Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija ( 8 tema )

QUOTE(Stirnaitė @ 2012 02 09, 14:29)
ačiū už naujus namučius  4u.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
Na į naują temą aš su naujienom smile.gif po 2 metų LSIL-ų gavau atsakymą pasidarius skystų terpių citologinį. Ir vos nenukritau. IPPN nėra blink.gif tipo gera bigsmile.gif nu net pagalvojau, gal sumaišė g.gif ištisai LSIL buvo..gal negerai atliktas g.gif nežinau ką ir galvot doh.gif negi išnyko bigsmile.gif gal kad prausiausi po santykių, bet jie buvo gera para prieš tyrimą blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolita4611: 09 vasario 2012 - 20:11
QUOTE(lolita4611 @ 2012 02 09, 21:08)
Na į naują temą aš su naujienom smile.gif po 2 metų LSIL-ų gavau atsakymą pasidarius skystų terpių citologinį. Ir vos nenukritau. IPPN nėra blink.gif  tipo gera bigsmile.gif  nu net pagalvojau, gal sumaišė g.gif  ištisai LSIL buvo..gal negerai atliktas g.gif  nežinau ką ir galvot doh.gif  negi išnyko bigsmile.gif gal kad prausiausi po santykių, bet jie buvo gera para prieš tyrimą blush2.gif

g.gif tai reiskia taip buna,gal bus galinciu ka pakomentuoti jusu atveju,bet labai gera naujiena.sveikinu 4u.gif
Atsakyti
_noraa_ tai, kad Lsil išnyko savaime labai tikėtinas dalykas, labai džiugu dėl to, o, kas liečia santykius prieš tyrimą, tai rekomenduojama porą dienų prieš tai jų neturėt, na mano galva bent jau parą tai tikrai smile.gif bet manau dėl to neverta dabar pergyventi, reikia džiaugtis rezultatais ir sekanti kartą vėl sąžinigai tirtis.

aruncikas mano gyd. nuomone su šitokiais rezultatais yra skubiai reikalinga konizacija. Man buvo HSIL ir tai patarė kuo greičiau daryt, aišku aš nebuvau darius biopsijos, išaiškino, kad turiu pati spręst ar noriu ją darytis ar iš kart konizaciją, nes kaip suprantu gydytojas turi visus variantus išdėstyt, kad neliktų kaltas poto dėl nepasakytos info...bet kadangi aš savo gyd. pasitikiu 100 proc. ji man patarė nebegaišt laiko ir iškart daryt konizaciją, sutikau, pati ji man ją padarė ir rezultatai buvo blogesni nei tikėjomes, taigi labai džiaugiuosi, kad nedelsiau, kad viską pavyko pašalinti ir dabar galiu džiaugtis gerais rezultatais.
Atsakyti
Pliauskyte mano gyd. nuomone su šitokiais rezultatais yra skubiai reikalinga konizacija.  Man buvo HSIL ir tai patarė kuo greičiau daryt, aišku aš nebuvau darius biopsijos, išaiškino, kad turiu pati spręst ar noriu ją darytis ar iš kart konizaciją, nes kaip suprantu gydytojas turi visus variantus išdėstyt, kad neliktų kaltas poto dėl nepasakytos info...bet kadangi aš savo gyd. pasitikiu 100 proc. ji man patarė nebegaišt laiko ir iškart daryt konizaciją, sutikau, pati ji man ją padarė ir rezultatai buvo blogesni nei tikėjomes, taigi labai džiaugiuosi, kad nedelsiau, kad viską pavyko pašalinti ir dabar galiu džiaugtis gerais rezultatais.

Saulele1982, šiek tiek susimaišiai. 4u.gif
Turėjai minty Pliauskyte, o ne mane, nes aš jau po konizacijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aruncikas: 10 vasario 2012 - 10:11
oi sorry, tikrai sumaišiau 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif,
Pagaliau pribaigiau seną temutę ir prisiduodu naujuose namučiuose smile.gif.
Atsakyti
Labutis ,aciu uz nauja tema smile.gif .
Mano gine taip aiskino:pagal statistika Pvz.kai yra diagnoze Cin 1 savaime atkrenta pakitusios lasteles 75%atveju,kai Cin 2 apie 50%_todel kai kurios gydytojos sako -paliekam stebejimui.Na o Cin 3,jau be abejo reikia operuoti.
Del LSIL,tai turbut,negeros lasteles tiesiog atkrito,SVEIKINU 4u.gif
O as sedziu su siuntimu konizacijai namie,laukiu mmm,kurios 5 d.veluoja blink.gif
Lyg ir saugojomes,nieko nesuprantu.Kiek laiko galioja siuntimas?
Atsakyti
QUOTE(orxid @ 2012 02 10, 12:16)
Labutis ,aciu uz nauja tema smile.gif .
Mano gine taip aiskino:pagal statistika Pvz.kai yra diagnoze Cin 1 savaime atkrenta pakitusios lasteles 75%atveju,kai Cin 2 apie 50%_todel kai kurios gydytojos sako -paliekam stebejimui.Na o Cin 3,jau be abejo reikia operuoti.
Del LSIL,tai turbut,negeros lasteles tiesiog atkrito,SVEIKINU 4u.gif
O as sedziu su siuntimu konizacijai namie,laukiu mmm,kurios 5 d.veluoja blink.gif
Lyg ir saugojomes,nieko nesuprantu.Kiek laiko galioja siuntimas?

Siuntimas galioja 30 d.
Atsakyti
QUOTE(aruncikas @ 2012 02 10, 11:30)
Siuntimas galioja 30 d.

Aciukas,tikiuosi sulauksiu.
Atsakyti
Sveikos
jungiuosi naujoj temutej 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, ar priimsit i jusu bureli..,vakar atliko kolkoskopija, po sav atsakymai,bet gyd jau pasake,kad po mmm jau ruosciausi ligoninen..
Atsakyti