Orxid sveikatytes

QUOTE(orxid @ 2012 02 15, 22:47)
Sveikos mergytes,aciu visoms uz palaikyma
.
Padare konizacija apie 14 val.iki siol galva skauda nuo narkozes
Praejo viskas gerai,tik tokia naujiena man pasake,kurios cia neisskaiciau
As buvau rasiusi,kad nutraukiau KT,pasakiau ir daktarei,tai ji man nuo tos dienos kai atsiras mmm liepe jas vel butinai gerti,kad nebutu ENDOMETRIOZES.Ar taip kuriai nors yra rekomendave?Zodziu,jei ne KT,tai po 2 men.hormonine spirale.Man sake,kad tai apsaugo nuo endometriozes.
Atsakymus atsius pastu,tai dabar lauksiu.
Visoms dar karta aciu ir tik geru rezultatu(visoms)

Padare konizacija apie 14 val.iki siol galva skauda nuo narkozes

Praejo viskas gerai,tik tokia naujiena man pasake,kurios cia neisskaiciau

As buvau rasiusi,kad nutraukiau KT,pasakiau ir daktarei,tai ji man nuo tos dienos kai atsiras mmm liepe jas vel butinai gerti,kad nebutu ENDOMETRIOZES.Ar taip kuriai nors yra rekomendave?Zodziu,jei ne KT,tai po 2 men.hormonine spirale.Man sake,kad tai apsaugo nuo endometriozes.
Atsakymus atsius pastu,tai dabar lauksiu.
Visoms dar karta aciu ir tik geru rezultatu(visoms)

sveika sugrizusi

VAIDABAS: Operacija truko neilgai,gal 20 min.,nepergyvenk,nes su pilna narkoze vistiek nieko nejausi
Tik Klaipedos GN siaubingai salta,pradrebejau visa laika.Turbut pooperacinis laikas yra sunkesnis,nes reikia saugotis,sunkiu darbu nedirbti.Siaip tai,klausiau del sedejimo,sake,kad galima.Palikau nesupratus,juk visoms sako nerekomenduojama
Del spirales pasake taip:Jei hormonine(mirena ar kaip ji ten vadinasi),tai po 2 men.galima statyti ir tada KT nereikia,o jei ne hormonine tada tik po 6 men.,o tuos 6 men.gerti KT,kad neissivystytu Endometrioze.Nusprendziau vel gerti KT,spirales kol kas bijau.
Isvis labai dziaugiuosi atradusi jus
,tai ka gydytoja sake supratau is puses zodzio,visus terminus ir t.t.,zinojau ko klausti.
As tikiuosi geru rezultau,visoms to paties linkiu,aciu mergytes

Del spirales pasake taip:Jei hormonine(mirena ar kaip ji ten vadinasi),tai po 2 men.galima statyti ir tada KT nereikia,o jei ne hormonine tada tik po 6 men.,o tuos 6 men.gerti KT,kad neissivystytu Endometrioze.Nusprendziau vel gerti KT,spirales kol kas bijau.
Isvis labai dziaugiuosi atradusi jus

As tikiuosi geru rezultau,visoms to paties linkiu,aciu mergytes

Dabar galvoju del to ZPV ir KT,Ziurekit,(kazkuri rase)kad konizacijos metu dazniausiai ispjaunamas tas ZPV virusas,jei yra.Tai tada:Zpv nebera,o KT apsaugo nuo endometriozes(butu labai gerai
) Ar as klaidingai galvoju?

Sveikutes, niekur nesu radusi medicininiuose straipsniuose parasyta, kad ZPV issipjauna konizacijos metu, manau, kad tai netiesa, juk tai virusas, ne kokia tai zaizda kuria galima ispjauti...
O kas liecia kontraceptikus po konizacijos, tai pirma kart girdziu, kad juos rekomenduoja, juk kiek teko girdeti ir man paciai liepe su prezervatyvais saugotis ilga laika, kol kaklelis visiskai visiskai uzgyja..cia tikrai matyt nuo gydytojos isitikinimu ir patirties daug kas priklauso, kaip mano, taip ir rekomenduoja. Bent jau man neissivyste jokios Endometrijozes, nors nei spiraliu dejaus, nei kontraceptiku geriau. Mano galva naturalumas yra pats geriausias dalykas, bet aisku cia tik mano nuomone.
Sekmes visoms ir geru rezultatu.
O kas liecia kontraceptikus po konizacijos, tai pirma kart girdziu, kad juos rekomenduoja, juk kiek teko girdeti ir man paciai liepe su prezervatyvais saugotis ilga laika, kol kaklelis visiskai visiskai uzgyja..cia tikrai matyt nuo gydytojos isitikinimu ir patirties daug kas priklauso, kaip mano, taip ir rekomenduoja. Bent jau man neissivyste jokios Endometrijozes, nors nei spiraliu dejaus, nei kontraceptiku geriau. Mano galva naturalumas yra pats geriausias dalykas, bet aisku cia tik mano nuomone.
Sekmes visoms ir geru rezultatu.
na man irgi kai rado pakitimus,liepe nutraukti KT,nes vartojant ilga laika(as vartojau 5metus be pertraukos) gali ir nuo KT atsirasti pakitimai.ir db po puse metu pasiule detis mirena ,jei nezadu lauktis
bet as mastau viska susitvarkyt ir koki rudeni pradet kviestis gandrus
o man kai dare konizacija,sako ispjoviau ZPV zidini
o gal as netaip nugirdau
as ir mastau kaip virusa ispjausi,na ,bet gal gine cia ka kita turejo omeny,ta prasme ZPV pakitimu sukelta zidini
bet zodziu ZPV iseina per lasteles,jis nestovi,o lasteles neuzsidare,sako per metus gali 2kartus but ir 2 kartus iseit.o va dar viena gine sake,kad jei skutiesi bikini,tai ir per peiliuka gali ieit papiloma
na cia man idomiai pasirode tas pasakymas

QUOTE(saulele1982 @ 2012 02 16, 14:38)
Sveikutes, niekur nesu radusi medicininiuose straipsniuose parasyta, kad ZPV issipjauna konizacijos metu, manau, kad tai netiesa, juk tai virusas, ne kokia tai zaizda kuria galima ispjauti...
Ko gero iš savo patirties galiu tik patvirtinti, nes ZPV tyrimą aš dariausi po konizacijos ir jis buvo rastas. Tiesa ne tos baisiosios formos, bet visgi rastas. Taip kad.....

Sveikutės
,
įdomiai čia su tuo ŽPV ir endometrioze. Kaži ar tikrai KT apsaugotų nuo jos
. Mano ginė nė žodžiu neužsiminė apie šią ligą...
O aš irgi jau sužinojau konizacijos tyrimų atsakymą - rado CIN2 ir kaip supratau, viskas buvo pašalinta, kuo ir džiaugiuosi
. Labai tikiuosi ir linkiu visoms, kad pašalinus tuos negerumus, jie daugiau neatsirastų
.
Aš pati ŽPV nesu dariusi, tai man dabar labai įdomu ar verta tą tyrimą darytis dabar. Kažkodėl manau, kad kažkuris tų pikčiausių turbūt buvo, bet juk gydymo nuo jų vis tiek nebėra, tai gal užteks profilaktiškai tikrintis ir tiek
. Galbūt jūs mane paprotinsit ir apšviesit, jei klystų
.

O aš irgi jau sužinojau konizacijos tyrimų atsakymą - rado CIN2 ir kaip supratau, viskas buvo pašalinta, kuo ir džiaugiuosi

Aš pati ŽPV nesu dariusi, tai man dabar labai įdomu ar verta tą tyrimą darytis dabar. Kažkodėl manau, kad kažkuris tų pikčiausių turbūt buvo, bet juk gydymo nuo jų vis tiek nebėra, tai gal užteks profilaktiškai tikrintis ir tiek

Sveikos,mergytes.is tos laimes net pamirsau jums parasyti.zodziu,gydytojas ilgai varte mano ligos istorija,maste ir nusprende ,kad NIEKO NEDAROM.tyrimai kaip supratau geri,idomus toks gydytojas,nelabai kalbus.tik tiek pasake,kad dar jauna ,dar gal gimdysi,ner ko pulti pjaustyti iskart.kadangi turiu zaizdele ir pakitimus,tai liepe po metu pasirodyti onkologiniam.rodos akmuo nuo sirdies...beje,endometrioze ir as turiu
esu turejusi kelias operacijas,ir tas brudas ir atsirado ju pasekoje.siuo metu turiu ir kiauside tik viena,su daug cistu,taigi eisiu dabar ryti kontraceptiku ir ramiai gyvensiu siuos metus.sekmes jums,mergytes.sveikatos.is temos nepabegu,nors atsakymai geri,bet vistik aktualu islieka viskas.

QUOTE(almute80 @ 2012 02 16, 22:04)
Sveikos,mergytes.is tos laimes net pamirsau jums parasyti.zodziu,gydytojas ilgai varte mano ligos istorija,maste ir nusprende ,kad NIEKO NEDAROM.tyrimai kaip supratau geri,idomus toks gydytojas,nelabai kalbus.tik tiek pasake,kad dar jauna ,dar gal gimdysi,ner ko pulti pjaustyti iskart.kadangi turiu zaizdele ir pakitimus,tai liepe po metu pasirodyti onkologiniam.rodos akmuo nuo sirdies...beje,endometrioze ir as turiu
esu turejusi kelias operacijas,ir tas brudas ir atsirado ju pasekoje.siuo metu turiu ir kiauside tik viena,su daug cistu,taigi eisiu dabar ryti kontraceptiku ir ramiai gyvensiu siuos metus.sekmes jums,mergytes.sveikatos.is temos nepabegu,nors atsakymai geri,bet vistik aktualu islieka viskas.

SEKMES

Papildyta:
QUOTE(katukas @ 2012 02 16, 21:39)
Sveikutės
,
. Labai tikiuosi ir linkiu visoms, kad pašalinus tuos negerumus, jie daugiau neatsirastų
.
.

dziugu,kad laiku viska pasalino

QUOTE(katukas @ 2012 02 16, 20:39)
Sveikutės
,
.
.

Del KT man tai sake ne gine,o ligoninej daktare,kuri tas operacijas daro,as linkusi tiketi

Del ZPV klausiau gines ar verta darytis tyrimus,ji nusijuoke,sako:ar zinot kiek ju yra?Negi visu ieskosim?Gali sukelti pvz.ir herpes virusas ir dar kazkokius minejo,nebepamenu.Na aisku ZPV 95% is visu virusu.Taip ir pasake,kad neverta,kas is to,kad zinosiu.Tai va,isvadas tenka daryt pacioms.
QUOTE(orxid @ 2012 02 16, 22:23)
Del KT man tai sake ne gine,o ligoninej daktare,kuri tas operacijas daro,as linkusi tiketi 
Del ZPV klausiau gines ar verta darytis tyrimus,ji nusijuoke,sako:ar zinot kiek ju yra?Negi visu ieskosim?Gali sukelti pvz.ir herpes virusas ir dar kazkokius minejo,nebepamenu.Na aisku ZPV 95% is visu virusu.Taip ir pasake,kad neverta,kas is to,kad zinosiu.Tai va,isvadas tenka daryt pacioms.

tai va kiek daktaru-tiek nuomoniu.cia nesuprasi,vieni taip,kiti kitaip sneka