Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai

QUOTE(mamaSandra @ 2012 02 10, 20:18)
Tiesa lubinės lentututės medinės ar plastikinės?

medines zinoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2012 02 10, 21:30)
medines zinoma  smile.gif

tai gerai tada, jau issigandau, kad gali but priesingai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2012 02 10, 20:39)
tai gerai tada, jau issigandau, kad gali but priesingai  tongue.gif

tongue.gif

nusprendem visgi deti apvadus, jei blogai atrodys nuimsim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2012 02 10, 20:47)
Tas langas iki zemes sakyciau graziausia, kas tam kambariuke yra smile.gif wub.gif
O del apvadu jau klausei seniau mirksiukas.gif, as pasikartosiu - ju cia nereikia visiskai, ir taip visokio grozio (balkiai, rastai, tapetai, langas, baldai, detales) pakankamai, o jei tarpeliu/plyseliu neiseitu apdoroti/uztaisyti be apvadu, tada jie turetu buti kuo maziau matomi, tiksliau nepastebimi.
Nezinau kaip tokius reikalus (plyselius) issprendzia uzsienieciai, bet dazniausia tokios stilistikos erdvese apvadai nenaudojami.
.jpg[/img][/url]

Sutikciau kad jie nebutu cia butini, jei tikrai nebutu butini rolleyes.gif Esme tame, kad cia rastinis namas, visur paliekami dideli tarpai namo sedimui . ir jei foto neatrodo baisiai, realiai tai keliu cm tarpai, kaip kur dar daugiau.
user posted image
. Juk pas mus balkiai ne del grozio, jie ne tai kad priklijuoti, jie juk atlieka atramine f-ja. Ir pvz aplink kiekviena esanti balki mums reikes deti mini apvadelius, tai mano vyrui cia didziausias skausmas, del nieko taip nesinervino kaip del sito reikalo, nes ten matai jam labai daug kampu susieina ir pan. ai, as tai nesuprantu, man bile grazu gautusi:) blush2.gif
O pas tuos uzsienietisku paveiksliukus manau namai tikrai ne rastiniai su sava specifika. Mums ir taip visi gasdina kad visas gipsas sutrukines...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daffni: 10 vasario 2012 - 22:27
QUOTE(daffni @ 2012 02 10, 23:03)
Sutikciau kad jie nebutu cia butini, jei tikrai nebutu butini rolleyes.gif  Esme tame, kad cia rastinis namas, visur paliekami dideli tarpai namo sedimui . ir jei foto neatrodo baisiai, realiai tai keliu cm tarpai, kaip kur dar daugiau.
user posted image
. Juk pas mus balkiai ne  del grozio, jie ne tai kad priklijuoti, jie juk atlieka atramine f-ja. Ir pvz aplink kiekviena esanti balki mums reikes deti mini apvadelius, tai mano vyrui cia didziausias skausmas, del nieko taip nesinervino kaip del sito reikalo, nes ten matai jam labai daug kampu susieina ir pan. ai, as tai nesuprantu, man bile grazu gautusi:) blush2.gif
O pas tuos uzsienietisku paveiksliukus manau namai tikrai ne rastiniai su sava specifika. Mums ir taip visi gasdina kad visas gipsas sutrukines...

Daffni, tai kaip tada jausies, kai apvadai, kurie yra nepigus po kazkurio laiko susisuks?
juk tai vis tik poliuretanas ir namo sedimo atveju jie kraipysis, nes bus priklijuoti, o rastinis manas vaiksto nemazai, zinau atveji, kai rastinio namo savininkas susidejo spinta su slankiojanciom durim ir si po pusmecio suprogo, nes rastai ~7cm pasedo doh.gif
Pasikalbek su pardavejais.
Gal siuo atveju isgelbetu kokios medines reikutes, kurios nekris i akis ir bus vinukais prikaltos prie lubu arba prie sienu g.gif
Cia tik siaip svarstau...
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2012 02 10, 23:03)
Mums ir taip visi gasdina kad visas gipsas sutrukines...

Pas mus ir lubos ir sienos gipsas, tai po siu salciu visose patalpose kazkur kazkas truko, tai MB biesinas baisiausiai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2012 02 11, 01:19)
nes rastai ~7cm pasedo  doh.gif

pas musu pazistamus 8cm sedo. Paskui jau kazkaip neklausiau, ar ties tuo ir sustojo.

bet gal nuo rastu priklauso. jis savo lentpjuve turejo, tai pats visa medziaga sau pasiruose ir is jos pastate nama. gal kur specialiai namams rastus ruosia, gal kitaip viskas isdziovinama, paruosiama, tai ir sedimas kitas. Cia tik ta viena atveji zinau, tai nereiskia, kad visu turi tieks susesti. Na bet galvoju pagasdinsiu ir as daffni ant nakties biggrin.gif
Atsakyti
Kiek girgejau lietuviski rastiniai namai gali iki 10cm "sest".
maziau vaiksto ir karelijos medienos pagaminti namukai, ale ar daug cia tokiu, kurie gali sau leisti is karelijos rastus parsivezt namukui g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2012 02 10, 21:18)
Tiesa lubinės lentututės medinės ar plastikinės?

QUOTE(murmur @ 2012 02 10, 21:30)
medines zinoma  smile.gif

Sveiki,
gal galėtumėt daugiau apie tas lentutes parašyti: gaminot pagal užsakymą ar pirkot gatavas? Kokiais dažais dažėt?
Galima ir į až, jei čia nenorėsit. Ruošiamės vieno kambario sienas būtent medinėmis lentutėmis iškalti.
Ačiū.
Atsakyti
o man jei jau namas rastinis, tai grazu ir kaip is vidaus rastai, o ne gipsas
Atsakyti
QUOTE(Dipsis @ 2012 02 11, 11:34)
o man jei jau namas rastinis, tai grazu ir kaip is vidaus rastai, o ne gipsas

man irgi grazu, bet visame name matyt nenoreciau, kai kur ir lygiu sienu reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2012 02 10, 12:04)
Apacioj susitvarkys kai desim plintusus.
user posted image

Vienas pastebejimas - ar grindu apvadai ant tos sienos kur langas, bus aukstesni, nei apatinis rastu sujungimas, nes kitaip bus labai didelis plysys tarp sienos ir grindu apvado.

Nuosirdziai sakau - nenoriu taves gasdinti, bet jau man paciai neramu del tokio namo sedimo unsure.gif .
Jei tai butu mano namas, tikrai naktimis nebemiegociau. Jei gipsas sutrukines, tai ka kalbeti apie tapetus - ir brangus, ir grazus... mega_shok.gif . Man tokios pasekmes butu per daug ziaurios. Ar tie rastiniai namai kada nusistovi, ar visa laika taip ir judes?
Tu buvai rastiniu namu temoj? Na butinai tau reikia siuo klausimu su kuo nors pasitarti.

Kiek as suprantu, jums visur kampuose reiketu medines lysveles kalti. Bet kaip? Tvirtinti tik viena krastine, kad netruktu g.gif ? Taip daro su lubu apvadais, kai yra tikimybe, kad namas dar vaikscios.
Kitas klausimas, kaip jas dailiai sujungti apacioje su grindu apvadais rolleyes.gif ?
Atsakyti