Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija ( 8 tema )

QUOTE(vaidabas @ 2012 03 25, 16:26)
tai tave gal tiek nepjauste  g.gif ?

Gal galima plačiau apie operaciją? blush2.gif pilvą pjauna? unsure.gif ar viską per apačią sutvarko? unsure.gif ir įdomu kaip su gimda, ar negali ji smuktelti dėl to? gal ir kvaili klausimai, bet neramu unsure.gif Ačiū iš anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KYM @ 2012 03 25, 17:51)
Gal galima plačiau apie operaciją?  blush2.gif pilvą pjauna? unsure.gif ar viską per apačią sutvarko?  unsure.gif ir įdomu kaip su gimda, ar negali ji smuktelti dėl to? gal ir kvaili klausimai, bet neramu  unsure.gif Ačiū iš anksto  4u.gif

Paskaitykite pirmame puslapyje yra daug info, kuri tikrai nuramins ir manau rasite visus atsakymus į kylančius klausimus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidabas @ 2012 03 25, 16:26)
tai tave gal tiek nepjauste  g.gif ?
na zinok man jau ryt trys savaites, bet kazkokios vandeningos isskyros pastoviai, jau buvau sudvejojus, gal cia slapimo nebelaikau blush2.gif  doh.gif
man dar kazkoks juodas siulas, su kilputem, susuktas,keliu cm isejo, tai isvis issigandau blush2.gif

Viskas cia visoms normaliai su tom isskyrom,man dar ligoninej pasake,kad men.tikrai bus ivairiausiu iskyru(ir rausvu,ir rusvu ir vandeningu ir net nelabai kokio kvapo )ax.gif ,taip kad nepergyvenkit.
Siuliukas iskrito,normalu,juk tau ten pjauste,tai tikriausiai kazka ir siuvo(nutirpo ir iskrito) 4u.gif
Sveikatytes visoms 4u.gif
Atsakyti
na nezinau kiek prapjauste,bet tikiuos nedaug kaip su cin 1,nes nespejau narkoze pasidziaugt,kaip jau prabudau ir nuveze i palata. biggrin.gif smagu kaip yra gydytoju kurie paaiskina,o ne iseina nieko nepasake,o poto ir klausinek apie tas isskyras,gerai ar blogai cia.tai daba ramu smile.gif
Atsakyti
sveiki. noriu jungtis prie sios temos. gydytojas siulo daryt konizacija, nes yra zaisdele ir kaip pats sake negrazus tas kaklelis lyg ir polipas isauges. onkocitol paeme, ziures rezultatus. mane labai neramina pooperacinis laikas, nes mazyliui tik 1,4metu. kaip su tuo vaiko kelimu ir sedejimu is tikro. jei onkocitologiniam nebus jokiu blogybiu ar reikia skubeti su operacija. onkoitologinio atsakymas po 2 savaiciu tai noriu susirinkt kuo daugiau info, kad galeciau apsisprest. kelinta diena po menesiniu operacija daro. aciu
Atsakyti
QUOTE(danusi @ 2012 03 29, 16:25)
sveiki. noriu jungtis prie sios temos. gydytojas siulo daryt konizacija, nes yra zaisdele ir kaip pats sake negrazus tas kaklelis lyg ir polipas isauges. onkocitol paeme, ziures rezultatus. mane labai neramina pooperacinis laikas, nes mazyliui tik 1,4metu. kaip su tuo vaiko kelimu ir sedejimu is tikro. jei onkocitologiniam nebus jokiu blogybiu ar reikia skubeti su operacija. onkoitologinio atsakymas po 2 savaiciu tai noriu susirinkt kuo daugiau info, kad galeciau apsisprest. kelinta diena po menesiniu operacija daro. aciu

Konizacija daro is kart po menesiniu.Su vaiko kilnojimu bus problemele,neleidzia nieko sunkiai kelti.Del sedejimo man pvz.leido,kitos raso,kad negalima.Na,o del OCT,tai gali jis ir geras ateiti(man pvz.taip buvo),bet padare kolposkopija-pamate,kad negrazu,padare biopsija-o ten pakitimai.Prasyk issamesniu tyrimu,jei OCT nieko nerodys(bent jau per kolposkopa tegu paziuri,tai neskausminga)Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Siandien suzinojau, kad esu siunciama i ligonine lazeriui. Kadangi gyvenu ne Lt, tai tiek ir tepaaiskino. Bandziau skaityti jusu tema, bet dar nelabai ka suprantu apie ka kalba vyksta. Paaiskinkit, prasau, kad siuncia lazeriui, tai jau reiskia, kad kazkas negerai ar dar tik ziures ar negerai?
Dekui
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2012 03 30, 17:46)
Sveikos  4u.gif
Siandien suzinojau, kad esu siunciama i ligonine lazeriui. Kadangi gyvenu ne Lt, tai tiek ir tepaaiskino. Bandziau skaityti jusu tema, bet dar nelabai ka suprantu apie ka kalba vyksta. Paaiskinkit, prasau, kad siuncia lazeriui, tai jau reiskia, kad kazkas negerai ar dar tik ziures ar negerai?
Dekui

sveika,tai turbut kazka darys su lazeriu.pas mus pvz su lazeriu GK klinikoj uzsaldo pakitimus(kaip ten ka daro nezinau),tik su viena kalbejau,kad uzsaldo(ta prasme kazkokiu tirpalu susaldo )sake 1000lt kainuoja(500lt ligoniu kasa kompensuoja).tai tiek.apziura tikrai nebus lazeriu g.gif
Atsakyti
laba, kaip besilaikot, as tai vel guliu, temperatura.., uminis cistitas, jau nervinuos, laukiu kada bus geriau, o man nieko gero verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidabas @ 2012 04 02, 18:46)
laba, kaip besilaikot, as tai vel guliu, temperatura.., uminis cistitas, jau nervinuos, laukiu kada bus geriau, o man nieko gero verysad.gif

vargsele console.gif sveikatytes 4u.gif o kaip pasireiske?skauda?
Atsakyti
QUOTE(_noraa_ @ 2012 04 02, 19:02)
vargsele console.gif sveikatytes 4u.gif o kaip pasireiske?skauda?

aciukas 4u.gif
skaudet tai neskauda nieko, tik pilvo apacioj tempima keista jauciau, ir daznai i wc laksciau, snd pas gyd pasakiau,man termometra padave, pasirodo ir temp turiu, kelias dienas lyg ir uzeidavo mazas saltkretis, bet nepagalvojau, maniau cia pms man
Atsakyti
Aš turiu tą žaizdelę gimdos kaklelį, paskutiniu metu po lytinio akto bet tik prieš pat mėnesines pasirodo rausvo kraujo labai mažai...ir tik kartą kokį per ciklą...o pap dariausi buvo geras g.gif anksčiau budavo porą metų LSIL...bet dariau skystu terpiu tai tas dar tikslesnis ax.gif
Atsakyti