QUOTE(vaidabas @ 2012 04 11, 18:38)
na man ir sake,kad be kokiu 2 men, manes negales apziuret, jau sulaukiau antru mmm, slankioju kaip seselis..
ar jum skyre po operacijos antibijotikus,man ne, bet va po to ir pusles uzdegimas ir tt,dabar juos geriu...
operavo mane kovo 5, bet siulus dar jauciu,nes ir tarpviete siuta, styro juodi stagarai...
kaip jums savijautos? as iki pietu, dar bunu zmogumi, o paskui prie zemes traukia, jegu nera...idomu,kiek tai tesis? as jau vos nesigailiu,kad operavausi...
matai jusu situacija sudetingesne,tai turbut ir visas gijimas ilgesnis...nors ka cia sneket,man 5men.bet va jei daugiau palakstau su reikalais ,tai pilvo apacia tai maudzia,tai duria.kazkoks amziinas nestumas

man ar tai kiauside bado,bet buvau pas gine ,dare echo -nieko nemato

tai ko cia amziais bado(sakyciau ovuliacija,bet kad tik vakar mmm baiges)nieko as ir nebesuprantu.uzknysa juodai
Papildyta:
QUOTE(walpurgija @ 2012 04 11, 17:58)
Sveikos
Pasidalinsiu ir aš savo patirtimi. Gruodžio mėnesį apsilankymas pas ginekologą, atnešė nekokių naujienų, OCT parodė ASCUS. Gydytoja patarė pakartoti tepinėlį po 3 mėnesių, nors rekomendacijose buvo siūlyta po 6 mėn. Taigi po 3 mėnesių pakartojus atsakymas buvo HSIL ( šį kartą dariausi skystų terpių tyrimą). Liepė būtinai daryti konizaciją. Atsakymai po jos - CIN 2 ir radikalus pašalinimas. Pooperacinis laikotarpis buvo skausmingas porą dienų, o teplioja iki šiol (po konizacijos praėjo 4 savaitės).
Džiaugiuosi, kad viskas sutvarkyta buvo laiku, nors iš pradžių buvo nemenkas šokas

Beje, įdomu tai, kad gydytoja sakė, jog 6 savaites negalima liestis prie gimdos kaklelio, t.y., negali būti apžiūros, jis turi gyti

Tai dabar galvoju, ar reikia praėjus 6 savaitėms eiti pažiūrėti kaip ten atrodo viskas, ar laukti to sekančio vizito po 3 mėnesių kai bus daromas OCT, kaip jūs darėt/darysit?
labuka

radikaliai pasalinta,tai galit ir nelekt anksciau,pasirodysit po 3men,.as dariausi po 2men.(bet man radikalumas buvo nenustatytas)