Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija ( 8 tema )

QUOTE(vaidabas @ 2012 02 11, 19:33)
Sveikutes, ar priimsit i jusu bureli..,vakar atliko kolkoskopija, po sav atsakymai,bet gyd jau pasake,kad po mmm jau ruosciausi ligoninen..

4u.gif sveikute,kokia situacija pas jus ,kad jau ligoninen siusti ruosiasi?daug pakitimu kolkoskopu pamate?kokius tyrimus dare?citologini?
Atsakyti
QUOTE(vaidabas @ 2012 02 11, 19:33)
Sveikutes, ar priimsit i jusu bureli..,vakar atliko kolkoskopija, po sav atsakymai,bet gyd jau pasake,kad po mmm jau ruosciausi ligoninen..

Priimam visas, kurios užsuka pas mus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_noraa_ @ 2012 02 12, 14:03)
4u.gif sveikute,kokia situacija pas jus ,kad jau ligoninen siusti ruosiasi?daug pakitimu kolkoskopu pamate?kokius tyrimus dare?citologini?

man labai keista,citologini dare pries pusantru metu, pasake,jog nieko baisaus, zaizdele, dar ir uzdegimas yra, micramor ar kaip ten, zvakuciu israse, po ju pakartojus tepineli,ten tu leukocitu kaip ir maza padidejima terode, praejo visi metai,nuvykau pasitikrint, sako zaizda negrazi,tepineli padare, sako viskas kaip ir gerai, bet zaizda reikia butinai tvarkyt, paklause ar dar planuoju gimdyt?, sakau ne, nes jau tris turiu, dave siuntima kolkoskopijai,kraujo kresejimo ir pilnam tyr,ir po menesiniu, sake atsinest kolkoskopijos atsakymus,ir israsys siuntima ligoninen
jau man naktim nebesimiega blush2.gif , niekas dorai nepaaiskina,kolkoskopija dariusi gyd, sake po savaites atsakymai,bet ji jau aceit mato,kad gyd teisingai surase,operacijos reiks..

Papildyta:
QUOTE(aruncikas @ 2012 02 12, 15:03)
Priimam visas, kurios užsuka pas mus.  4u.gif

dekui 4u.gif , besidomedama atradau sia temuke, tikiuos paskaitinejusi, jau bent zinosiu kas manes laukia
Atsakyti
QUOTE(vaidabas @ 2012 02 12, 19:51)
dekui 4u.gif , besidomedama atradau sia temuke, tikiuos paskaitinejusi, jau bent zinosiu kas manes laukia

Patarimas visoms beskaitinėjančioms. 4u.gif
Skaitykit, bet išjunkit fantazijos mygtuką, ir tuo labiau atmeskit visas tikimybių teorijas. mirksiukas.gif Tai, kad prisigalvosit visokiausių blogybių geriau tikrai nebus, todėl priimkit visus skaitalus tik kaip informaciją.
Atsakyti
Sveikos visos. Jau seniai čia lankaiusi. blush2.gif
Prieš metus atliko konizaciją ir maždaug nuo to laiko mmm kažkaip sunkiai prasideda. Iš pradžių teplioja kelias dienas kol prasimuša, o dabar jau ir po 5-7 teplioja prieš. Tiksliau sakant šį kartą iš viso neprasidėjo, nes pradėjau kontraceptikus vartoti kai tik pradėjo teplioti. Tai tepliojo labai minimaliai virš savaitės. Bet mmm ir nebuvo. Nežinau, vis galvoju kad tai nebūtų komplikacija po operacijos. Ansčiau tokių cirkų nebūdavo. Ginekologė nieko nepaaiškina ar tai gali būti komplikacija, sako reikia palaukti, jei nepraeis, tai reikės ieškkoti priežasties. O aš noriu balandį lėkti į šiltus kraštus ir bijau kad kokia komplikacia tuo metu neišlystų.
Ar kas gali paaiškinti (ypač tos kuriom buvo komplikacijų) kaip jos pasireiškia. Man gyd. sako kai pajusi skausmus kaip per gimdymą, tada jau komplikacija. Aš nenoriu tokio skausmo, nes nepernešiu sad.gif
Atsakyti
Vaidabas:Keista,man kai atliko kolposkopija,iskart kai paziurejo,tai ir pasake ka ten mato.Siunte biopsijai.O gal tau iskart ir biopsija padare,del to reikia laukti ats.(zinau,kad einant privaciai,dar darant kolposkopija gali padaryt ir biopsija).Biopsija parodys kiek ten pakite audiniai.Nesijaudink anksciau laiko.Stiprybes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orxid: 13 vasario 2012 - 13:51
QUOTE(aruncikas @ 2012 02 13, 10:33)
Patarimas visoms beskaitinėjančioms.  4u.gif
Skaitykit, bet išjunkit fantazijos mygtuką, ir tuo labiau atmeskit visas tikimybių teorijas.  mirksiukas.gif  Tai, kad prisigalvosit visokiausių blogybių geriau tikrai nebus, todėl priimkit visus skaitalus tik kaip informaciją.

Lengva pasakyti.. aš jau penkta dieną skaitinėju ir ašaroju..
Atsakyti
QUOTE(italė @ 2012 02 13, 16:36)
Lengva pasakyti.. aš jau penkta dieną skaitinėju ir ašaroju..

console.gif Apie ką aš ir kalbu. Visos darom tas pačias klaidas, o svarbiausia, kad susidariusios situacijos skaitinėjimai tai nekeičia. schmoll.gif Merginos, visoms stiprybės ir TIK gerų rezultatų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(orxid @ 2012 02 13, 14:47)
Vaidabas:Keista,man kai atliko kolposkopija,iskart kai paziurejo,tai ir pasake ka ten mato.Siunte biopsijai.O gal tau iskart ir biopsija padare,del to reikia laukti ats.(zinau,kad einant privaciai,dar darant kolposkopija gali padaryt ir biopsija).Biopsija parodys kiek ten pakite audiniai.Nesijaudink anksciau laiko.Stiprybes 4u.gif

na nesupratau ir as, per tyrima, man pasakojo,ten plaunam kakleli tokiu tirpalu, tai jodu, paskui imam megineli....
maciau kad ji ten paisesi, is jos piesinio maciau,kad daugiau nei puse pas mane ten zaizdota ar kas ten...,na matysim,koki atsakyma penktadieni duos
o kas del prisiskaitymu, man atvirksciai, as is nezinios, daugiau prisinervinus buvau, o paskaicius aprimau..
Atsakyti
QUOTE(aruncikas @ 2012 02 13, 16:07)
console.gif Apie ką aš ir kalbu.  Visos darom tas pačias klaidas, o svarbiausia, kad susidariusios situacijos skaitinėjimai tai nekeičia.  schmoll.gif  Merginos, visoms stiprybės ir TIK gerų rezultatų.  4u.gif

Skaitinėjimai padeda suvokti kas ir kaip. Nes pvz aš nuėjusi pas gine gavau atsakymą, kad onkocitologinis blogas. Kai nieko apie tai nežinojau, tai ir net nepaklausiau kas tas "blogas". Dabar jau žinau kas ir kaip. Nuvažiavus į onkologinį irgi buvo pirmas gydytojo klausimas kokios raidės.. o ką aš žinau. Man nepasakė, nesugalvojau pasiimti kopijos.. Dabar bent žinau. Laukiu atsakymų iš onkologo ir naktimis nemiegu.. gal yra tiesos tame - kad kuo mažiau žinai, tuo ramiau miegi..
Atsakyti
QUOTE(vaidabas @ 2012 02 13, 16:16)
na nesupratau ir as, per tyrima, man pasakojo,ten plaunam kakleli tokiu tirpalu, tai jodu, paskui imam megineli....
maciau kad ji ten paisesi, is jos piesinio maciau,kad daugiau nei puse pas mane ten zaizdota ar kas ten...,na matysim,koki atsakyma penktadieni duos
o kas del prisiskaitymu, man atvirksciai, as is nezinios, daugiau prisinervinus buvau, o paskaicius aprimau..

Turbut paeme biopsija(megini),nes per kolposkopa ji tik mato ar reikia imti biopsija,ar ne.Man kolposkopija dare per ligoniu kasas,bet savo privacioj klinikoj,o biopsija nusiunte i poliklinika(nes ten butu kainave).Gal tau viska kartu ir atliko.Nepergyvenk,sulauk rezultatu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, jungtis man gal dar ir ankstoka, bet gal kuri susidurete?
Mano onkocitologiniai atsakymai budavo ASCUS arba LSIL, geriau ab, daryta kolposkopija ir biopsija pries pora metu- cervicitas.
Dabar pakartojau po gimdymos vel ASCUS, o dar po 6men HSIL, prie sio atsakymo vertinusios laborantes klausimas-gal dar maitina krutimi?
Is tiesu, dar maitinu pakankamai intensyviai, argi tai gali tureti itakos onkocitologiniam vertinimui, niekur nerandu atsakymo g.gif
Jei kuriai taip buvo, pasipasakokit, prasau.
Turiu siuntima i III lygi, vel kolposkopijai ir biopsijai doh.gif
Atsakyti