
user posted image
user posted image]piešinukas mažosios[/URL]
user posted image]piešinukas[/URL]
user posted image

Papildyta:
user posted image]mažosios piešinukas[/URL]
user posted image]mažoji piešė mama,tėti,broliuką ir save[/URL]
Atsakyti
Dainyte, nepasakysiu nieko naujo - saunuoles jus musu ir tiek:)))) tai smagu matyti judvi...
Atsakyti
Nuostabus darbukai.Prasom drauges musu grizt ir bendraut.pasiilgom labai labaiii
Atsakyti
sveikutes mirksiukas.gif
QUOTE(Dainyte @ 2013 02 06, 21:12)

oho, kokia darbstuole thumbup.gif

manoji praejo masazo ir manksteliu kursa, 2 savaiteles lankem, vakar gavom israsa is raidos centro, tai pagaliau jau galesim tvarkytis invaliduma thumbup.gif
pagal israsiuka skaitos, atitinkam 4-5 menesiukui, tai skaitau visai neblogai, kai 3,5 menesio buvo praleisti vien ligoninej smile.gif
Atsakyti