Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija ( 8 tema )

QUOTE(lolita4611 @ 2012 05 25, 20:30)
tai negreitai g.gif

O pačiai kaip sekėsi? ar ne šiandien pas ginę buvo vizitas numatytas?
Atsakyti
sveikutes,
skubu prisiduoti, kiek bijojau kiek pergyvenau tai ne kruopelytes nepatyriau.... jau sakau gal gyd apgavo ir nieko nedare wink.gif
Labai gera gydytoja Kavaliuniene, uzmigde ir labai greit pakele kad ridenciausi i savo lova. Nieko neskauda, labai mazai kraujavo , gal 5k buvo atejus paziureti kaip laikausi o ryte paleido. Esme ta kad pirmas 10 val geriau guleti kad uzsidetu sasas kuris per men nukris, sake kad gali buti iskyru bet jei rimtai pradesiu kraujuoti tai skambinti.
na siandiena gryzus kol namus ir uki apejau tai maudimas pilvo atsirado kaip meesiniu bet jau guliu ir tikgesiu 10d kaip min...
nebijokit visos bukit tikros kad bus viskas gerai ir tausokit, lepinkit save tada ir nebus kraujavimu, komplikaciju ir t..t.t
tiesa antibitijotikus israse sakydama kad nebutu jokiu papildomu uzdegimu... wink.gif
tad sekmes ir aukiu rezultatu tyrimo su mintimi kad nieko ten neras wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bambiniene @ 2012 05 26, 10:46)
sveikutes,
skubu prisiduoti, kiek bijojau kiek pergyvenau tai ne kruopelytes nepatyriau.... jau sakau gal gyd apgavo ir nieko nedare wink.gif
Labai gera gydytoja Kavaliuniene, uzmigde ir labai greit pakele kad ridenciausi i savo lova. Nieko neskauda, labai mazai kraujavo , gal 5k buvo atejus paziureti kaip laikausi o ryte paleido. Esme ta kad pirmas 10 val geriau guleti kad uzsidetu sasas kuris per men nukris, sake kad gali buti iskyru bet jei rimtai pradesiu kraujuoti tai skambinti.
na siandiena gryzus kol namus ir uki apejau tai maudimas pilvo atsirado kaip meesiniu bet jau guliu ir tikgesiu 10d kaip min...
nebijokit visos bukit tikros kad bus viskas gerai ir tausokit, lepinkit save tada ir nebus kraujavimu, komplikaciju ir t..t.t
tiesa antibitijotikus israse sakydama kad nebutu jokiu papildomu uzdegimu... wink.gif
tad sekmes  ir aukiu rezultatu tyrimo su mintimi kad nieko ten neras wink.gif

sveikatytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir tik geru atsakymu 4u.gif
Atsakyti
Džiugu kad viskas gerai jums:)Lauksim gerų atsakymų 4u.gif

o man bandys Kirijenko gydyt tais savo vaistais tepti kaklelį(vien vaistai 400), gal tie pakitimai nueis, o po to kartos pap. Nes sakė su tokiu koks dabar aš kandidatė į konizacija, o apie ja ojojoj kaip blogai atsiliepė..bet kaip jau nėra kitos išeities, jei nepadės šitie vaistai teks ir man doh.gif plius rado daug endo zidinių kaklelį (po biopsijos prieš 2 metus taip ir žinojau, kad nuo to man išsivystė ir prasidėjo tepliojimai doh.gif) tikiuosi ta endo dar toliau nepažengė schmoll.gif nu po to vaistų patepimo reik saugotis, nes darosi šašas ir krenta jis po biski taip per 5 kartus, kad nenukraujuociau, bet kur cia kai namų ruoša laukia, niekaip neišeina schmoll.gif ramiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolita4611: 26 gegužės 2012 - 13:43
QUOTE(lolita4611 @ 2012 05 26, 14:41)
Džiugu kad viskas gerai jums:)Lauksim gerų atsakymų 4u.gif

o man bandys Kirijenko gydyt tais savo vaistais tepti kaklelį(vien vaistai 400), gal tie pakitimai nueis, o po to kartos pap. Nes sakė su tokiu koks dabar aš kandidatė į konizacija, o apie ja ojojoj kaip blogai atsiliepė..bet kaip jau nėra kitos išeities, jei nepadės šitie vaistai teks ir man doh.gif  plius rado daug endo zidinių kaklelį (po biopsijos prieš 2 metus taip ir žinojau, kad nuo to man išsivystė ir prasidėjo tepliojimai doh.gif)  tikiuosi ta endo dar toliau nepažengė schmoll.gif  nu po to vaistų patepimo  reik saugotis, nes darosi šašas ir krenta jis po biski taip per 5 kartus, kad nenukraujuociau, bet kur cia kai namų ruoša laukia, niekaip neišeina schmoll.gif ramiai

Na nezinau as is pradziu kai suzinojau irgi susimeciau, bet gerai pagalvojus nkstyvoje stadijoje pasidaryti operacija nei laukti metus pusmeti ir ivairiai gydyti o po to daryti operacija pasalinant didesne dali. esme ta kad po operacijos pageidautina kuo ilgiau guleti kad uzsidetu sasas nes nieko nesiuva po to men saugoti save kad sasas pats nukristu tada mazesni randai bus o jei pasitasysi ir prades kraujuoti sasas pergreit nukris ir gali tekti siuti vat tada blogai. man iskart dave antibitijotikus kad jokia zaraza nepriliptu.. as jau para po operacijos tai da ne min nieko neskaudejo ir toks nezymus tepliojimas kaip mmm pabaiga butu, galva plesia bet itariu nuo narkozes... viskas gulineju, lepinu save o namu ruosa znt seimynos peciu nes jie kai serga tai gulineja o as kiba is kito mmolio nulipdyta? wink.gif
Atvirai pasakius taip pradejau galvoti po skyrybu: sokinejam mes apie ta seimyna o kai pacios susergam tai da priekaistu gaunam kodel ne robotai esam wink.gif
niekas musu nepalepins jei mes pacios neleisim wink.gif
blush2.gif na nezinau gal perdaug ziauriai mastau bet gyvenimas privercia pakeisti poziuri radikaliai
Atsakyti

labai sutinku, aš jau susilaukiau priekaištų, kad maždaug negalėjau tvarkytis šitų dalykų kitu laiku, o ne vasarą..tipo niekur db per savaitgalius negalėsim išvažiuot, nes man po procedūrų reik saugotis(o mes aktyviai leisdavom savaitgalius). o procedūros visad penktadieniais ant savaitgalio doh.gif lyg man čia laimė būtų į jas vaikščiot, neturiu matai ką veikt verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolita4611: 26 gegužės 2012 - 22:15
QUOTE(Bambiniene @ 2012 05 26, 08:46)
sveikutes,
tad sekmes  ir aukiu rezultatu tyrimo su mintimi kad nieko ten neras wink.gif

sveika o norgej isoperuoja ir ta pacia diena paleidzia:( man iki ligonines koks 50km vaziuot jai ne daugiau su masina,kaip reiks isbut po operacijos neisivaziduoju,kada ji numatyta neturiu zalio,supratimo ir neramina,kad galiu nebeturet vaiku:( ir zinok tiesa cia ar ne rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(@Angela@ @ 2012 05 27, 02:49)
sveika o norgej isoperuoja ir ta pacia diena paleidzia:( man iki ligonines koks 50km vaziuot jai ne daugiau su masina,kaip reiks isbut po operacijos neisivaziduoju,kada ji numatyta neturiu zalio,supratimo ir neramina,kad galiu nebeturet vaiku:( ir zinok tiesa cia ar ne rolleyes.gif

Jei laiku susigriepsti jei saziningai klausysi gydytoju ir "nepleisi kraujavimo" persidirbdama tai nebus komplikaciju.... Mane islaike per nakti o as ir nesipriesinau, viska taip susideliojau kad galeciau pagaliau viena karta gyvenime isismiegoti 24 val ;:) ir zinokit nesugriuvo namai wink.gif

O kieno vyrai raukosi kad teks biski stabdi ijungti tai pasiulykit; arba daba stabdis arba be vaiku o gal ir manes neteksi po metu dvieju... Tai tavo teise rinktis... Labai idomu ka pasirinks, o nu opasirinkimo suzinosi ant kiek tave myli ir ant kiek tu esi jam brangi wink.gif
4u.gif Jei atvirai as issiskyrus ir turiu drauga... Labai sunku buvo pasakyti kad teks padaryti pertrauka. Vyras paburcintu ir turetu sutikti o draugas gali pasakyti sori as nelauksiu ne men nei pusmecio.... Aciu deivui pasitaike supratingas zmogus ir palaike mano sprendima ir sake lauks tiek kiek reikes... Na laikas parodys blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bambiniene @ 2012 05 27, 08:33)
Jei laiku susigriepsti jei saziningai klausysi gydytoju ir "nepleisi kraujavimo" persidirbdama tai nebus komplikaciju....  Mane islaike per nakti o as ir nesipriesinau, viska taip susideliojau kad galeciau pagaliau viena karta gyvenime isismiegoti 24 val ;:) ir zinokit nesugriuvo namai wink.gif

O kieno vyrai raukosi kad teks biski stabdi ijungti tai pasiulykit; arba daba stabdis arba be vaiku o gal ir manes neteksi po metu dvieju... Tai tavo teise rinktis... Labai idomu ka pasirinks, o nu opasirinkimo suzinosi ant kiek tave myli ir ant kiek tu esi jam brangi wink.gif
4u.gif  Jei atvirai as issiskyrus ir turiu drauga... Labai sunku buvo pasakyti kad teks padaryti pertrauka. Vyras paburcintu ir turetu sutikti o draugas gali pasakyti sori as nelauksiu ne men nei pusmecio.... Aciu deivui pasitaike supratingas zmogus ir palaike mano sprendima ir sake lauks tiek kiek reikes... Na laikas parodys  blush2.gif

Man ir teks susilaikyti kol tą žaizdą gydo ax.gif man tai dzin, bet vyras burba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2012 05 27, 08:58)
Man ir teks susilaikyti kol tą žaizdą gydo  ax.gif  man tai dzin, bet vyras burba doh.gif

Jei jam butu nors puse tiek jis jau senai gviestu visas gimines i savo laidotuves... jumoras juodas bet teisybe, vyrai stiprioji lytis jau prie eilines slogos mirsta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bambiniene @ 2012 05 27, 10:51)
Jei jam butu nors puse tiek jis jau senai gviestu visas gimines i savo laidotuves... jumoras juodas bet teisybe, vyrai stiprioji lytis jau prie eilines slogos mirsta wink.gif

o jums kt neliepe gert kad endo nesivystytu po operac?
Atsakyti
QUOTE(Bambiniene @ 2012 05 27, 06:33)
Jei laiku susigriepsti jei saziningai klausysi gydytoju ir "nepleisi kraujavimo" persidirbdama tai nebus komplikaciju....  Mane islaike per nakti o as ir nesipriesinau, viska taip susideliojau kad galeciau pagaliau viena karta gyvenime isismiegoti 24 val ;:) ir zinokit nesugriuvo namai wink.gif

4u.gif  Jei atvirai as issiskyrus ir turiu drauga... Labai sunku buvo pasakyti kad teks padaryti pertrauka. Vyras paburcintu ir turetu sutikti o draugas gali pasakyti sori as nelauksiu ne men nei pusmecio.... Aciu deivui pasitaike supratingas zmogus ir palaike mano sprendima ir sake lauks tiek kiek reikes... Na laikas parodys  blush2.gif

oi del draugo ir stabdziu maziausiai pergyvenu,jam svarbiausia mano sveikata ax.gif lauks kiek reikes,mes daznai apie ta kalbam,tiesog,turim vaiku bet bendru neturime,su metais nejauneju,ziauriai noriu mergytes nestuke.gif jis is po pirmos santuokos turi vaiku tai apie dar viena nieko nenorejo girdet,o kai man sutreikavo sveikata,netgi pradejo kalbet kad gal ir nieko butu vaikiukas blush2.gif bet jis dabar bijo kad jai pastociau,o nebuciau susitvarkiu savo ligu,kad gali suvezeti ir tada bus nekas verysad.gif kaip tik siandien kalbejom,siulo man susitvarkyti,issioperuoti issigydyti ir tada bandyti daryti mergyte 4u.gif nu nors tas paguodzia,tik as jam aiskinu kad bijau operuotis,kad nestumas gali buti sunkus,gal isvis nepastosiu ar neisnesiosiu,tokios emocines traumos bijau daugiausia verysad.gif tai turbut teks palaukti ir ziuret ka siulo daktarai ax.gif
Atsakyti