Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai

QUOTE(mamagabi @ 2012 02 13, 20:48)
drinks_cheers.gif Tos sofos jau toks lietuviskas ir ekonomines klases variantas, kad net brrrr schmoll.gif 
Jei jau yra sveciui skirtas kambariukas, o tiksliau jo nakvynei/patogiam miegui, tai as tik uz kompaktiska, bet stabilia lova po langu, o rubeliams tiks ir kokia kabykla (pastatoma ar sienine) + kokia nedidute spintele + nedidute kedute, o patalus/dekius (jei yra poreikis) galima pakisti po lova stalciuose ant ratuku.

Keli pvz. kalbantys patys uz save smile.gif:

Priverciau grizusi MB imt tusinuka, lapa ir bandyt deliot lova, kiek cia tu cm dar liktu kokiai spintutei ir pan. Tada jau ir jis sako, gal visgi sofa, bet reik patogios, t.y. nemazos. Bet va tas kai iskleistum ja, tai gautusi dar didesne nesamone...

aciu uz nuomones, manau darysim kaip kad cia Mamagabi paskatino, dar Vida777 ir Rasytee 4u.gif
Lova statysiu per viduri, is sonu spintutes. sakau kampe gal kokia nupirksiu stacionaria pakaba, kur buna tokios medines grazios. gal kede kokia kampe dar tilps ir bus gana.
Nes mano vyras taip pat kaip Rasytee sako, uzlips vakare permiegot ir tiek ziniu..
Nors aisku man tas kambarys tikrai butu grazesnis su sofute mirksiukas.gif , bet MB juokiasi, kiba sako tu uzeidinesi nuolat pasigrozet juo, ar ka lotuliukas.gif Sako, jei nori kad atidarius duris tau kazkas pasakytu "o, grazu ir miela" ir tada vel jas uzdarysi, tada taip "sofa", bet sako jei ileisi svecius permiegot, tai jie labiau dziaugsis normalia lova negu sofke:)
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2012 02 13, 20:52)
Nors aisku man tas kambarys tikrai butu grazesnis su sofute mirksiukas.gif , bet MB juokiasi, kiba sako tu uzeidinesi nuolat pasigrozet juo, ar ka lotuliukas.gif  Sako, jei nori kad atidarius duris tau kazkas pasakytu "o, grazu ir miela" ir tada vel jas uzdarysi, tada taip "sofa", bet sako jei ileisi svecius permiegot, tai jie labiau dziaugsis normalia lova negu sofke:)

Ir del grozio vienareiksmiskai bus graziau su lova, nei su sofute wub.gif Ivestu mane i toki sveciu kambari, kaip mamagabi pavyzdziuose, tai nei iseit is jo nebenoreciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vanesax @ 2012 02 13, 22:14)
Ir del grozio vienareiksmiskai bus graziau su lova, nei su sofute wub.gif Ivestu mane i toki sveciu kambari, kaip mamagabi pavyzdziuose, tai nei iseit is jo nebenoreciau  biggrin.gif

Va va... ir as mieliau griuciau ant "patrintos" Shabby chic lovos, nei ant Versace sofos mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 13 vasario 2012 - 21:32
QUOTE(daffni @ 2012 02 13, 19:59)
doh.gif nepatinka man irgi. kazin gal dar pamegint kazkaip MB perkalbet del sofos. bet jis taip uzsiciklino del to nepatogumo, kad niekaip negaliu perkalbet. Nes su sofa tikrai geriau atrodytu kambarys.. ir spintele galeciau pastatyt tikrai.

Nors visos jau cia pasisake ir as pavelavau, bet taip rupi ikisti trigrasi blush2.gif

Kuriuo momentu tas kambarys su sofa atrodys graziau? g.gif Kai sofa suskleista? O kai ji suskleista, vadinasi sveciu nera, o kai ju nera, tai kas ten tuo kambariu grozesis tada? g.gif

O va kai sveciai yra, tai ta sofa jau manyciau is anksto bus isskleista ir paklota. sveciai ieina, o ten... Na ir koki grozi jie tada matys? persiprasau, bet nemaciusi, kad isskleista ir jau su patalais sofa puostu kambari blush2.gif

Tuo tarpu daili lova, su miela lovatiese visada atrodys graziai wub.gif

Del baldu, tai kazkaip mes nesusidurem, kad atvykusiems sveciams reiktu stalciu atlaisvinti. O cia juk manau tikrai vietos atsiras pakabai, gal porai lentyneliu, ar spintele, su atvirom lentynelem. pagaliau, gal lova rinkciausi tokia, kad sveciai savo lagaminuka ar kelionini krepsi galetu tiesiog pastumti po ja - ne viska juk ka atsivezi, puoli issipakuoti, jei apsistoji neilgam. O va uz patogia lova, tai sveciai bus tikrai jums dekingi. Net ir paprasciausias ciuzinys, manau bus mielesnis uz sofa. As gal net aplamai paieskociau ne lovos, bet ciuzinio su remu ir kojytemis, , apvilkciau sijonuku iki zemes, ir pritvirtinciau lovugali. Paprasta, nebrangu (nors gal jums neaktualu, bet tiesa sakant vistiek nesuvokiu, kam tam reikalui daug islaidauti blush2.gif ), o vaizdas bus net geresnis, nei tos metalines smile.gif . Likusius pinigus geriau skirti graziai lovatiesei, ji tikrai labiau pastebima, nei lovos apacia smile.gif

Dirstelejau, kad mamagabi pirmoje nuotraukoje kaip tik lova su "sijonuku" smile.gif Ir dar specialiai paziurejau, kad nei vienoje jos nuotraukoje nesuprasi, kokio grazumo ir gerumo yra pati lova. Juk didesni jos plota uzima patalai, lovatiese, pagalves. Kai sie dalykai yra grazus, tai ir bendras patalpos vaizdas labai grazus. O kai i visa tai numojama ranka, tai jokia grazuole lova nebeisgelbes smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mamagabi @ 2012 02 13, 23:26)
Va va... ir as mieliau griuciau ant "patrintos" Shabby chic lovos, nei ant Versace sofos mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif sofa grazi tol, kol ji yra sofa biggrin.gif kai ji issigimsta i kazka, ant ko galima permiegoti, visas jos grozis isgaruoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 13 vasario 2012 - 21:41
QUOTE(Cobre @ 2012 02 13, 22:39)
Nors visos jau cia pasisake ir as pavelavau, bet taip rupi ikisti trigrasi  blush2.gif

Kuriuo momentu tas kambarys su sofa atrodys graziau?  g.gif  Kai sofa suskleista? O kai ji suskleista, vadinasi sveciu nera, o kai ju nera, tai kas ten tuo kambariu grozesis tada?  g.gif

. As gal net aplamai paieskociau ne lovos, bet ciuzinio su remu ir kojytemis, , apvilkciau sijonuku iki zemes, ir pritvirtinciau lovugali. Paprasta, nebrangu (nors gal jums neaktualu, bet tiesa sakant vistiek nesuvokiu, kam tam reikalui daug islaidauti  blush2.gif ), o vaizdas bus net geresnis, nei tos metalines  smile.gif . Likusius pinigus geriau skirti  graziai lovatiesei, ji tikrai labiau pastebima, nei lovos apacia  smile.gif

Dirstelejau, kad mamagabi pirmoje nuotraukoje kaip tik lova su "sijonuku"  smile.gif  Ir dar specialiai paziurejau, kad nei vienoje jos nuotraukoje nesuprasi, kokio grazumo ir gerumo yra pati lova. Juk didesni jos plota uzima patalai, lovatiese, pagalves. Kai sie dalykai yra grazus, tai ir bendras patalpos vaizdas labai grazus. O kai i visa tai numojama ranka, tai jokia grazuole lova nebeisgelbes  smile.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif sofa grazi tol, kol ji yra sofa  biggrin.gif kai ji issigimsta i kazka, ant ko galima permiegoti, visas jos grozis isgaruoja  smile.gif

Tu teisi, grazi tik tada kai suskleista ir grozeciausi aisku as viena. O is to naudos kaip suniui 5 koja...
Siaip tai as mielai neislaidauciau sitam reikalui, geriau jau uz stala daugiau sumokeciau (beje, iskleidem ir susedom prie mano rodyto stalo is Rivieros....MB sake "buvo grazus kols neasisedom ir neuzdejom ranku".. Stabilumo nulis....., reiks kazka kita ieskot).
Ziuriu kaip cia jus meistraujates lovas ir pavydas ima... 4u.gif Su visais reikalais "pasidaryk pats" MB nepriversiu niekaip, o pati..irgi abejoju:(
Cobre, sakyk, o tai tipo yra ciuziniu su kojelem, ar ka tu cia turi omeny blush2.gif ?
Atsakyti

QUOTE(daffni @ 2012 02 13, 21:52)
Nors aisku man tas kambarys tikrai butu grazesnis su sofute mirksiukas.gif , bet MB juokiasi, kiba sako tu uzeidinesi nuolat pasigrozet juo, ar ka lotuliukas.gif  Sako, jei nori kad atidarius duris tau kazkas pasakytu "o, grazu ir miela" ir tada vel jas uzdarysi, tada taip "sofa", bet sako jei ileisi svecius permiegot, tai jie labiau dziaugsis normalia lova negu sofke:)

Nepamenu ar cia gyvenamas namas ar sodyba g.gif .
Jei sodyba, tai as uz lova. Jei gyvenamas namas, uz sofa, tada kambari galim butu naudot ir patiems.

QUOTE(vanesax @ 2012 02 13, 22:14)
Ir del grozio vienareiksmiskai bus graziau su lova, nei su sofute wub.gif Ivestu mane i toki sveciu kambari, kaip mamagabi pavyzdziuose, tai nei iseit is jo nebenoreciau  biggrin.gif

Mamagabi su pavyzdziais kaip visada i desimtuka thumbup.gif .
Kas turetu toki sveciu kambari, tai vaziuociau ir vaziuociau i svecius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2012 02 14, 00:26)
: Su visais reikalais "pasidaryk pats" MB nepriversiu niekaip, o pati..irgi abejoju:(
Cobre, sakyk, o tai tipo yra ciuziniu su kojelem, ar ka tu cia turi omeny blush2.gif ?

Na kazkas tokio tipo

http://www.ego-balda...atex_black.html

bet cia pirmas pasitaikes man googlinis variantas, pati pasidomek daugiau, jei sudomino mirksiukas.gif .

matai, svarbiausia, kaip ta galvugali tau pritvirtinti reiktu. siaip gali tu ar vyras tiesiog su meistriukais pakalbeti, kad tai ta plokste pritvirtintu. o apsiaudyti su medziaga tai tikrai sugebesi ir pati - nugereleje juk didelio grozio nereikia, tai labai ir dailinti nera prasmes, o is prieko, tai svarbu istempti teisingai mirksiukas.gif Na ir sautuviuka pati tureti mirksiukas.gif
Mano vyras irgi ne auksarankis, tai man vonios baldus vaikinas dare, tai papildomai pas ji as dar lentyneliu, kur man reikejo uzsisakiau, jis man jas ir pritvirtino. Kainavo kapeikas smile.gif Tai jei is principo noretumete kazka tokio pasidaryti, tai galetumete irgi paklausti baldininku.
Atsakyti
Kaip pasidaryti paneles (matosi toliau) ir apsidirbti kolonas:
Prisikali medines "reikutes" ir viska nudazai ax.gif
user posted image

Cia, kaip suprantu, kas gaunasi:
(jei kokiu foto nesumaisiau, bet esme supratot ax.gif )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2012 02 13, 00:04)
Atsakau del porolono smile.gif - jo storis buvo ~5-6cm, jo niekuo neklijavome, nebuvo reikalo (kam ta garuojanti chemija ir bla bla bla smile.gif ), nes ji prisaudeme, kaip ir sintepona ant jo pavirsiaus.
Jei porolonas buna storesnis ar lovugalio forma imantresne, tuomet jis ispjaunamas galvugalio formos ir gali buti priklijuojamas (nes per storas prisaudymui), o sintepono funkcija "susvelninti" storo porolono kampuotuma.
Papildomai audinio nepalikome - pirma prisaudeme krastus, o veliau "sagutes".
Kad jos neiisaudytu del audinio isitempimo - ju tvirtinimas turetu buti ipatingai stiprus, kaip ir pacios sagutes ir ju kilputes.

Seima is 5 - o kojeles desite?
Sagutes/itraukimai tinka ne visiems audiniams - as abejoju ar ju reikia dryzuotam audinukui, kaip jusiskis g.gif

Galvugalis bus tokiu pat spalvu, bet rastuoto gobeleno.
Kojeles kazkokias tvirtins, nes nuo zemes pakils apie 4-5cm.
Atsakyti
QUOTE(Dipsis @ 2012 02 13, 17:37)
man kazkaip lova ir virs jos langas nelabai, kazin ar gerai ttaip miegosis, geriau statyciau sofa-lova ir kazkuriam sone, o ne po langu, bet gal naturoj kitaip atrodo, nes fotkej tas kambariukas kaip cele atrodo mazas biggrin.gif

lova ir stoglangis virš jos viskas - puikiai smile.gif romantika wub.gif žvaigždėtas dangus... fainiai, o jei rimtai mūsų miegajam taip stovi lova ir tikrai joklio diskomforto nėra, fainiai smile.gif

QUOTE(miskouoga @ 2012 02 13, 18:34)
Pas mus dabar yra kampas su tokiu mechanizmu, kartais tenka miegot svetainej, kai vaikai i musu lova susikrausto ir as nebetelpu  biggrin.gif Man tikrai patogu miegoti. Puikiai issiemiegu, tarpo man visai nesijaucia.

Nezinau, ar buna sofu su tokiu mechanizmu  g.gif

user posted image

mes kai važiuojam aplankyti tėvukų ant tokios sofkikės gaunam miegoti, na naktelė kita gal ir neblogai, bet pvz. savaitėlę ant jos miegoti nenorėčiau blush2.gif

daffni, tikrai statyčiau tik lova, ir jokių sofų schmoll.gif juk svečiai į tą kambarėlį eis tik miegoti, tai kam dar apsikrauti papildomais lovų traukiojimais/klojimais???? kaip ir nesuprantu kam tau ten reikia kokių tai komodų ar pan.??? spintelė-suolelis toks ala panašus kaip viešbučiuose būna, kad galėtų svečias kelioninę tašę ar lagaminą pasidėti ir kurio viduj koks tai pledukas tilptų ("just in case" jei būtų naktį vėsu) na ir kokia tai mini rūbų kabykla ant kurios galėtų nusirengęs rūbus pasidėt ir psio, mano nuomone, tam kambaryje tikrai nieko nereikia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akbr: 13 vasario 2012 - 23:58
Aš irgi tik už dvigulę smile.gif Pas mane miegamasis 5kv.m. ir ką, telpa dvigulė 160/200 ( nesvarbu, kad nuo sienos iki sienos blush-anim-cl.gif ), gale komoda ir dar vaikui lopšį sugebėjau iš galo įtalpinti. Bet koks skirtumas, kur miegot ant sofkės, kur dvigulė.
Atsakyti
nu va i 5 kv italpina lova taip kad Daffni pas tave ten sale biggrin.gif
Atsakyti