QUOTE(Bambiniene @ 2012 05 27, 06:33)
Jei laiku susigriepsti jei saziningai klausysi gydytoju ir "nepleisi kraujavimo" persidirbdama tai nebus komplikaciju.... Mane islaike per nakti o as ir nesipriesinau, viska taip susideliojau kad galeciau pagaliau viena karta gyvenime isismiegoti 24 val ;

ir zinokit nesugriuvo namai
O kieno vyrai raukosi kad teks biski stabdi ijungti tai pasiulykit; arba daba stabdis arba be vaiku o gal ir manes neteksi po metu dvieju... Tai tavo teise rinktis... Labai idomu ka pasirinks, o nu opasirinkimo suzinosi ant kiek tave myli ir ant kiek tu esi jam brangi

Jei atvirai as issiskyrus ir turiu drauga... Labai sunku buvo pasakyti kad teks padaryti pertrauka. Vyras paburcintu ir turetu sutikti o draugas gali pasakyti sori as nelauksiu ne men nei pusmecio.... Aciu deivui pasitaike supratingas zmogus ir palaike mano sprendima ir sake lauks tiek kiek reikes... Na laikas parodys
oi del draugo ir stabdziu maziausiai pergyvenu,jam svarbiausia mano sveikata

lauks kiek reikes,mes daznai apie ta kalbam,tiesog,turim vaiku bet bendru neturime,su metais nejauneju,ziauriai noriu mergytes

jis is po pirmos santuokos turi vaiku tai apie dar viena nieko nenorejo girdet,o kai man sutreikavo sveikata,netgi pradejo kalbet kad gal ir nieko butu vaikiukas

bet jis dabar bijo kad jai pastociau,o nebuciau susitvarkiu savo ligu,kad gali suvezeti ir tada bus nekas

kaip tik siandien kalbejom,siulo man susitvarkyti,issioperuoti issigydyti ir tada bandyti daryti mergyte

nu nors tas paguodzia,tik as jam aiskinu kad bijau operuotis,kad nestumas gali buti sunkus,gal isvis nepastosiu ar neisnesiosiu,tokios emocines traumos bijau daugiausia

tai turbut teks palaukti ir ziuret ka siulo daktarai