QUOTE(vida777 @ 2012 02 14, 16:19)
lova be stacionaraus galvugalio, net ir su pagalvelemis ant sienos, nera praktiska vien del to, kad pakankamai greitai nusitrina/nusibruzina siena, o ypac tapetai. Miegant ir pagalve pasistumia prie sienos ir su nagais gali kas uzkabinti

, o jei atsisedus lovoj paskaityti, kavos pagerti ar siaip paplepeti atsiremsi i pagalveles, tai ir jos siena trins

.
Man pati graziausia yra pirma medine lova, ant jos lovatiese gali i sonus nuleisti - matysis kojos, gali ir visas tris puses uzdengti, kad nieko nesimatytu. Galvugalis nera aukstas, man ji asmeniskai paciai labai patiktu (pas mus slaitas irgi prasideda nuo 1,23 m ).
Zemos kojytes tau nieko neduos, tik vargo. Kaip jau Cobre sake, nei isvalysi, nei kaip nors panaudosi. O jei po lova matosi bent kiek grindys, kambario plotas nuo to optiskai atrodo didesnis, nei kad butu visai iki pat zemes uzdengta.
Kai jau savo miegamaji irenginesi, pasistenk nedekoruoti vienodai lovu su sveciu kambariu, kad netaptu i viesbuti panasu

.

teisingi ir kaip visada logiski pastebejimai. Taip asmeniskai as nedaryciau (kaip su tom pagalvelem, nors atrodo foto dailiai).
as arba pirkciau kusete su kojelem (jau cia jusu nuorodu deka suskambinejau, tai pvz galima pasimt 24 cm kojeles, ciuzinys dar 29 cm, kaina apie 1500 lt). galvugali visgi gaminciau, nes i siena tikrai nepatogu remtis. pasirinkusi si varianta sutaupyciau plocio kelis cm.
Nors man visgi grazi ta medine mano isirinkta lova, ir vyrui labai patiko:)
Vaziuosim ryt i kaima, pasimsiu rulete, pazesiu ka sumastysiu:)
O savo miegamui lova jau isirinkau seniai, pirksiu sita baltos sp, tik be tos karunos virsuje.